- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
canım valla okudum
eger yemını eden kısının gercekten Allah korkusu varsa ınanırdım ama
dıdem olayı felan fılan benımde aklım karıstı dogrusu
Hakikaten Didem kim??
konusmayı gunluk dosyasına kaydettın mı
bunu gosterdın mı guzelım sevgılıne
bagırıs cagırıstan once o sekılde yuzles kı ne yaptıysa ya da yapmadıysa cıksın ortaya
eger ramazanda oruc agzı ıle ole yalan yere yemın edıorsa da ondan cıkar sen hıc uzulme
hayır aptal kafam kaydetmedim ama bana inanır sevgilim bu akşam abisiyle konuşcam neden böyle bişey yapmış öğrenecem dedi sen sinirlenme dedi yemin n etti tabiki ramazan ramazan çıkar acısı
şimdi ben sevgilime inanmazdım çünkü kız seni erkek arkadaşın sanıp konuşuyor senin olduğunu bilmiyor ki kız abisinin arakadaşına geyik mi yapacak durduk yerde aklından mı oynak.bence fena avlanmış erkek arkadaşın.bir de şu var msn adreslerini kontrol ettin mi şüphe çekecek birileri var mıydı.
Canım etkilemek istemem ama yeminlere çok da inanmamak gerek. Benim eski erkek arkadaşım 2 yaşındaki canından çok sevdiği yeğeninin üzerine yeminler etmişti, sonra kendim yakaladım..
cnm bence o kız senin kız arkadşı olduğunu anlamş olabilir ki o konşmayı benle yapıo olsan anlardm cidden .. bilerek yapmş olma ihtimali var inkar ediosa eğer gerçektn olayın bu boyuta geleceğini düşşünmemiştir ve yalan sölemştr die düşünüyorm ha böleyse eğer cidden o kızın sevgilinde gözü varmş derim.. bide görşcem diosn gerçekten böle bşe varsa abisinin zoruyla doğruları öğrenememe ihtimalin de var bence o kızla görüşsende bi süre araştr didem die biri varmı yokmu derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?