• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Saat 7 de işten geldii..

Şimdi ancak nete gelebildi ona sinir oldum sadece..

Çok önemli bişi değil sanırımm :59:

cnm değil tabiki çocuk yorgundur napsın çalışıo sonuçta kasma bu kadar çabuk sıkılır yoksa senden boğulur

puff kızlar tartıştık ya:( dünden beri aramız limoni...Ya ben çok duygusalım. Bu biraz sorun oluyo. Mesela benim ondan beklentilerimi o yapmazsa sinir oluyorum, sinirimi ondan çıkarıyorum. Hasta olunca sürekli sorsun istiyorum, sormayınca bozuluyorum. O da dün dediki bazen sen kızıcaksın diye soruyorum sırf dedi. Ama kızdığım için sormasın içinden geldin ya...uff bu ara daha bi nazlı oldum. bunaltıyorum onu da kendimi de.. mesafe uzak elini bile tutamıyorum. daha üç ay göremiycem napıcam ben ağlayasım var:(

puff kızlar tartıştık ya:( dünden beri aramız limoni...Ya ben çok duygusalım. Bu biraz sorun oluyo. Mesela benim ondan beklentilerimi o yapmazsa sinir oluyorum, sinirimi ondan çıkarıyorum. Hasta olunca sürekli sorsun istiyorum, sormayınca bozuluyorum. O da dün dediki bazen sen kızıcaksın diye soruyorum sırf dedi. Ama kızdığım için sormasın içinden geldin ya...uff bu ara daha bi nazlı oldum. bunaltıyorum onu da kendimi de.. mesafe uzak elini bile tutamıyorum. daha üç ay göremiycem napıcam ben ağlayasım var:(

çok bunlatırsan uçar gider elinden cnm dikkat et bence biraz :16::16::16:

aranıza geleyim bend
samsunlu kızlarda burdaymış benimkiside samsunda bende bursadayımmmm çooookkkk uzakkkkk:14:

:5: uf ya benim sevgilimde benden cok uzakta
3 gundurde aramiz limoni isalla barisiriz cok ozliyorum onu ya :43:
uf uf nezaman bitcek bu hasret cok yalnizim konusacak kimsemde yok

selaammmmmmmmmm bende geldim :1::1:

selam cnm hoşgeldin :16::16:

:5: uf ya benim sevgilimde benden cok uzakta
3 gundurde aramiz limoni isalla barisiriz cok ozliyorum onu ya :43:
uf uf nezaman bitcek bu hasret cok yalnizim konusacak kimsemde yok
barişırsınız cnm yaaa neden küstünüz ki aşkın nerde :6::6:
saol julia'cım=) onla aram bozuk olunca hayattan tad alamıyorum allahtan sadece 1buçuk gün sürdü küslüğümüz:)
sen napıyosun her şey yolundamı:10:
bende her şey yolunda maşallah :nazar::nazar: sizlerle sohbet etmek ii gelio bana :16::16:
kızlarr bnde varım allah hepimizin yardımcısı olsun:43::43::43:
pamukşekerim hoşgeldin :1::1:

Back