Anket Sevgilinize veya Eşinize pahalı hediye aldıktan sonra pişman oldunuz mu?

Sevgilinize veya Eşinize pahalı hediye aldıktan sonra pişman oldunuz mu?

• sevgilim olmadı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
345
Puanlar
363
Sevgilinize veya Eşinize pahalı hediye aldıktan sonra pişman oldunuz mu?

eşimle 5 yıllık flört 1 yıllık nişan ve 2,5 yıllık evliliğimizde hediyenin pahalı ucuzundan çok değer vereceği şeyleri seçmeyi yeğledim hep..
o yüzden hiç pişman olmadım..
ne için çalışıyoruzki..
:asigim:

evet oldum
henüz sevgiliyken evlerine hırsız girmişti tlfnunu çalmıştı
bende sevgililer gününü bahane ederek tlf almıştım ona
daha alalı 2 ay olmamıştıki bi kavgada ayrılma kararı alınca bana tlfnu geri vermeye çalıştı bende almadım senmisin almayan
tlf küüüütt diye yere yapıştırdı :mymeka:
ve ben 1 sene olmayan tlfnun taksidini ödedim
tabi arada onada ödettim kaydirigubbakcemile3

hayır pişman olmadım,aslada olmam:icecream:

Evet oldum. Çünkü düşündüğümden çok fazla bir bütçe ayırmıştım......

Ben eşime hep pahalı hediyeler alırım asla pişman olmadım olmayacağım da (tabi bütçemize göre sınırı aşmadan) O HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK!

şimdiye dek hayatımda biri için harcadığım en yüksek mebla,geçen sene eşimin doğum günü için balkona barbekü yaptırmıştım...
bir aylık maaşımı verirkende hiç pişman olmadım...:1hug:

birtek şimdi temizlerken sinir oluyorum,o ayrı.............:roflol:

hayır hç pişman olmadım.içimden geldği için alıyorum zaten.ama kendime bi sınır belirlerim öğrenciyim sonuçta.200 ü aşmam hayatta

pişman olucagım bı hedıye almadım almamda inşallah.o herşeyin en güzeline layık keske daha güzellerini yapabılsem

Kesinlikle pişman olmadım,hem niye pişman olayım canım isteyerek gitmiş almışım sevdiğim mutlu olsun yeter para ondan değerlimi?Asla pişman olmadım olmamda...

Son düzenleme:
evet pişman oldum.bi kaç yıl önce antalyaya gidecekti doğumgününün ertesi.ve şöle bi dağcı çanta alsam aslında iyi olur herşeyimi sığdırabilirm demişti.bende öğrenci harçlıklarımdan ona gidip çantayı aldım.çanta deyip geçmeyin pahalı bişeydi yada öğrenci olduğumdan bna öle geldi:122:üstüne bide ayrıldık tm yaz ayrı kaldık:111:gerçi hala birlikteyiz sonrada bi çokhediye aldım ama o çantaya çok pişman olmuştum:114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…