Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Çok severim mersini daha temmuz ayında ordaydım en son erdemlide...
Senin uyumaya pek bı nıyetın yok gb:1:
of benımde yok halbukı erken kalkmam lazm kayınvldemler gelck

mersin başkadır oranın gözünü seveyim kıçı kırık palmiyelerinide çok seviyorum :1:

uyumam lazım hadi uyuyalım mı :26:

Son düzenleme:
Truwasıda pek hoş gözküyor bi çok sanatçı orda bizm eve çok yakın ama gel gelelm hiç gtmedim.. Hadi cnm sen uyu bı guzel.

canım naptın gece uyuyabildin mi??

sabaha karşı uyumuşum ama rüyamda evin kappısını deli gibi çalıolardı oona uyandım ve bidaha uyumaya çalıştım 10:30 gibi uyandm ama geceden bei içim sıkılıodu sabahta öyle soa yeniden uyandım ve deprem saatine yakın hiiiii çekerek aniden uyandım ve haberlere bi baktım depremm olmuş ve benimkide taa Iraktan hissetmiş çok kötüyüm ..beniim en büyük fobim depremdir

Dolmacım seninkilyle konuştun mu ?
Kuzey ırakta da hissedilmiş deprem.
Uff telefonlar çekmiyormuş, başka bir hattan aradı beni, şimdi ondan arayamam uyku semesi de bir şey sormadım.
Problem yoktur inşallah.

sabaha karşı uyumuşum ama rüyamda evin kappısını deli gibi çalıolardı oona uyandım ve bidaha uyumaya çalıştım 10:30 gibi uyandm ama geceden bei içim sıkılıodu sabahta öyle soa yeniden uyandım ve deprem saatine yakın hiiiii çekerek aniden uyandım ve haberlere bi baktım depremm olmuş ve benimkide taa Iraktan hissetmiş çok kötüyüm ..beniim en büyük fobim depremdir

ayy canım benim bide şu yönden düşün hissetmiş ama hiç bişey olmamış ona sapasağlam allah vanda yaşayanlara yardım etsin çok kötü bişey allah kmseye yaşatmasın:50::50:

Back