- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman erkekler ne anlar böyle romantiklikten konu maç olsa vıdı vıdı susmazlar ama![]()
aman erkekler ne anlar böyle romantiklikten konu maç olsa vıdı vıdı susmazlar ama![]()
napalım bekliycez artk başka çare yokooo hoşgeldin arkadaşım aynı dertten bendede var![]()
aynen bnm fenerbahçe maçı oldu muuuu kimseyi konuşturmaz![]()
napalım bekliycez artk başka çare yokama çok özledim beaaaaaaa:26:
aynen canım biz hep romantiğizde düşünüyoruz öyle şeyleri. bnmki ayda yılda bir gelir aklına güzel sözler söylemek süpizler yapmak . ama olsun ben seviyourm onu benim romantizmim ikimizede yeter![]()
cok tesekurler kizlar iyikide varsiniz sizde olmasaniz ben nabarim
benim askim turkiyede bense bulgaristandayim canlarim cok ozliyorum onu
cok tesekurler kizlar iyikide varsiniz sizde olmasaniz ben nabarim
benim askim turkiyede bense bulgaristandayim canlarim cok ozliyorum onu
ah canım bide bana sor gözümde tüttü valla askere gidince ne halt yiyecem alıştım böyle sürekli mesaja aranmaya of of![]()
aynen canım biz hep romantiğizde düşünüyoruz öyle şeyleri. bnmki ayda yılda bir gelir aklına güzel sözler söylemek süpizler yapmak . ama olsun ben seviyourm onu benim romantizmim ikimizede yeter[/QUOTevlenince her ekşem gelirken çiçek getirme konusunda anlaştık ama bakalım o günler gelsin görecem
![]()
hele benimki trabzonlu bide benide yapmaya çalışıyo ama direniyorum sonuna kadar cimbommmmmmmmmmmmm![]()
aynen canım biz hep romantiğizde düşünüyoruz öyle şeyleri. bnmki ayda yılda bir gelir aklına güzel sözler söylemek süpizler yapmak . ama olsun ben seviyourm onu benim romantizmim ikimizede yeter[/QUOTevlenince her ekşem gelirken çiçek getirme konusunda anlaştık ama bakalım o günler gelsin görecem
![]()
yalan olur o kesin o konuda hiç güvenme![]()
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ki offfffffffffffff ama şuan zaten uzağız düşünüyorumda evliyken gitmesindense zaten uzakken gidip gelmesi bana daha mantıklı geliyoo kızlar çünkü aynı evin içine girip alışınca gitse daha koyaraynen yaa şimdi 1 saa birbirimize mesaj atmasak surat asıyoruz birbirimize özlüyoruz o zaman napıcaz![]()
yalan olur o kesin o konuda hiç güvenme![]()
ay öle deme kız z belkim yapar aşkım![]()
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ki offfffffffffffff ama şuan zaten uzağız düşünüyorumda evliyken gitmesindense zaten uzakken gidip gelmesi bana daha mantıklı geliyoo kızlar çünkü aynı evin içine girip alışınca gitse daha koyar![]()
ayy benmki de trabzonsporlu, ne uğraştı beni de yapmak için ama olmadım:) bi ara küstü resmen nolurmuş onun için takımımı değiştirsemyooooook öle dedim. maç izlemeye de kısıtlama getirdim fazla izleyemio artık, izlese de benim yanımda konuşamıyo
![]()