Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Her söylediğini hissediyorum içimde.
20 gün izni var ama gelsin diye bile düşünemiyorum.
Zaten izin vermiyorlarmış karakoldan çıkışlara.
Yollar çok tehlikeli.

yollar tehlikeli diye bende isteyemiyorum gelmesini...telefonda az önce uçakların durmadığıını söylerken ordan karayoluyla nasıl sınıra kadar geçebilirki deliricem valla

yollar tehlikeli diye bende isteyemiyorum gelmesini...telefonda az önce uçakların durmadığıını söylerken ordan karayoluyla nasıl sınıra kadar geçebilirki deliricem valla

Biraz daha kalsa olmaz mı ki ?
Hoş salıya kadar muhtemelen uçaklar duracaktır ama ..

Umarım sorunsuz bir şekilde gelirde kavuşursunuz artık.
Ne güzel olur yanında olunca.

inşalla canım inşalla sende sorunsuzca kavuşursun...güzel ne kelime ya hayata dönücem o gelince...o olmayınca yatağımdan çıkmıyorum uyandığımdan beri yataktayım yatağımıda salona taşıdım odamızda uyuyamıyorum...içimden bişi yapmak gelmior

inşalla canım inşalla sende sorunsuzca kavuşursun...güzel ne kelime ya hayata dönücem o gelince...o olmayınca yatağımdan çıkmıyorum uyandığımdan beri yataktayım yatağımıda salona taşıdım odamızda uyuyamıyorum...içimden bişi yapmak gelmior

Hemen hemen aynı şekildeyim.
İçimden yataktan kalkmak gelmiyor.
Onsuz uyuyamıyorum zaten ancak telefonla uyutursa yoksa ilaç alıyorum.
Sıkıldım iyice bunaldım.
nefes değil bunlar diyorum ben nefesi o gelince alacağım.

Hemen hemen aynı şekildeyim.
İçimden yataktan kalkmak gelmiyor.
Onsuz uyuyamıyorum zaten ancak telefonla uyutursa yoksa ilaç alıyorum.
Sıkıldım iyice bunaldım.
nefes değil bunlar diyorum ben nefesi o gelince alacağım.

aklıma ne uyku ne yemek yemek nede ev işi gelio heryer heryerde elimi bişiye atamıyorum..sadece çamaşır yıkıyorum kurutuyorum ...bulaşık yıkamıyorum tek te bardaklar çıkıo bişi yemiorum ki bulaşık çıksın..oysaki gelsede ona yemek pişirsem diyorum beraberce yesek pastalar yapsam diorum ooof oof

aklıma ne uyku ne yemek yemek nede ev işi gelio heryer heryerde elimi bişiye atamıyorum..sadece çamaşır yıkıyorum kurutuyorum ...bulaşık yıkamıyorum tek te bardaklar çıkıo bişi yemiorum ki bulaşık çıksın..oysaki gelsede ona yemek pişirsem diyorum beraberce yesek pastalar yapsam diorum ooof oof

benimkiyle konuştuk kusura bakma yazamadım.
Ama gelmesine az kalmış, kalk artık kendini de etrafı da şöyle bir topla.
Seni bitkin görmesin gelince.

benimkiyle konuştuk kusura bakma yazamadım.
Ama gelmesine az kalmış, kalk artık kendini de etrafı da şöyle bir topla.
Seni bitkin görmesin gelince.

ay ne kusuru canım benim ..nasılmış enişte? herşey yolundadır umarım...ay haklısın ama ne biliyim ya senin gibi insanlar yanımda olsaydı keşke çok yalnızım

ay ne kusuru canım benim ..nasılmış enişte? herşey yolundadır umarım...ay haklısın ama ne biliyim ya senin gibi insanlar yanımda olsaydı keşke çok yalnızım

İyiymiş uyuyormuş :1:
Karakolda kalırken iyi yine durumda çadıra gidince zor oluyor 2-3 günde bir de gidiyor.
Valla çok üzülüyorum haline.

İnsanın etrafında onu anlayan birilerinin olması çok güzel ama yaşanmadan anlaşılması o kadar güç ki .
Sadece uzaklık da değil o yüzden daha da iyi anlıyorum.
Sürekli bir korku hali.
Bir şey mi oldu bir şey mi olacak.
Ama bu halde seni görünce gözü hep arkada kalır.
Arada spor yap kendini daha iyi hissettirir.
Buraya da yazarız bol bol.
Bak nasıl anlıyoruz birbirimizi.

İyiymiş uyuyormuş :1:
Karakolda kalırken iyi yine durumda çadıra gidince zor oluyor 2-3 günde bir de gidiyor.
Valla çok üzülüyorum haline.

İnsanın etrafında onu anlayan birilerinin olması çok güzel ama yaşanmadan anlaşılması o kadar güç ki .
Sadece uzaklık da değil o yüzden daha da iyi anlıyorum.
Sürekli bir korku hali.
Bir şey mi oldu bir şey mi olacak.
Ama bu halde seni görünce gözü hep arkada kalır.
Arada spor yap kendini daha iyi hissettirir.
Buraya da yazarız bol bol.
Bak nasıl anlıyoruz birbirimizi.

zoruma giden ne biliomusun...10 yıllık dostum ankarada bütün halimi yaşadıklaımı bilio ama 1 kere bile arayıp nasılsın demedi...2 kez aradım 2 gün üstüste açmadı çok üzüldüm

zoruma giden ne biliomusun...10 yıllık dostum ankarada bütün halimi yaşadıklaımı bilio ama 1 kere bile arayıp nasılsın demedi...2 kez aradım 2 gün üstüste açmadı çok üzüldüm

Evlendikten sonra mı koptunuz ?
İnsanın en çok ihtiyacı olan zamanlar anlıyorum seni.
Ailen nerede ?

benimkisi çok kıskanç.
O yüzden yanımda kimsenin olmaması onu da mutlu ediyor aslında ama bu kıskançlığı yaparken her an yanımda olmak için de uğraşıyor saatlerce konuşuyor, nasıl mutlu ederim diye çırpınıyor.
O yüzden onu anlıyorum ben de.

Evlendikten sonra mı koptunuz ?
İnsanın en çok ihtiyacı olan zamanlar anlıyorum seni.
Ailen nerede ?

benimkisi çok kıskanç.
O yüzden yanımda kimsenin olmaması onu da mutlu ediyor aslında ama bu kıskançlığı yaparken her an yanımda olmak için de uğraşıyor saatlerce konuşuyor, nasıl mutlu ederim diye çırpınıyor.
O yüzden onu anlıyorum ben de.

hayır alakası yok evlilikle anlam veremedim ki...ailem mersinde oof çok bunalıorum kimsem yok

kzlar biz tartistik yine çok mutsuzum oysa dün ne kadar da güzel geçmisti birlikte :43:

Neden tartıştınız ?
Buna da bir dur demek gerekiyor.
Biz bir ara her gün tartışırdık.
sonra dedik ne yapıyoruz, uzaklığın sıkıntısı yeterince var zaten.
Bir de birbirimize niye sorun çıkarıyoruz.
Şimdi öğrendik tartışmadan durmayı ya da tartışmaya başlayınca telefonu kapatıp yarım saat 1 saat düşünme kararı aldık.

hayır alakası yok evlilikle anlam veremedim ki...ailem mersinde oof çok bunalıorum kimsem yok

Hadi ama artık kendini toplama zamanı.
Bir uğraş bulsan kendine nasıl olur.
Muhtemelen uyanınca kalkmak bile istemiyorsundur.
Bir kursa başlasan sabah erken kalksan hafif bir spor yapsan.
Kendini mutlu etmeye çalışsan.
Benim mutlu olmam onu da mutlu eder diye düşünmeyi unutma hiç.

Hadi ama artık kendini toplama zamanı.
Bir uğraş bulsan kendine nasıl olur.
Muhtemelen uyanınca kalkmak bile istemiyorsundur.
Bir kursa başlasan sabah erken kalksan hafif bir spor yapsan.
Kendini mutlu etmeye çalışsan.
Benim mutlu olmam onu da mutlu eder diye düşünmeyi unutma hiç.

pazartesi günü istemediğim bi işe başlicam salı günüde aksilik çıkmazsa gellicek beim herşeyim...ama o sürece kadar naparım bilmiorum ..söylediklerini yapmaya çalıştım kaç kez ama yine denerim ...sende sağlam tut kendini

ben bugün hastayim daha dogrusu dün dogum günümdü ya, bu geldi beni defalarca öptü hastaydi bana bulastirdi.. simdi bende ilgi bekliyorum hakli olarak.. 1 saat önce msj atti isten yeni geldim askim diye bende biraz konusmak istedim normalde dus alir hemen konusurduk "isim var sonra knsrz cnm" yazdi ben çok bozuldum en azindan bi geçmis olsun diyip moral verebilirdi bende dedim islerin bitince beni hatirlayinca yzarsin.. o da üzgün smiley' i yolladi sadece bi daha da bisey demedim :25:

Back