Ben tehlikeli bulup istemeyenlerdenim açıkçasıe olduğu bilinen bir gerçek zatenatan var ama atmayan da var.sıcak bakanlar heyecan kattığını düşünenler olduğu gibi tehlikeli bulup istemeyenler de mevcut
Eşime bile atmam çıplak fotoğraf zaten oda istemez. Akıllı telefon mağduru olanlar çok fazlaBenim iliskimde hiç birbirimizden istemedik ama merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude (çıplak fotoğraf) atmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
Çok tehlikeliBenim iliskimde hiç birbirimizden istemedik ama merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude (çıplak fotoğraf) atmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?
Haklısınız bence de öyleÇok tehlikeli
Evlilik = Cinsellik ve iyi muhabbet değil yalnız. Bir kısmını oluştursa da evlilik tamamen bunlardan oluşmuyor. Evli biriyseniz diğer nedenleri saymama da gerek yoktur. Cinselliğe hazır olup evliliğe olmayan birçok insan var. Hatta direkt evlenmeyi düşünmeyen insanlar var.ben böyle şeyler isteyen insanları iğrenç buluyorum . evliliğe hazır olmadan her hangi bir duygusal arkadaşlığa da karşıyım. evliliğe hazır sa evlilik niyeti ile bir yakınlaşma olmalı ama bu cinsel yakınlaşma değil iyi bir iletişim ve duygusal yakınlaşma ve gerçekten seviyosa zaten insan o kişiyle evlenmek ister tüm sorumluluklarıyla kabul eder.
İsteyen göndersin isteyen alsın bana gore. Haklısınız kimseye güven olmuyor ben de yollanmamasi gerektiğini düşünüyorum açıkçası.Evlilik = Cinsellik ve iyi muhabbet değil yalnız. Bir kısmını oluştursa da evlilik tamamen bunlardan oluşmuyor. Evli biriyseniz diğer nedenleri saymama da gerek yoktur. Cinselliğe hazır olup evliliğe olmayan birçok insan var. Hatta direkt evlenmeyi düşünmeyen insanlar var.
Kendi fikirleriniz sizi ilgilendirir ancak fikir belirtirken de her türlü düşünceye saygı gerekir. Örneğin ben fikrinize saygı duymakla beraber katılmıyorum. İşte bu. "Ancak siz iğrençsiniz böyle düşündüğünüz için." desem hoş olmazdı diye düşünüyorum.
İyi günler.
Konu sahibi arkadasım, ben böyle şeyleri riskli buluyorum açıkcası. Bulmayan isteyen var ama onlar da her türlü sonucu düsünüyor. Bir oturup bin kere düşünmen lazım. Kimseye güven olmaz birde. Bugün iyiyseniz yarın kötüyseniz şartlar dahi değişebilir.
En güvendiğim insan dediğinizin bile nasıl bir insana dönüşeceği belli değil o yüzden haklısınız kişisel hiçbir şey olmamalı fotoğraftaGöndermeye de almaya da karsi degilim eger bu eylemler kisinin arkasinda duyamayacağı seyler değilse.
Başınıza bela olacaksa, istemediğiniz seyleri yapmak zorunda kalacaksanız yapmayin.
Istemiyorsaniz yapmayin.
Yapacaksaniz bile yuzunuz asla gorunmesin tabii ki. Dovmeniz, dogum lekeniz, yara iziniz, beniniz vs size ozel hicbir sey görünmesin.
Dedigim gibi sonucta yapilan her sey gibi bunun da arkasinda durabilmek lazim.En güvendiğim insan dediğinizin bile nasıl bir insana dönüşeceği belli değil o yüzden haklısınız kişisel hiçbir şey olmamalı fotoğrafta
Evlilik = Cinsellik ve iyi muhabbet değil yalnız. Bir kısmını oluştursa da evlilik tamamen bunlardan oluşmuyor. Evli biriyseniz diğer nedenleri saymama da gerek yoktur. Cinselliğe hazır olup evliliğe olmayan birçok insan var. Hatta direkt evlenmeyi düşünmeyen insanlar var.
Kendi fikirleriniz sizi ilgilendirir ancak fikir belirtirken de her türlü düşünceye saygı gerekir. Örneğin ben fikrinize saygı duymakla beraber katılmıyorum. İşte bu. "Ancak siz iğrençsiniz böyle düşündüğünüz için." desem hoş olmazdı diye düşünüyorum.
İyi günler.
Konu sahibi arkadasım, ben böyle şeyleri riskli buluyorum açıkcası. Bulmayan isteyen var ama onlar da her türlü sonucu düsünüyor. Bir oturup bin kere düşünmen lazım. Kimseye güven olmaz birde. Bugün iyiyseniz yarın kötüyseniz şartlar dahi değişebilir.
Kendi doğrularınızla insanları değerlendirmeniz gayet normal, hepimiz öyle yapıyoruz. Ona bir şey demedim zaten. Kullandığınız kelimeden bahsettim.neden oluşuyor çalışırken falan eşler birbirlerine nude mi atıyorlar(hayır yani konu burada bu da.)
herkes kendisini cinselliğe hazır hissediyor zaten ama cinselliği yaşamanın belli kriterleri oluyor insanların .
ayrıca beni kimsenin ne yaptığı nasıl düşündüğü ilgilenmiyor bende zaten kendi mesajımda ilk ben diye başladım yani bana göre bu böyledir demek oluyor yani bana göre iğrenç sizin gibi fikirlere saygı duyulmasını isteyen insanlar karşısındaki insanın fikrine hiç saygı duymuyor böyle demelisin şöyle demelisin diyorsun da benim zaten hiç öyle bir niyetim düşüncem yok ki kim ne yaparsa yapsın zaten mesajım açık ve net hiç emrivaki bir mesaj değil zadece kendimden emin bir şekilde cevap vermişim bunlar benim doğrularım. sizde mesela diyebilirsiniz nude at sende ondan iste diye bu da sizin doğrularınız olur .
Benimki önceden istemzdi hep ben şey yapmaya calsiridm ama yok ilk defa bi erkek böyleydi şuan yanyanayiz çok mutluyuz bazen der sen ne fenaydin eskidenBenim iliskimde hiç birbirimizden istemedik ama merak ettim ilişkilerde böyle şeyler oluyor mu? Siz sevgilinize nude (çıplak fotoğraf) atmaya nasıl bakıyorsunuz? Uzaktayken birbirinize yolluyor musunuz?