Anket Sevgilinizin eski sevgilisi ile görüşmesi hakkındaki düşünceleriniz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgilinizin eski sevgilisi ile görüşmesini nasıl karşılarsınız?

• Sadece msnde konuşabilirler

OY: 1 0,6%
  • Sadece mesajlaşabilirler,daha fazlasına izin veremem

OY: 0 0,0%
  • Arada birbirlerini arayabilir

• Sadece özel günlerde(bayram,yılbaşı,doğum günü gibi) sadece mesaj atabilir

OY: 6 3,9%
  • Sadece özel günlerde telefonla görüşmesine izin verebilirim,başka zaman olmaz

• Msnde ya da yolda karşılaştıklarında nezaketen sadece selamlaşabilirler

OY: 6 3,9%
  • Herhangi bir zamanda buluşup,konuşabilirler ama haberim olmalı

• Herhangi bir zamanda buluşup,konuşabilirler; benim için sorun değil,geçmişe mazi derler

OY: 4 2,6%
  • Kızı gözüm tutarsa istediği gibi görüşüp konuşmasına izin verebilirim

OY: 5 3,2%
  • Anca ben olursam yanlarında buluşabilirler yoksa olmazz

OY: 3 1,9%
  • Asla görüşmesine izin vermem

OY: 136 88,3%

• Ankete Katılan
    154
E

EU2

Ziyaretçi
Merhaba bayanlar,cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim.Eğer şıklar sizi tanımlamaya yetmiyorsa lütfen yazın ekleyeyim. Birden fazla şık işaretleyebilirsiniz. Sevgilinizin (ya da sevgiliyken ki halinizi düşünün) eski sevgilisi ile görüşmesini nasıl karşılarsınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
ne demek görüşmek ya,şıklar içinde asla yok..............
eskidiyse eskide kalsın,ben bu konuda hiç medeni değilim...asla görüşemez...görüşürse ,görüştüğüyle kalsın.........boğarım vallaha...:mymeka:

benım cevabım şıklar arsında yok canım malesef.. asla ızın vermem. ilayda cem gıbı bende bu konuda asla medeni olamam

Geçmiş geçmişte kalsın isterim,görüşmesine göz yumamam

tabiki görüşemez canım ne demek öle birşey mümkünmü

cnm şıklara ''asla izin vermem'' eklermsn asla izn vermem gorusrsede elimden cekecegi var:))) degişik işkence yontemler uygulayabilirm:lepi: ARKADSTAN SEVGıLı OLUR AMA ESKı SEVGLıDEN ARKADAS OLAMAZ DEMıŞER..

Böyle bir duruma asla izin vermez.Benim sözlümün eski sevgilisi kandil maili atmış eski maillerinden birine tesadüfen bakarken gördüm ve ortalığı ayağa kaldırdım.Hemen hesabı kapattık.Zaten sözlümde hiç sevmez bu eski sevgili muhabbetlerini..Yaşanmış bitmiş bir ilişkiyi geleceğe taşımanın ve huzur kaçırmanın hiç gereği yok.Görüşmeyince bir yeri eksilmez herhalde değil mi ? lmaz:

görüsmesine izin vermem dogruda bulmam oda istemez cünki

Birden fazla SIKKA gerek yok hiç..Biri kafi zaten...

Asla görüşmesine izin vermem.....şakkıdı şakkıdı Neden gorusecekmis ki zaten... !

ben normal kız arkadaslarıyle gorusturmuyorum kaldıkı eskı kız arkadasıylamı gorusturucem tovbe tovbee:umursamaz:

madem gorusucekler nıye ayrıldılar ozaman..
yavv gıt yavv bana cok terss adamı oyarım valla..kötükedihüso

gecmise mazi derler!!!!
bencede ne gerek var!!!!
zaten eski sozlusuyle bazen ayni ortamda bulunuyoruz ( eski sozlusunun ablasi, esimin amcasinin gelini!!) onunla ayni ortamda olmak bile fazla, kaldiki eski sevgili hiiiiiç gelemem

Benim cevabım bu şıklarda yok malesef . Benim bu tarz şeylere kafa yormama gerek kalmamalı erkek arkadaşımın bunları düşünmesi gerek görüşürse kendi bilir görüşme demem bende ona göre randımı alırım ha bu o konuşuyosa bende konuşurum şeklinde inatlaşma şeklinde değil asla yani en azından ilişkimin ciddiyetini görmem açısından yararlı olur bana . Düşünceli bir insansa zaten asla böyle şeylere olanak vermez ki benim sevgilimin yapmayacağı bişey benden önce kendisi için yapmaz bi manası da yok zaten

erkek arkadasina duydugun guven cok guzel ama erkek milleti ne zaman ne yapacagi hiç belli olmaz, annemin bi sozu vardir ne kocana ne de cocuguna guven olmaz asla yapmaz dedigin seyi bi bakarsin yapar deropuyorumnanaktan

Görüşmesine izin vermezdim elbette

ayrılsınnn benden rahat rahat görüşsün ozman..bi insan eski sevgilisiyle görüşüyorsa içinde bşyler bitmemiş demektirrr...yok modern insanlar slmlaşır arada görüşürs falan yemem bunları vallaaaaaaaaaaaa..madem konuşacaksın ayrılmasaydın yaaaaa!!!!

valla ben asla görüşmesine izin vermem zaten izin vermeme gerek kalmaz erkek arkadaşım buna fırsat bile vermez çünkü asla bu durumda benimde olmamı istemz ne demişler kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…