Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

Aşk,canim,sevgilim,veeeee ilker'im :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Canımın içi , Paşam , Prensim , Nefesim , Herşeyim ooo bu uzar gider

aşkım der geçerim arada da bitanem derim degişiklik olsun bide hayatım...dahası yok hiç sevmez öyle çok vıcık vıcık sözler duymayı beyfendi

Sürekli değişiyor, bazen bir olay oluyor esprisine hitap şekilleri oluşuyor.

Genelde ben ona aşkım, aşkaaaam, güneş'im ayı'm, mahirim, sevdiceğim, erkeğim diye hitap ediyorum. Gıcıklık yapıyorsa uyuz derim. Canım dediğimde ne bu resmiyet demeye başlar, adıyla hitap edince hemen ne oldu acaba diye düşünür. Ama ben sadece sinirliyken kullanmam ismini, onu anlatamıyorum :)

Onda hitap çeşidi daha fazla, bana göre daha yaratıcı. Sevgilim, bitanem, meleğim, leylam, leylaların en güzeli, sevdiceğim, güzel yarenim, nazlı leylam, hayatım, gecem gündüzüm... ismimle hitap ettiğinde bana sinirlendiğini biliyorum.

eğer cok kırılmışsam bırsey yapmışsa yada ben yanlış anlamışsam müdürrr ama olmuyor dıye
yoksa ısmıyle hıtap edıyorum... onun ısmının ağzımdan cıkmasına veya yazmaya bayılıyorum...

Son düzenleme:
N'aber kanka dedim
Kanka mı dedi gözlerini bi açtı ...
Niye kızdın ki yaa dedim ne dedik sankii küfür ettik
Ben sana kanka desem beni şuracıkta boğardın dedi Biliyor huyumu da
Beyimmm dedim sonra Yüzünde güller açtı

Şebekk ya

Klasik sözcüklerin yanında bide ' mışkım ' diyoruz. Çok samimi ve tatlı bi sözcük bizim için :))

Degişiyor
Normalken aşkm canım hayatım
Cıvıkken kanka abi hacı dostum
Küsken sadece isim:)
Oda bna ne alakysa panda dyor .kiloluda dglm.pandalar tatlymş oyüzden öf sinir oluyorum ama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…