Di mi? Herkesin ilişkisi kendine.
Ne kadar güzel ahkam kesmek :)
Üstte de denmiş ya 'kadin dediğin İstanbul gibi olmalı,fethi zor fatihi tek' .
İyi de belki o kadın fethedilmek istemiyor, kendi fatih olmak istiyor. kendisi kaleleri fethetmek istiyor ,daldan dala atlamak istiyor
yani olamaz mı?
Ben böyle konularda insanları yaftalamayi, eleştirmeyi saçma buluyorum.
Nude konusunda da öyle.
Sana ters mi? Ya da foto atınca vicdanen huzursuz mu olacaksın??
Çok basit. Atma o zaman güzel kardeşim.
Sana ısrar eden,fikrine saygı duymayan sevgilin varsa da tez vakitte yol ver gitsin.
olsun bitsin yani.
Ama hem kendi göndermeyip hem gönderene hakaretvari ithamlarda bulunmak çok anlamsız.
herkesin ilişki dinamiği kendine.
Senin 'ideal ilişki' sandığın şey belki çoğu insana 'nasip etme allahim' dedirtiyordur
(geçenlerde sevgilimin ülkesinden biriyle evlenen
bir Türk kıziyla tanıştım internette. Haliyle uzun bir "seninki de şöyle mi" konuşması yaptik. Kızın kocası tanıştıkları andan itibaren asla kizin elini cebine attirmazmis , daha sevgiliyken çalışmasını yasaklamis, çok kıskançmis. "Sen gez toz. Ben sana bakarım" diyormuş falan. Sahiplenici bir erkekmiş.
Kız o kadar çok övünerek anlattı ki 'oyle bir ulkeden böyle bir seven buldum' diye. Oysa bu anlattıkları benim için kabus gibi. Kızın hayalindeki erkeğe ben iki buluşma katlanamam, ikinci gün hesabı ödemeye kalkınca "niye sen benim sponsorum musun?" diye kavga cikaririm) Yani konunun özü herkesin ilişkisine kimse karışamaz o şu şekil ilişki yaşar öbürü bu şekil yaşar