• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

aynen terapiiii cnmmm vallaaa nasıldaaa güzellll oluo hep beraber sohbet etmek demi :16:

kesinlikle tatlm:9: seninki nerde nie görüşemiosunuz hazirandan beri? valla benimki 15 gün önce burda izindeydi. ama ocağa kadar görmem mümkün deişl artk:50: iyiki var şu kameralar, telefonlar, msjlar yoksa napardık:57:
kızlar ya bi an önce evlenmek istiorum artık ama geçmez bu iki yıl pufff:30:

Burada tam benlik bir topic var sanırım.
Çok özledim çook ..

kendini bu topiğeee ait hissediosan aramıza hoşgeldin cnm :12::12:
kesinlikle tatlm:9: seninki nerde nie görüşemiosunuz hazirandan beri? valla benimki 15 gün önce burda izindeydi. ama ocağa kadar görmem mümkün deişl artk:50: iyiki var şu kameralar, telefonlar, msjlar yoksa napardık:57:
aynen vallaa cnm yaaa :5::5:
ay evet ya insanın canı sıkılıyo hastayım:2: ama yined:27::27:e geldim

vallaaa aynen cnm yaaa :1::1::1:

onlar da bizim hakkımızda böle konuşuyolar mıdır acaba arkadaşlarıyla:1: olum çok özledim lan bildiğin gibi deil fln die:52:

benimkininde netinde bi problem var ne yap et bu gece hallet dedim koydum yumruğu masaya :52::52:

ooo hoşgeldin arkadaşım aynı dertten bendede var :52::52:

ne güzel canım ya bzde o açığı mmsle kapatmaya çalışıyoruz işte ben ona resm atıyorum o bana atıyo öyle idare ediyoruzz

olsunnn cnmmm fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek gerek demi :16::16:

onlar da bizim hakkımızda böle konuşuyolar mıdır acaba arkadaşlarıyla:1: olum çok özledim lan bildiğin gibi deil fln die:52:

ayyy evet yaaa konuşuyorlarmıdır acaaba :27::27:
benimkininde netinde bi problem var ne yap et bu gece hallet dedim koydum yumruğu masaya :52::52:

heheyyyyyttttt beeee :52::52::52:

Back