Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

amaaaan şekerim abartmışsın...zor durumdadır konuşamicak durumdadır telafisini yapar üzüldüğün için üzülürsün bu kez

Mutlu olacak ufak şeyler bulacağım bu günden itibaren.
iyi olacağım.
destek olalım birbirimize beraber yapalım bunu.
Onları da üzmeyelim.

İşin hayırlı olsun.
Nerede başlıyorsun ?

Geçmiş olsun öncelikle.
Haklısın insan hastayken ilgi bekliyor ama ne işi vardı acaba ki ?
Bak dün berabermişsiniz o zamanı düşün mutlu ol.

danışmanlık ya eğitim danışmanlığı pek bi isteksizim bana göre değil sırf ihtiyacımız olduğundan kabul ettim benimkide mecbur deilsin dio da ben durmuorum işte

Geçmiş olsun öncelikle.
Haklısın insan hastayken ilgi bekliyor ama ne işi vardı acaba ki ?
Bak dün berabermişsiniz o zamanı düşün mutlu ol.

sagol cnm, valla ne isi vardi ben bilmiyorum bi açiklama yapmadi yazar belki anlatr ama zoruma giden beni en son plana atmasi

sagol cnm, valla ne isi vardi ben bilmiyorum bi açiklama yapmadi yazar belki anlatr ama zoruma giden beni en son plana atmasi

bence en son plana atmamıştır seni ..dün sana okadar güzelliği yaşatan adam bugün bunu yapmaz emin ol geçerli bi sebebi vardır

danışmanlık ya eğitim danışmanlığı pek bi isteksizim bana göre değil sırf ihtiyacımız olduğundan kabul ettim benimkide mecbur deilsin dio da ben durmuorum işte

Bir uğraş bence sana da çok iyi gelecektir.
Hem bence çok güzel bir iş, insanlarla ilgilenirken kendini unutursun.

Biz kadınlar çok hassas oluyoruz.
Özellikle hastalık durumlarında ama seni son plana atmamıştır emin ol önemli bir şeydir.
O kadar güzel bir günden sonra mümkün mü sence ?

bilmiyorum hasta oldugum için daha hassas oldum bugün, özür mesaji yazmadan konusmycam

en azindan surdayim sunu yapiyorum dese anlicam

bilmiyorum hasta oldugum için daha hassas oldum bugün, özür mesaji yazmadan konusmycam

inat etme canım...bak eşim bana en çok hangi konuda kızar bilio musun.? bana kızıosan tepkilerinle triplerinle deil benimle konuşarak bana ifade etki bende bileyim ona göre davranayım der..sende bunu yapmaktan çekinme...neden kkızdığını ona söylemelisin bence anlamamıştır belkide

Yap azıcık nazını o zaman.
Ben de pek nazlıyımdır.
Zaten bir kaç saate özür mesajın gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…