Anket sevgilinız veya eşiniz size zayıfla dese zayıflar mısınız ?

eşiniz veya sevgılınız zayıflamanızı istese ne yapardınız

• evet zayıflardım benı istedıgı gıbı gormelı

OY: 7 43,8%
  • hayır zayıflamam benı herhalımle beğenmelı

OY: 9 56,3%

• Ankete Katılan
    16
zayıflardım çünkü gözünün başka yerlere kaymasını istemem :34: böle birşey istiosa uyarıyı hemen dikkate almak lazım :51:
ozamn demezmısın kendı kendıne benı sevıyosa her halımle sevsın sıskoda sevsın zayıfta
maden zayıflamamı ıstıyosun benım zayıf halımı sevıyosun demezmısın ?

yeni çıkmaya başladığınız zamanda kilon böyleyse dememesi lazım fakat sonradan kilo aldıysan diye bilir tabi sonradan almışta olsan çok seviyo olsaydı laf etmezdi :14:

Tribimi yapardım " sen benı oldugum gıbı sevmıyosun" diye inat edip zayıflamazdım :33:

Önceden epey kiloluydum şimdi nispeten zayifim. Eşim hiç zayıflamam konusunda bir imada bulunmadi ama söylese atesleyici olurdu belki benim için. Alınmazdim yani. Es dost biraz zayiflasan ne guzel olur dediginde hic ciddiye almazdim çünkü. Istiyorsam zayiflardim yani. Onun da istemesi gaz verirdi en fazla. Beni bu halimle sevsin fikrine de hic katilmiyorum. Taraflar birbirine oz veride bulunmalı. Bazi seylerden fedakarlık yapabilmeli. Hele kilonun sağlığa olan zarari düşünüldüğünde.

Oyle bırsey demez cunku fırsat vermem :8:

Ama dıyelım kı kıloluyum ve esım dedı o an ıstahtan kesılırdım :27:

Kocan veya sevgılın ne derse o olur aksı takdırde baskalarına gozu kayabılırrr. Sacını sarıya boya dıosa boya esmer ol dıosa bronzlas bu kdr acık ve net :)

Kocan veya sevgılın ne derse o olur aksı takdırde baskalarına gozu kayabılırrr. Sacını sarıya boya dıosa boya esmer ol dıosa bronzlas bu kdr acık ve net :)

ohhhh sonra kaldır kocanın poposunu
bısey istedıgınde yapmayınca gor tantanayı
bence her istenılen yapılmamalı :45:

Mesela ben onu sakalsız görmekten hoşlanmıyorum benim için bırakıyor değilmi. E bende o istedi diye zayıflarım kiloluysam eğer.

eğer kiloluysam neden kendimi değiştirmek için uğraşayımki sevecekse böyle sevsin sevmeyecekse kendi bilir.

Zayıflarım tabii ki neden zayıflamayayım :1: Neyin inadı yani bu :1:

sonuç ne olur bilmiyorum ama tribimi atarım :))

Back