- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
ben bugün hastayim daha dogrusu dün dogum günümdü ya, bu geldi beni defalarca öptü hastaydi bana bulastirdi.. simdi bende ilgi bekliyorum hakli olarak.. 1 saat önce msj atti isten yeni geldim askim diye bende biraz konusmak istedim normalde dus alir hemen konusurduk "isim var sonra knsrz cnm" yazdi ben çok bozuldum en azindan bi geçmis olsun diyip moral verebilirdi bende dedim islerin bitince beni hatirlayinca yzarsin.. o da üzgün smiley' i yolladi sadece bi daha da bisey demedim
pazartesi günü istemediğim bi işe başlicam salı günüde aksilik çıkmazsa gellicek beim herşeyim...ama o sürece kadar naparım bilmiorum ..söylediklerini yapmaya çalıştım kaç kez ama yine denerim ...sende sağlam tut kendini
ben bugün hastayim daha dogrusu dün dogum günümdü ya, bu geldi beni defalarca öptü hastaydi bana bulastirdi.. simdi bende ilgi bekliyorum hakli olarak.. 1 saat önce msj atti isten yeni geldim askim diye bende biraz konusmak istedim normalde dus alir hemen konusurduk "isim var sonra knsrz cnm" yazdi ben çok bozuldum en azindan bi geçmis olsun diyip moral verebilirdi bende dedim islerin bitince beni hatirlayinca yzarsin.. o da üzgün smiley' i yolladi sadece bi daha da bisey demedim
Geçmiş olsun öncelikle.
Haklısın insan hastayken ilgi bekliyor ama ne işi vardı acaba ki ?
Bak dün berabermişsiniz o zamanı düşün mutlu ol.
sagol cnm, valla ne isi vardi ben bilmiyorum bi açiklama yapmadi yazar belki anlatr ama zoruma giden beni en son plana atmasi
danışmanlık ya eğitim danışmanlığı pek bi isteksizim bana göre değil sırf ihtiyacımız olduğundan kabul ettim benimkide mecbur deilsin dio da ben durmuorum işte
sagol cnm, valla ne isi vardi ben bilmiyorum bi açiklama yapmadi yazar belki anlatr ama zoruma giden beni en son plana atmasi
Bir uğraş bence sana da çok iyi gelecektir.
Hem bence çok güzel bir iş, insanlarla ilgilenirken kendini unutursun.
ama ben o gelmeden işe giricem geldiğinde çalışıo olucam ve zaman ayıramicaz birbirimize ..o dönemde çalışmak istemiyoum
Bir uğraş bence sana da çok iyi gelecektir.
Hem bence çok güzel bir iş, insanlarla ilgilenirken kendini unutursun.
ama ben o gelmeden işe giricem geldiğinde çalışıo olucam ve zaman ayıramicaz birbirimize ..o dönemde çalışmak istemiyoum
O buradayken boş mu oluyor ?
senin çalışma saatlerin nasıl ?
akşamlarını var hafta sonunuz var hiç değilse beraber uyuyacaksınız tatlım hiç sıkma sen canını buna.
O buradayken boş mu oluyor ?
senin çalışma saatlerin nasıl ?
akşamlarını var hafta sonunuz var hiç değilse beraber uyuyacaksınız tatlım hiç sıkma sen canını buna.
ama o geldiğinde 2-3 gün işe gitmio..ben çalışıo olucam o nedenle oda o izni kullanmaz ..ben sanırım hem bu işi istemiorum hemde sevdiğim adamla doya doya zaman geçirmek istiorum
bilmiyorum hasta oldugum için daha hassas oldum bugün, özür mesaji yazmadan konusmycam
en azindan surdayim sunu yapiyorum dese anlicam
anam beni yer gibi konuşma benle
sibelcim nbr cnm naslsn hosgeldin
bilmiyorum hasta oldugum için daha hassas oldum bugün, özür mesaji yazmadan konusmycam
en azindan surdayim sunu yapiyorum dese anlicam
ama o geldiğinde 2-3 gün işe gitmio..ben çalışıo olucam o nedenle oda o izni kullanmaz ..ben sanırım hem bu işi istemiorum hemde sevdiğim adamla doya doya zaman geçirmek istiorum
Bence daha çok nedeni onunla zaman geçirme isteğin.
Ama o yokken sana çok iyi gelecektir.
İşi neden istemiyorsun ?
kendi alanın değil mi ?
ben çok isterdim danışmanlık yapmak.
bellide olmaz ham diye yerim kızkızlar boşverin dertleri atın bi kenara hoppaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?