• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin eski sevgilisi ile görüşmesi hakkındaki düşünceleriniz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgilinizin eski sevgilisi ile görüşmesini nasıl karşılarsınız?

• Sadece msnde konuşabilirler

OY: 1 0,6%
  • Sadece mesajlaşabilirler,daha fazlasına izin veremem

OY: 0 0,0%
  • Arada birbirlerini arayabilir

• Sadece özel günlerde(bayram,yılbaşı,doğum günü gibi) sadece mesaj atabilir

OY: 6 3,9%
  • Sadece özel günlerde telefonla görüşmesine izin verebilirim,başka zaman olmaz

• Msnde ya da yolda karşılaştıklarında nezaketen sadece selamlaşabilirler

OY: 6 3,9%
  • Herhangi bir zamanda buluşup,konuşabilirler ama haberim olmalı

• Herhangi bir zamanda buluşup,konuşabilirler; benim için sorun değil,geçmişe mazi derler

OY: 4 2,6%
  • Kızı gözüm tutarsa istediği gibi görüşüp konuşmasına izin verebilirim

OY: 5 3,2%
  • Anca ben olursam yanlarında buluşabilirler yoksa olmazz

OY: 3 1,9%
  • Asla görüşmesine izin vermem

OY: 136 88,3%

• Ankete Katılan
    154
yok asla izin vermem zaten eşimde gorusmz:) bnden korkusuna

valla ben izin vermedim olay yarattım valla konuşamaz kardeşim yolda karşılaşırsa selam versin ama msn de ne alaka yaaa neden silinmemiş o msn ama biz evliliğe doğru giden bir sevgiliydik o nedenle tavırlarım netti evlilik düşünceniz yoksa bişiy diyemem ama evlendikten sonra çok takılıyor insanın aklına. ben eski erkek arkadaşlarımın sadece 1 tansiyle görüşmek zorundaydım akrabamızla evlendiçünkü düğününe gittim düğünüme geldi daha da görüşmedik. ben görüşmüyorsam eşim de görüşemez çok zaruri bir durum yoksa.

Aslaa .
onunla görüşünce ne bilicem aklına eski yaşadıklarının gelmiyceğini
iki, taraf içinde belki eşimden gelmez ama karşıdakinin duyguları alevlenebilir :olmaz:

konussun benım ıcın sakıncası yokdur...adı ustunde eskı gerıde kalmıs..osıra yanında benmı varım bunun tadını cıratırım sadece..neden konusdun nıye konusdun hala ona asıkmısın gıbı sozler sarf etmem huzurumu kacırmam asla..

konussun benım ıcın sakıncası yokdur...adı ustunde eskı gerıde kalmıs..osıra yanında benmı varım bunun tadını cıratırım sadece..neden konusdun nıye konusdun hala ona asıkmısın gıbı sozler sarf etmem huzurumu kacırmam asla..

cnmmm erkek milleti adı üstündeeee aklı kayabilirrr istedigin kadar yanında olsun seninkaydirigubbakcemileayrıca kadınlar ne cin fikirlidirrr yaaaa valla ben erkekten çokk kadınlara güveniyorumkaydirigubbakcemile3sen neden onla konuşuyorsun ona aşıkmısın demessin huzurun kaçmasın diye ama bi bakarsın adam elinden kaçmışkaydirigubbakcemile3

bi görüşsün de gözlerini oyuyum onun.görür hanyayı konyayı o zaman.pardon göremez:)

Niye görüşüyomuş madem görüşmek istiyo benle işi olmucakk :1closedeyes:

cnmmm erkek milleti adı üstündeeee aklı kayabilirrr istedigin kadar yanında olsun seninkaydirigubbakcemileayrıca kadınlar ne cin fikirlidirrr yaaaa valla ben erkekten çokk kadınlara güveniyorumkaydirigubbakcemile3sen neden onla konuşuyorsun ona aşıkmısın demessin huzurun kaçmasın diye ama bi bakarsın adam elinden kaçmışkaydirigubbakcemile3
zaten erkeklerın yanında sevgılısı varken bıle donup yanından gecen bayanlara bakıyo kı cogunlugu..adamın aklınıda tutcak halım yokkıkaydirigubbakcemile..
bı bılse benım dusuncemde neler yattıgnı dusunme ozgurlugnu kaybeder vallahıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eskı sevgılısıyle yolda karsılascak ve es gecıcek ben eskı sevgılımı gorsem durup konusurum vallahı..

eşimin eski sevgilisiyle görüşmesine asla izin vermem eğer görüşürsede bir daha beni göremez

Ne demek eski sevgiliiiii,ne demek görüşmekkk???eski eskide kaldı,adı üstünde!!!görüşmesin tabiki dee,ha yook illa ki görüşcem diyosa bi daha benimle görüşemez:)

alnını karıslarım valla ıkısının dee ... okadar genıs degılım.. düşüncesi bıle kotu bee :umursamaz:

lazkopat lazrail ofkopat ofraile dırek baglanırım oflu damarım attı
anında ıkısınıde dırı dırı mezara koyarım afetmem!!
geçmıse mazı derler .....
aynısı benım ıcınde gecerli ..

Son düzenleyen: Moderatör:
msnde konusuyorlardi ilk senemizde.
kiz baya sorunluydu basi sksnca felan benimkini arayip duruyordu.
hatta dogum gununde kalkti okula geldi.. git konus dedim.. konusmadi benimki.
sonra ne olduysa ortadan kayboldu..
cok kudurdum mu o zmanlar? ohoo hem de nasil.
ama bir yandan da engellemek istemedim.
uzuldum baya ama cok da mudahele etmedim.

Back