Sevgilinize mektup yazn (zahmetsizce:)

"Beni terk ettiğin gün domates almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 37 gün olmuş ve ben o domates i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için oyuncak faremi bile feda edeceğimi unutma."
Hehe koptum ya :lepi:

Beni terk ettiğin gün makarna almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 45 gün olmuş ve ben o makarna i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kalbimi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

koptum yaaa:)):roflol:

Canım Sevgilim kozalak kafam;
Bu mektubu sana mersin dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz tövbeler olsun şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin avrat lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 28 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 50. günü.Sana vay puşt diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana ıskaladın demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

kocacım; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün perde pilavı almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 50 gün olmuş ve ben o perde pilavı i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için hiç bişeyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; hoşçakal kozalak kafam

naniknaniknaniknanik
:roflol::roflol::roflol::roflol:
la larissa nerden buldun bunu kıs ...ay degiştirip degiştirip gülüyom bunuda şimdi eşime okuttum küstü getti...

Son düzenleme:
bana kek çıktı.....30 gun geçti.....
ölümüm bir kek yüzünden olucagı hiiç aklıma gelmezdi....

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Canım Sevgilim kozalak kafam;
Bu mektubu sana mersin dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz tövbeler olsun şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin avrat lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 28 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 50. günü.Sana vay puşt diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana ıskaladın demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

kocacım; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün perde pilavı almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 50 gün olmuş ve ben o perde pilavı i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için hiç bişeyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; hoşçakal kozalak kafam

naniknaniknaniknanik
:roflol::roflol::roflol::roflol:
la larissa nerden buldun bunu kıs ...ay degiştirip degiştirip gülüyom bunuda şimdi eşime okuttum küstü getti...

hahahahahahahah
enişte küstümüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar daha romantik bir mektup yazmama yadım edermisiniz

içinden gecenleri yaz
en sonada
kestane kebab acele cvp
cevap vermezsen burunumu ye de-tatlicadiarzu-

lan sizin işiniz yokmuda buralarda dolanıyorsunuz

lan sensin:mymeka:
he işimiz yoh bekciliğini yapıosssslülülülülülülülülülülülü

ay merak ettim ve yaptım ya mektubu paylaşıcam ben çok güldümkaydirigubbakcemile3 allahım sağol canım:lepi:

Canım Sevgilim Günay;
Bu mektubu sana Denizli dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Yar şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Aşkuşum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 21 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana Yabancı diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Sakar demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Günay; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Menemen almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o Menemen i yedim sevgilim.

Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Canımı bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Vazgeçilmezimsin Günay

Ay en çok şu Menemen olayına güldüm nerden aklıma geldiyse hahaakaydirigubbakcemile3

Back