Sevgiliniz nude istiyor mu 🙈

galeriyi actigimda hem nisanlisinin hemde kendinin ciplak video ve resimlerini gordum yani tehlikeli bu tarz seyler
biz atıyorduk ama hemen siliyorduk. ama riski her zaman var. geçenlerde kız kuzenimden bir iki foto atacaktım kendime düzenlemede yapacağım için bana verdi ayarlayayım diye galerisinde çıplak fotoları vardı, kendi için mi çekti birisine mi attı bilmiyorum ama hiç bahsetmedim utanmasın diye.

İşte bunlar için şifreli klasör programları var :KK70: :KK70:

Müge anlı sormuştu bir erkek neden uygunsuz resim ister bir kadın neden atar? Bu resmen sapıklık cinselliği seven ve rahat biri olan ben buna çok karşıyım

Benim iliskimde hiç birbirimizden istemedik ama merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude (çıplak fotoğraf) atmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
Son flörtüm sırf bu yuzden bitti desem? Arada nikah yok bir şey yok flörte herycan katmak adına neden oramı buramı göstereyim ki? Güvenmek ve dini leyler bir yana bana hep kötü gelmiştir. Gerçeğini zamanı gelip gerçek olarak yaşamak varken çok ucuz şeyler olarak geliyor. Zamanı gelince biriniriniz yeterince çıplak görürsünüz ne bu şimdi

ben bazen kocam bilgisayarda veya tuvalette cok kaldıgı zaman nude atarım kaldırmak için anında kalkar. biliyoz bu işleri :KK70: : :KK70:
şakabi yana eşimle sevgiliyken de atardım hiçbişe olmadı ha olabilirdide ama olmadı güveniyodum ya kendimden emindim ve ondan tabiki cok emindim. belkide ondan bu rahatlık..

amayinede çok dıkkat etmeklazım .. içine sinmiyosa atmazsın

Nisanliyken nude atıyordum ama şuan anca nah yapıp yolluyorum...
Evlilik siradanliktir evlenmeyin..
Buradan tüm Angaralilara selam yolluyorum. 🌷
ahah aynısını bende yapıyorum ..
ama ben evliliğimizin geldiği noktayı seviyorum ya rahatlık çok güzel eşimde memnun eglencelı oluyor böylelikle :KK70:

Di mi? Herkesin ilişkisi kendine.
Ne kadar güzel ahkam kesmek :)
Üstte de denmiş ya 'kadin dediğin İstanbul gibi olmalı,fethi zor fatihi tek' .
İyi de belki o kadın fethedilmek istemiyor, kendi fatih olmak istiyor. kendisi kaleleri fethetmek istiyor ,daldan dala atlamak istiyor :rapci: yani olamaz mı?
Ben böyle konularda insanları yaftalamayi, eleştirmeyi saçma buluyorum.
Nude konusunda da öyle.
Sana ters mi? Ya da foto atınca vicdanen huzursuz mu olacaksın??
Çok basit. Atma o zaman güzel kardeşim.
Sana ısrar eden,fikrine saygı duymayan sevgilin varsa da tez vakitte yol ver gitsin.
olsun bitsin yani.
Ama hem kendi göndermeyip hem gönderene hakaretvari ithamlarda bulunmak çok anlamsız.

herkesin ilişki dinamiği kendine.
Senin 'ideal ilişki' sandığın şey belki çoğu insana 'nasip etme allahim' dedirtiyordur :KK59:(geçenlerde sevgilimin ülkesinden biriyle evlenen bir Türk kıziyla tanıştım internette. Haliyle uzun bir "seninki de şöyle mi" konuşması yaptik. Kızın kocası tanıştıkları andan itibaren asla kizin elini cebine attirmazmis , daha sevgiliyken çalışmasını yasaklamis, çok kıskançmis. "Sen gez toz. Ben sana bakarım" diyormuş falan. Sahiplenici bir erkekmiş.
Kız o kadar çok övünerek anlattı ki 'oyle bir ulkeden böyle bir seven buldum' diye. Oysa bu anlattıkları benim için kabus gibi. Kızın hayalindeki erkeğe ben iki buluşma katlanamam, ikinci gün hesabı ödemeye kalkınca "niye sen benim sponsorum musun?" diye kavga cikaririm)

Yani konunun özü herkesin ilişkisine kimse karışamaz o şu şekil ilişki yaşar öbürü bu şekil yaşar

Işte aradigim cevap net 👌 çok iyi anlatmışsınız bende sizin gibi düşünüyorum 😊 herkesin hayatına kimse karisaaammmaz😂😝😝👌

Güvenin varsa sende istiyorsan yapabilirsin yani .

Benim iliskimde hiç birbirimizden istemedik ama merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude (çıplak fotoğraf) atmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
Adrenaline aramiyorsaniz pek mantıklı değil bence . Ufak biseyde sonra tehdide dönüyor olay

X