- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Evet benimde yasim kucuktu ama arkadasin mevzusu yeterince korku yasattigi icin gozumu acmisti. Olsun bee illa bisey olmasi lazim degil opmek bile o zamanlar ayri bi heyecandiBenim ilk esimde aynini demisti koyde isler biraz sikintilidir eve gelirsin 15 - 20 dk odaya koyarlar biraz konusun diye aslinda konusmak isin bahanesi opusun koklasin diye orda ben biraz ileriye gittim o zaman demişti bana olum kalım var diye şimdi kiziyorum kendime gerci o zamanlar yas 15 di akil havada istek tavanda hani ileriyi dusunecek kafa yoktu bende
Evet benimde yasim kucuktu ama arkadasin mevzusu yeterince korku yasattigi icin gozumu acmisti. Olsun bee illa bisey olmasi lazim degil opmek bile o zamanlar ayri bi heyecandi
Ben eşime sevgiliyken direk videomu atıyordum çünkü uzak şehirdeydik oda idare ederdi ayda bir yenilerdim videoyu tekrar atardım bu dediğim 5 sene önce şimdi durumlar ne bilmem
Simdiki durumlarin cogu ben yasayip hevesimi alayim modunda oldugu icin bi sevgi bi bag kurabilen cok az. Teknoloji yasi kuculdugu icin bi ergen cesaretiyle video ispiklemeye merakli olan da var. Sahsen bu devirde kimseye guvenmezdim. Burdan bi video atsam dunyanin obur ucundakine bile erisiyo abowwww.Ben eşime sevgiliyken direk videomu atıyordum çünkü uzak şehirdeydik oda idare ederdi ayda bir yenilerdim videoyu tekrar atardım bu dediğim 5 sene önce şimdi durumlar ne bilmem
Ehehe öyle tabi biraz cesaret ve güven istiyor adam beni gözünden kıskanırdı açıkcası şimdi güvenilmez iyi tanımak lazım öyle 1-2 ay tanıyıptan bahsediyorsa olacak iş değilSimdiki durumlarin cogu ben yasayip hevesimi alayim modunda oldugu icin bi sevgi bi bag kurabilen cok az. Teknoloji yasi kuculdugu icin bi ergen cesaretiyle video ispiklemeye merakli olan da var. Sahsen bu devirde kimseye guvenmezdim. Burdan bi video atsam dunyanin obur ucundakine bile erisiyo abowwww.
Ben o konuda sansliydim evim yakindi. Haftada 3 kere falan is cikislari cagirirdim yemege. Anasi babasi da olmadigi icin annemler bisey demezdi. Basbasa konusabilmek bile ayri bi zevkti yaa bi heyecani vardi. ana baba gorur diye bi taraftan korkardik sarilirken operken adrenalin oydu. Simdikiler de o korku olmadigi icin heyecani baska seylerde ariyolarTabiki bi opusur koklasirdin 1 ay yeterdi sana yada nisanlin bi daha ne zaman gelecekse o zamana kadar bir daha gelmesini iple cekerdin zaman resmen durur gecmek bilmezdi herseyin tadi cok farkliydi valla özledim o gunleri
Aynen valla 2.gorusmede bile birbirlerine yapismak isteyen cok. Iki canim cicim diyince tanisma evresi rafa kalkiyo yerine baska mevzular geliyoEhehe öyle tabi biraz cesaret ve güven istiyor adam beni gözünden kıskanırdı açıkcası şimdi güvenilmez iyi tanımak lazım öyle 1-2 ay tanıyıptan bahsediyorsa olacak iş değil
Ben o konuda sansliydim evim yakindi. Haftada 3 kere falan is cikislari cagirirdim yemege. Anasi babasi da olmadigi icin annemler bisey demezdi. Basbasa konusabilmek bile ayri bi zevkti yaa bi heyecani vardi. ana baba gorur diye bi taraftan korkardik sarilirken operken adrenalin oydu. Simdikiler de o korku olmadigi icin heyecani baska seylerde ariyolar
Yapsınlar bakalımSuandada ayni hatta daha fazla millet resmen aşmış kendini canli sevgilisine kocasina atanı gectim canli yayin yapiyorlar
Hangi dünya da yaşıyorsunuz merak ettim . Evlenmeyi düşünmeyenler sevgili yapmasın yani ?ben böyle şeyler isteyen insanları iğrenç buluyorum . evliliğe hazır olmadan her hangi bir duygusal arkadaşlığa da karşıyım. evliliğe hazır sa evlilik niyeti ile bir yakınlaşma olmalı ama bu cinsel yakınlaşma değil iyi bir iletişim ve duygusal yakınlaşma ve gerçekten seviyosa zaten insan o kişiyle evlenmek ister tüm sorumluluklarıyla kabul eder.
Eşiyle sevgiliyken en başta sadece cinsellik amaçlı görüşmek isteyen biri olaraktan bu yorumu beğendim eheheArkadaş o atmaz,bu atmaz şu haşa der, öteki igrenç der, beriki asla der . Bunca nude muhabbeti ne o zaman
Şahsen benim bakis acima göre nude var nude var
Tutup da şu karikaturdeki gibi 'donnu cigart gödnü göster' tarzı istekler tabii ki hoş değil. Hem kaba ve düşüncesiz hem de başınızı derde sokabilir. Ama ara sıra (internete dusseniz insan içine cikamayacaginiz pozları kasdetmiyorum) kaçamak bazı fotolar yollamanin bir Zarari olmaz bence.
Ayrıca herkesin ilişkisine kimse karışamazKimi evlilik öncesi cinsellik yaşar, ona göre normladir . Kimi boy boy nude yollar,ona göre normaldir. Kimi sevgilisi bir yere gidince görüntülü arar,ona göre normaldir. Kimi evleneceği adamla bilezik pazarlığına tutuşur, ona göre normaldir.
Herkesin ilişki dinamiği kendine.
Hangi dünya da yaşıyorsunuz merak ettim . Evlenmeyi düşünmeyenler sevgili yapmasın yani ?
Her kadın cinsellik yaşamakta özgür .ister evlenmeden önce ister sonra .
Kendi fikriniz olabilir fakat , ikili ilişkilerde “iğrenç” yakıştırmasını yapmak saygısızca .
Asla........olmamalı aslaBenim iliskimde hiç birbirimizden istemedik ama merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude (çıplak fotoğraf) atmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
Di mi? Herkesin ilişkisi kendine.Eşiyle sevgiliyken en başta sadece cinsellik amaçlı görüşmek isteyen biri olaraktan bu yorumu beğendim ehehe
biz atıyorduk ama hemen siliyorduk. ama riski her zaman var. geçenlerde kız kuzenimden bir iki foto atacaktım kendime düzenlemede yapacağım için bana verdi ayarlayayım diye galerisinde çıplak fotoları vardı, kendi için mi çekti birisine mi attı bilmiyorum ama hiç bahsetmedim utanmasın diye.Benim iliskimde hiç birbirimizden istemedik ama merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude (çıplak fotoğraf) atmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?