• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

Kızdığımda ismiyle :1: hemen anlar bundan dolayı :1:

Bitanem,hayatım,sevgilimmm,her şeyim,şu sıra asker bey :1:

Aşkım çok nadir derim

mutluluğum,sevgilim,imzamdaki gibi bebek suratımm :) (buna bayılıyor :)) ismiyle hitab etmemden pek hoşlanmaz ama ben onun ismini söylemeyi çok seviyorum... Aşkım çok sıradanlaştı ama dilimize dolandığı için arada kullanıyoruz işte.. o da bana bebeğim,canımıniçi,bitanem vs.. :16: :nazar:

tatlım,canım,canımcım,bitanem,yarim,canım sevgilim,yakışıklı sevgilim,yarim diyorum şimdilik...
onun bana söyledikleri;tatlı cadım,kış güneşim,aşkım,balım,papatyam,güzelim,hayatım,tatlım,canım,meleğim,bitanem,sevgilim,canözüm,hayatımın güneşi,hayatımın anlamı...daha neler neler...aklıma gelmiyor şimdi

Dilime pelesenk oldu klasik bir biçimde aşkım derim hep. Bazen de hayatım. Çok aşka gelmişsem kocacım derim :27:
İsmiyle hitap etmeyi çok isterim ama en sinirlendiği şeylerden birisi.

ömrümün baharı, kocammm, hayatım, canımın canı, töpeğim, her şeyimmmmmmmmm:38::39::119::123::127:

adamım diyorum,aşkk dıyorum ,paşam dıyorum,kurabıye canavarım,huzur dıyorum

kızıdıgım zamansa yeryüzünde ki boyu kadar yerin altındada olan ınsan dıyorum..

Bitanem, aşkım, canım, sevgilim, kuzum.. Bir de tamamen benim uydurduğum sevgi sözcükleri var ama buraya yazıp da kabak gibi ele vermek istemiyorum kendimi.. :P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lan demek ayrı Len demek ayrı.. ewt biz böleyiz herkes gibi yapmack ask kelimeleri kullanmıyoruz.. böle daha samimi gelio bana.. Ayrıca zevkler ve renkler tartısılmaz cnm..:82:

Brnim sevgilim yok ama platonik hoşlandığım çocuğu gizli numaradan arayıp çok tatlısın lan dedim :Dd bencs de lan kelimesi itici değil ya :D

o bana lan hayatımın ayı ben ona pandamm :D :D :D zaman gecince askım bortum bocegimden bunalıyo insan..ayrıca lan demek kadar güzel bişi yok bence ne güzel benimsemiş beni:D:D ki panda en sevdiğim hayvan..ee benim herifede uyuyo hani:D sevimli ama ayı :1:1:1:1:

Back
X