Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

aman erkekler ne anlar böyle romantiklikten konu maç olsa vıdı vıdı susmazlar ama

aman erkekler ne anlar böyle romantiklikten konu maç olsa vıdı vıdı susmazlar ama

aynen canım biz hep romantiğizde düşünüyoruz öyle şeyleri. bnmki ayda yılda bir gelir aklına güzel sözler söylemek süpizler yapmak . ama olsun ben seviyourm onu benim romantizmim ikimizede yeter

cok tesekurler kizlar iyikide varsiniz sizde olmasaniz ben nabarim
benim askim turkiyede bense bulgaristandayim canlarim cok ozliyorum onu

aynen canım biz hep romantiğizde düşünüyoruz öyle şeyleri. bnmki ayda yılda bir gelir aklına güzel sözler söylemek süpizler yapmak . ama olsun ben seviyourm onu benim romantizmim ikimizede yeter

benimkisi herşeyi yapıyo haftada 1 gül alır gelirdi o zamanları kadrini kıymetini bilmedim aaah ahhh:2:

evlenince her ekşem gelirken çiçek getirme konusunda anlaştık ama bakalım o günler gelsin görecem [/QUOTE]

dur kız iyi fikir bende yapıyım böyle bi anlaşma bu günlei o zaman telafi etsin dimi yani

Son düzenleme:
hele benimki trabzonlu bide benide yapmaya çalışıyo ama direniyorum sonuna kadar cimbommmmmmmmmmmmm

ayy benmki de trabzonsporlu, ne uğraştı beni de yapmak için ama olmadım:) bi ara küstü resmen nolurmuş onun için takımımı değiştirsem yooooook öle dedim. maç izlemeye de kısıtlama getirdim fazla izleyemio artık, izlese de benim yanımda konuşamıyo

aynen yaa şimdi 1 saa birbirimize mesaj atmasak surat asıyoruz birbirimize özlüyoruz o zaman napıcaz
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ki offfffffffffffff ama şuan zaten uzağız düşünüyorumda evliyken gitmesindense zaten uzakken gidip gelmesi bana daha mantıklı geliyoo kızlar çünkü aynı evin içine girip alışınca gitse daha koyar

tabi ki canım yaa böylesi daha iyi bi an önce gidip gelsinler belli mi tatlım ne zaman gidiceği

ilahi hoşsun ben bide dalga geçiyorum onun takımla hamsi diyorum hiçte bile kaplanız biz diyo kızdırmakta hpşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…