Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

bak isde ne güzel edicekmis zaten :)) biraz daha sabir :1:

ya ama insanın zoruna gidio bazı şeyler 1,5 yıldır evli gibisin ev kadınından farkım yok herşeyi içimden gelerek yapıyorum şikayet etmiyorum ama ne biliym ya en azından evlenene kadar ki sürecimde kendimi iyi hissettirirdi teklif etseydi :43:

kızlar ben özlemden bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. yüzünü hatırladığımda ansızın gözleri doluyor... çok özlüyorum, dayanmak zor...

kızlar ben özlemden bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. yüzünü hatırladığımda ansızın gözleri doluyor... çok özlüyorum, dayanmak zor...

ah ah kıyamam sana çok iyi biliyorum o durumu ..yüzünü anımsamaktan öte duvardaki fotolarımızı kokusunu yatağını yastığını gördükçe delleniyorum ..dayanamıyorum olmuyor :50:

ya ama insanın zoruna gidio bazı şeyler 1,5 yıldır evli gibisin ev kadınından farkım yok herşeyi içimden gelerek yapıyorum şikayet etmiyorum ama ne biliym ya en azından evlenene kadar ki sürecimde kendimi iyi hissettirirdi teklif etseydi :43:

sende çok haklisin cnm ama erkekle bu kadar hassas düsünmüyolar biraz bekle belki çok hosun agidecek bi sürprizle evlenme teklifi eder :34:

ondan şüphem yok aslında ..ay budan bildiririm nasıl yaptı ne etti diye :1:

evet cnm bildir buraya merak ederim ben simdi :1: :1:

ya simdi benimde ona güzel bi dogum günPu geçirtmem lazm sence nasl biseyler yapiyim (28 nisan'da onunki, dügünde 20 kasimda.. yani evli olcaz ona göre biseyler söyle :1: :1: )

kelin ilacı olsa ...yayardı herkese ...sabretmek direnmekte demek istemiorum kimseye bunu kendiimde yapamıyorum zorlanıyorum başaramadığım bişiyi kimseye tavsiye edemiyorum depresif moddayım sanki

aynen hadi biraz kendini oyalasan olmuyo bi süre sonra yine aşkın geliyo

canım sıkkın...bişi yiyemiyorum...türkiyenin durumu şehitler..kuzey ırak ın bombalanmasına sevinemiyorum eşim orda diye..borçlarımız var istemediğim işte başlicam pazartesi günü yalnızım evin hali hal değil bişi yapmak istemiyorum sayimmı daha:43:

canım sıkkın...bişi yiyemiyorum...türkiyenin durumu şehitler..kuzey ırak ın bombalanmasına sevinemiyorum eşim orda diye..borçlarımız var istemediğim işte başlicam pazartesi günü yalnızım evin hali hal değil bişi yapmak istemiyorum sayimmı daha:43:

yok canım bu kadar yeter şehitlere bende çok üzüldüm ya allah sabır versin :43: iş konusunuda sıkma canını ne yapalım herkesin istediği olmuyor hayatta adil değil dimi :43::43::43:

yok canım bu kadar yeter şehitlere bende çok üzüldüm ya allah sabır versin :43: Iş konusunuda sıkma canını ne yapalım herkesin istediği olmuyor hayatta adil değil dimi :43::43::43:

ya ben tat alamıyorum hayattan bunaldım yalnızım korkuyorum psikolojim sağlam değil

Back