Whatsapptan KK ile görüşüp kadın olduğumu sesli konuşma ile onaylattım. Onaylı olmasam, emin olun burada olamazdım KK böyle bir şeyi atlayacak bir platform değil. İyi günler.Kadın arkadaşlar? Hımm. Bana mahmut abi diye eskiden tanıdığım birini hatırlattınız. Kulakları çınlasın. Çoğu konunuz da +18 di değil mi??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgiliniz Geçmişinizi Kıskandı Mı
- Konu Sahibi corekotlu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #üzgün bakire olmayanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2020
- 13.187
- 1
- 40.714
- 548
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Bekleseydin ne demek ya hey allahım kaldı mı hala bu toksik kafalar.
Vardı basımda böyle lanet her seyi takardı her seyi en sonunda dehledim. Ömür cürüten cins. Kime ne benim cinsellik hayatımdan, gecmisimden.
Ayrıca ilki oldugunu nerden biliyosunuz bu kadar eminsiniz? Rezalet oglu rezalet yalanın dibini sıyırmıs, püf.
Vardı basımda böyle lanet her seyi takardı her seyi en sonunda dehledim. Ömür cürüten cins. Kime ne benim cinsellik hayatımdan, gecmisimden.
Ayrıca ilki oldugunu nerden biliyosunuz bu kadar eminsiniz? Rezalet oglu rezalet yalanın dibini sıyırmıs, püf.
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.867
- 798
“benden daha mı iyiydi (cinsel ve tip olarak da)
Evet attan inip eşşeğe bindim işte ne yapalım ortada sen vardın idare ediciz artık derdim ben olsam
Valla onu bunu bilmem ama bu adam ezikkkkkkkkk
Aslında geçmiş de bu konuda önyargısı olan ama suan onyargısı değilde sadece kıskandıgını söyleyen birisi..öyle mi diyorsunuz..kalbim kırık yani bazı şeylere keşke bekaret algısı denen şey bir gün yıkılsa. KÜcükken bizi mikroptan korumak için olan duvar (zaten delik ! ) erkeklerin bazısı da bunu “delinmek” olarak betimliyor. Yav böyle de olunmaz ki pes...nasıl yozlaştık böyle.Siz deli misiniz ? Bu ilerde sizin yüzünüze bunu vurur. Yapmayın nolur ya , böyle geriden gelenleri almayın yanınıza.
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.689
- 548
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.689
- 548
Bizden de ilk başta saklamışdkdkfkfkfkgEee sen burda birbirimizin ilkiyiz diye zibilyon tane konu açmadın mı?
Aaa sizde mi yaşadınız böyle bir şey. O zaman tek değilim, biraz olsun hafifledim günah kecisi olarak görmüştüm kendimi bi süreliğine ....zaten geçmişten memnun olsak, geçmiş geçmezdi. Geçmişi yanımızda var ederdik, hayatımıza yeni biri almazdık. Kabullenmek de zorlanıyorlar ..Bekleseydin ne demek ya hey allahım kaldı mı hala bu toksik kafalar.
- 23 Nisan 2014
- 1.309
- 2.529
- 133
- 37
İyi günler yengeciğim. Mahmut abime selam söyleWhatsapptan KK ile görüşüp kadın olduğumu sesli konuşma ile onaylattım. Onaylı olmasam, emin olun burada olamazdım KK böyle bir şeyi atlayacak bir platform değil. İyi günler.
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Sizin seçiminiz leş. Bunu hemen def edin.Aslında geçmiş de bu konuda önyargısı olan ama suan onyargısı değilde sadece kıskandıgını söyleyen birisi..öyle mi diyorsunuz..kalbim kırık yani bazı şeylere keşke bekaret algısı denen şey bir gün yıkılsa. KÜcükken bizi mikroptan korumak için olan duvar (zaten delik ! ) erkeklerin bazısı da bunu “delinmek” olarak betimliyor. Yav böyle de olunmaz ki pes...nasıl yozlaştık böyle.
- 5 Mayıs 2020
- 13.187
- 1
- 40.714
- 548
Her detayına hakim oldugumuz bi ilişkide bu biraz beni üzdüğğBizden de ilk başta saklamışdkdkfkfkfkg
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.689
- 548
Senin vardı bi tane mıymıy bi tip, ayrıldın mı?Bekleseydin ne demek ya hey allahım kaldı mı hala bu toksik kafalar.
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Yasadım evet anlatsam destan olur. O yüzden gecmisinizi takan, sorular soran insanla ömür gecmez.Aaa sizde mi yaşadınız böyle bir şey. O zaman tek değilim, biraz olsun hafifledim günah kecisi olarak görmüştüm kendimi bi süreliğine ....zaten geçmişten memnun olsak, geçmiş geçmezdi. Geçmişi yanımızda var ederdik, hayatımıza yeni biri almazdık. Kabullenmek de zorlanıyorlar ..
Cidden öyle kompleksi olan insanlar var mıydı ya, hiç karsılasmamıstım evvelinde. Doğru kaybetme korkusundan susmak biraz törpülemek oluyor tepkiyi galiba....kendime bile utancım var gecmisten. Yani elbet utanıyor değilim ne yasadıysam kendime, ancak hani istemezdim erken yaş da olmasını birşeylerin..oldu işte kendime bile söylerken zorlandıgım. Bende bekaret hayattır olmazsa ölürüm kirliyim falan vs düşünen insan değilim ama gaf’a düştüm bi süreliğine..çok sağ ol abla değerli yorumun içinBu adamla olmaz şekerim. Şimdi gidersin diye miyavlıyor, evlenirsen aslan kaplan kesilecek. Bu adamın eziklik kompleksi hayatı cehennem eder.
- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Dogru..halbuki geçmiş adı üstünde bitmiş dersten ibarettir. . Anca kendilerini yıprandırıyorlar böyle yaparak, anlasalar ki hayatımıza aldığımız kişiyi, geçmişi sildigimizden alıyoruz ...Yasadım evet anlatsam destan olur. O yüzden gecmisinizi takan, sorular soran insanla ömür gecmez.
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.689
- 548
Bak yeni bir konu gördüm bugün, adam böyle karısının bakire olmadığını bilerek evlenmiş ama etmediğini bırakmamış, her kavgada hatırlatmış, yediği her haltın sorumlusu olarak göstermiş falan.Cidden öyle kompleksi olan insanlar var mıydı ya, hiç karsılasmamıstım evvelinde. Doğru kaybetme korkusundan susmak biraz törpülemek oluyor tepkiyi galiba....kendime bile utancım var gecmisten. Yani elbet utanıyor değilim ne yasadıysam kendime, ancak hani istemezdim erken yaş da olmasını birşeylerin..oldu işte kendime bile söylerken zorlandıgım. Bende bekaret hayattır olmazsa ölürüm kirliyim falan vs düşünen insan değilim ama gaf’a düştüm bi süreliğine..çok sağ ol abla değerli yorumun için
Bu insanlar Gül gibi üç günlük hayatı (bide fani) nasıl zehrediyolar..enim günüm bütün güzelliği mahvetmeye çabalıyorlar. . . Doğru ..bunu öğrenip bilerek evlenip mutlu olan / bilerek evlenen ama başa kakan ..Bak yeni bir konu gördüm bugün, adam böyle karısının bakire olmadığını bilerek evlenmiş ama etmediğini bırakmamış, her kavgada hatırlatmış, yediği her haltın sorumlusu olarak göstermiş falan.
....çoğu da 2.örnek ..
bu itham cok cirkin KK ile WhatsApp’dan görüşüp profili onaylattım, sesim ile. Yeter.İyi günler yengeciğim. Mahmut abime selam söyle
- 12 Kasım 2010
- 2.885
- 16.648
- 408
- 39
Kusura bakmayın ama geçmişte erkek arkadaşınızla ilgili açtığınız cinsellik konularını baz aldığımda ben erkek arkadaşınızın ilk ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece sizi manüpile etmek için böyle söylüyor, anlattığınız aranızda geçen muhabbetlerde bile bu kadar belli ki. Bence yaşınız küçük olduğu için farkında değilsiniz sadece. Özellikle bir erkekğin geçmiş ilişkisindeki kızın bekaret durumu ile ilgiki böyle saçma sapan bir konuşma yapmasının başka mantıklı hiçbir açıklaması olamaz. Verilen mesaj senden öncede senin gibi bir kızla beraberdim ama bakire olmadığı için kendime layık bulup istemedim, kusuruna rağmen seni kabul ettim, bunun kıymetini bil benim kulum kölem oldan başka birşey değil. Bence aklınızı başınıza alın.Ciddiye alarak yazdıgınız için sağ olun. Bende aynı düşünüyorum. Ama şunu da ekledi “zaten senle beraber olduğumuz için birlikte olman ile ilgili yargılama yapmam da yapamam” dedi yani iğneyi kendine sev batırıyor. Sadece “ilkin olmak hep özelin aklında olmak isterdim “ diyor. Demek istediği şu “aklında ilkin olan erkek kalacak, belki de benden tipce ve cinsellik olarak da daha iyidir “ kanısı yer alıyor dusuncelerinde ve acayip yanlış düşünüyor. Ondan başkasını tabiri caizse görmez gözüm. O da bana karşı öyle. . Sorun yok zaten ben bilmek istedim ama bilmesem daha iyiydi dedi. Geçmiş de bu sebepten henüz aralarında bag ve sevgi olmayan bi yakınlasması bitmiş. Kız başta ben gibi yapmış , sonradan açıklayınca bnmki istememis. Banada dedi bağlandım sevdim yalvarırım baştan söyle aynısını yasamak istemiyorum ustelik seviyorm uzulmiyim dedi. Sonradan da “acaba ileride kavga da ağzımdan bu konuyla ilgili laf kaçarı mı diye düşünüyorum ama kaçmaz yani üzmeye kıyamam halen de en ufak seye kıyamıyorum sadece geleceği üzülmeyelim diye çok dusunuyorm seni üzersem kendimi affetmem” dedi. Bende o da seviyoruz. Seytan vesvese mi ettiriyor acaba ..
Ayrıca şeytan neden vesvese ettirsin, bizim dinimize göre resmen evlenmeden bu tür sevgili ilişki yaşanması, beraber olunması zaten haram. Bu durum bence onun işine gelir birde üstüne teşvik eder. Bence sadece senin sevgili şeytanlık edip,geçmişini kullanarak seni baskı altına almaya çalışıyor o kadar.
Yaşayacağınız cinsellik sizi ilgilendirir hesabını sadece Allah' a verirsiniz.