Ciddiye alarak yazdıgınız için sağ olun. Bende aynı düşünüyorum. Ama şunu da ekledi “zaten senle beraber olduğumuz için birlikte olman ile ilgili yargılama yapmam da yapamam” dedi yani iğneyi kendine sev batırıyor. Sadece “ilkin olmak hep özelin aklında olmak isterdim “ diyor. Demek istediği şu “aklında ilkin olan erkek kalacak, belki de benden tipce ve cinsellik olarak da daha iyidir “ kanısı yer alıyor dusuncelerinde ve acayip yanlış düşünüyor. Ondan başkasını tabiri caizse görmez gözüm. O da bana karşı öyle. . Sorun yok zaten ben bilmek istedim ama bilmesem daha iyiydi dedi. Geçmiş de bu sebepten henüz aralarında bag ve sevgi olmayan bi yakınlasması bitmiş. Kız başta ben gibi yapmış , sonradan açıklayınca bnmki istememis. Banada dedi bağlandım sevdim yalvarırım baştan söyle aynısını yasamak istemiyorum ustelik seviyorm uzulmiyim dedi. Sonradan da “acaba ileride kavga da ağzımdan bu konuyla ilgili laf kaçarı mı diye düşünüyorum ama kaçmaz yani üzmeye kıyamam halen de en ufak seye kıyamıyorum sadece geleceği üzülmeyelim diye çok dusunuyorm seni üzersem kendimi affetmem” dedi. Bende o da seviyoruz. Seytan vesvese mi ettiriyor acaba ..