valla bana da iyi geliyo sizle konuşmak, grup terapisi gibi
aynen terapiiii cnmmm vallaaa nasıldaaa güzellll oluo hep beraber sohbet etmek demi
kızlar çok özledim ben sevgilmii yaa26 ağustosdan beri görmüyorum onu
ahhh cnm bnm yaaabende uzun zamandır görmüorum allah msn lerden razı olsun valla yüzünü görüoz
canım msndende görüşemedik hç. evnde yok onun pc o müsait olsa ben olmuyorum ben olsam o olmuyo.
aynen terapiiii cnmmm vallaaa nasıldaaa güzellll oluo hep beraber sohbet etmek demi
canım msndende görüşemedik hç. evnde yok onun pc o müsait olsa ben olmuyorum ben olsam o olmuyo.
ay allahtan bnmkinde var pc her gevce olmasa da hafta da 5 gece fln görüşüoruz
Burada tam benlik bir topic var sanırım.
Çok özledim çook ..
aynen vallaa cnm yaaakesinlikle tatlmseninki nerde nie görüşemiosunuz hazirandan beri? valla benimki 15 gün önce burda izindeydi. ama ocağa kadar görmem mümkün deişl artk iyiki var şu kameralar, telefonlar, msjlar yoksa napardık
kızlar ya bi an önce evlenmek istiorum artık ama geçmez bu iki yıl pufff
ay evet ya insanın canı sıkılıyo hastayım:2: ama yinede geldim
onlar da bizim hakkımızda böle konuşuyolar mıdır acaba arkadaşlarıylaolum çok özledim lan bildiğin gibi deil fln die
hiç sanmıyorum canım benim aşkoşum hiç yapamaz yani onu
kesinlikle tatlmseninki nerde nie görüşemiosunuz hazirandan beri? valla benimki 15 gün önce burda izindeydi. ama ocağa kadar görmem mümkün deişl artk iyiki var şu kameralar, telefonlar, msjlar yoksa napardık
kızlar ya bi an önce evlenmek istiorum artık ama geçmez bu iki yıl pufff
ne güzel canım ya bzde o açığı mmsle kapatmaya çalışıyoruz işte ben ona resm atıyorum o bana atıyo öyle idare ediyoruzz
onlar da bizim hakkımızda böle konuşuyolar mıdır acaba arkadaşlarıylaolum çok özledim lan bildiğin gibi deil fln die
benimkininde netinde bi problem var ne yap et bu gece hallet dedim koydum yumruğu masaya
hiç sanmıyorum canım benim aşkoşum hiç yapamaz yani onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?