Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

yenide girip ciktigim halde düzelmedi, forum takipten yazini aldim :( yok cikmadim aslinda ama bilmiyorum neden böyle bisi yapti, fresch ne oluyo ???

bende bari onu yapayimda göreyim dicem ama yada baska bi yerde devam edelim sohbete :)

bu konunun olduğu sayfa açıkken F5 e basarsan sayfa yenilenir ve okuyabilirsin forum takipten bakmıorum öyle olunca:34:

inanmiyorum tekrarrrrr görüyorummm :) :) :)

yazilari okuyabiliyorum valla türk filmi gibi geldi cümlem ama inan varya cook rahatladim yaaa

ohhhh beeeeeee

deli olmak iyidir ...ay bende benim deliyi özledim ya delirtsede beni ...hakaten erkekler deli oldumu kadınıda delirtio ha:27:

ben ona gercekten hastayim hasta.. beni deli meli ediyo ama onsuz da olmuyor yaa biberdolmam :)

yani o isini iyi biliyoda ben kendi kendime fazla kuruntu yapiyorum, fazla üstüne gidiyorum sonrada kavgayi o

baslamis gibi de afralar tafralar ama birde sanirim yasinin verdigi olgunluk olsa gerek yada mesleginin verdigi

durum gercekten benim yüzümü güldürüyor.. Aklima gelmesi yetiyor.. Yaptiklari ile.. Konusmasi.. Tavirlari...

ben ona gercekten hastayim hasta.. beni deli meli ediyo ama onsuz da olmuyor yaa biberdolmam :)

yani o isini iyi biliyoda ben kendi kendime fazla kuruntu yapiyorum, fazla üstüne gidiyorum sonrada kavgayi o

baslamis gibi de afralar tafralar ama birde sanirim yasinin verdigi olgunluk olsa gerek yada mesleginin verdigi

durum gercekten benim yüzümü güldürüyor.. Aklima gelmesi yetiyor.. Yaptiklari ile.. Konusmasi.. Tavirlari...

ne iş yapıo seninki

canim benim yaa.. üzülme.. gelir az kalmistir.. sali olmasa bir persembe bir cuma bakmisin ding dong

kapiyi acmisin gelmis :)

ay bide yani bi işe başlicam pazartesi günü pek bi isteksiz hevessiz başlicam onun streside var üstümde ...benimki yanımda olmayınca oda anlamsız gelio iş miş hikaye oluo

ay bide yani bi işe başlicam pazartesi günü pek bi isteksiz hevessiz başlicam onun streside var üstümde ...benimki yanımda olmayınca oda anlamsız gelio iş miş hikaye oluo

ne güzel bir haber bu ya, aaa sevinsene sende..

Bak hem seninki gelecek hem ise basliyacaksin, valla böyle iki iyi haber bir arada herkeste bulunmuyor...

Hayirli olsun bakalim, ne isine basliyorsun ???

ne güzel bir haber bu ya, aaa sevinsene sende..

Bak hem seninki gelecek hem ise basliyacaksin, valla böyle iki iyi haber bir arada herkeste bulunmuyor...

Hayirli olsun bakalim, ne isine basliyorsun ???

danışmanlık firmasında danışman olarak çalışıcam ama içimden gelmio sadece...istemiyorum orda çalışmak ..sevinemiyorum :25:

danışmanlık firmasında danışman olarak çalışıcam ama içimden gelmio sadece...istemiyorum orda çalışmak ..sevinemiyorum :25:

hayirdir neden kine ????

yani ne bileyim ücretindenmi yada yapacagin ismi seni tatmin etmiyor ???

danismanlik iyi bisi türkiyede danisman derken ne anlasiliyor bilmiyorum da :)

hayirdir neden kine ????

yani ne bileyim ücretindenmi yada yapacagin ismi seni tatmin etmiyor ???

danismanlik iyi bisi türkiyede danisman derken ne anlasiliyor bilmiyorum da :)

ay saydığın herşey geçerli istememe sebebim olarak ...şu iş olayını konuşmayalım kafamı dağıtayım..uykum geldi ya

Back