Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

benimde uzak kızlar :D:D doğrumu ne :D sizin nekadar oldu buarada kızlar sonsuzaşk ben senı eklemısım onceden ama ofline sın hep :S

Off off canım çok sıkılıyor ya.
DÜn gece de moralimi bozmamak için söz verdim.
İyi görünmem lazım.

ben hergün söylüyorum onu kendime ama yapamıyorum becerebiliosan ne aaala

Ahh be kuzum, senin için de aynı şeyler geçerli.
Olayların göbeğindeler.
En azından onlara moral vermek için güçlü olmamız gerekiyor bizim.
Hişç değilse öyle hissettirmemiz.
Ben ne yapıyorum her gece ona ağlıyorum o benim moralimi düzeltmeye çalışıyor.
Olmaz ki böyle.

Ahh be kuzum, senin için de aynı şeyler geçerli.
Olayların göbeğindeler.
En azından onlara moral vermek için güçlü olmamız gerekiyor bizim.
Hişç değilse öyle hissettirmemiz.
Ben ne yapıyorum her gece ona ağlıyorum o benim moralimi düzeltmeye çalışıyor.
Olmaz ki böyle.

valla haklısın oda bana öyle diyor biz güçlü olmazsak birbirimizi ayakta tutamayız bende zorduruyorum diyor...az önce konuştum uçakla durmuyor diyo aklım hep onda kendimi kötü hissediyorum o orda o durumdaykken ben iş miş yapamıyorum yerimden kalkamıyorum..elimden geldiğince şirinlikle konuşup onu rahatlatmaya çalışıyorum ama nafile:43:

valla haklısın oda bana öyle diyor biz güçlü olmazsak birbirimizi ayakta tutamayız bende zorduruyorum diyor...az önce konuştum uçakla durmuyor diyo aklım hep onda kendimi kötü hissediyorum o orda o durumdaykken ben iş miş yapamıyorum yerimden kalkamıyorum..elimden geldiğince şirinlikle konuşup onu rahatlatmaya çalışıyorum ama nafile:43:

Emin ol seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Her an haber veriyor ama sürekli bir şey olursa diye düşünüp duruyorum.
Hoş oradaki askerlerin de biraz umursamaz davranışları olmui, sürekli takipte olmaları gerekirken bunu yapmamışlar.
Jandarmalar özellikle.
24 saat izliyorlar ama korkuyorum yine de.

Sen yine onu rahatlatmaya çalışıyormuşsun, ben tutamıyorum ki kendimi.
Hemen ağlıyorum ama artık ben de dikkat edeceğim.

Emin ol seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Her an haber veriyor ama sürekli bir şey olursa diye düşünüp duruyorum.
Hoş oradaki askerlerin de biraz umursamaz davranışları olmui, sürekli takipte olmaları gerekirken bunu yapmamışlar.
Jandarmalar özellikle.
24 saat izliyorlar ama korkuyorum yine de.

Sen yine onu rahatlatmaya çalışıyormuşsun, ben tutamıyorum ki kendimi.
Hemen ağlıyorum ama artık ben de dikkat edeceğim.

bend onun sesini duyduğum an ağlamaya başlıyorum şebeklik ederek topluyorum durumu ama oda anlıo zorlandığımı zoraki yaptığımı...kendimizi toparlamamız gerek diyoruz ama elimde olmuo benim..sağ salim gelsede hayatım yeniden düzene girse

bend onun sesini duyduğum an ağlamaya başlıyorum şebeklik ederek topluyorum durumu ama oda anlıo zorlandığımı zoraki yaptığımı...kendimizi toparlamamız gerek diyoruz ama elimde olmuo benim..sağ salim gelsede hayatım yeniden düzene girse

Belli mi geleceği zaman ?
Ya daha yakınlarda yapamıyor işini mühendis sonuçta .

Belli mi geleceği zaman ?
Ya daha yakınlarda yapamıyor işini mühendis sonuçta .

aslında geleceği zaman yakın ama sevinemiyorum kötü zamanda gelicek ...salı günü aksilik çıkmazsa gelicekte karayoluyla geliyorlar sınıra kadar ordanda uçakla gelio oof oof

aslında geleceği zaman yakın ama sevinemiyorum kötü zamanda gelicek ...salı günü aksilik çıkmazsa gelicekte karayoluyla geliyorlar sınıra kadar ordanda uçakla gelio oof oof

Her söylediğini hissediyorum içimde.
20 gün izni var ama gelsin diye bile düşünemiyorum.
Zaten izin vermiyorlarmış karakoldan çıkışlara.
Yollar çok tehlikeli.

Back