- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Ona da yok artık derimYa ablası misal yaniama kuzenlerini felan staklayamaz
Ama eşimde öyle düğün günümüz halamın oğlu süt kardeşim olur tokalastim öptüm diye kıyametleei kopardıOna da yok artık derim
İkinizde ağır kıskançsınız o zaman işiniz zor vallaAma eşimde öyle düğün günümüz halamın oğlu süt kardeşim olur tokalastim öptüm diye kıyametleei kopardı
Eski sevgilisini takip eden unutmamış demektir. O yüzden siz ayrılmasanız bile kızdan yeşil ışık gördüğü anda sizi bırakacaktırGerçekten yardıma ihtiyacım var bu yüzden dürüst bir şekilde cevaplarınızı bekliyorum.
İkinizde ağır kıskançsınız o zaman işiniz zor valla
Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın danİkinizde ağır kıskançsınız o zaman işiniz zor valla
Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
Ergen değilseniz böyle bı soruyu bize sormazsiniz bile .çünkü bariz belli tekme atmanız gerektigiGerçekten yardıma ihtiyacım var bu yüzden dürüst bir şekilde cevaplarınızı bekliyorum.
Sizce böyle hayat çok zor değil mi? Yani bu kadarı abartı değil mi? Düşünsenize evinizin ihtiyaçlarını almanıza ya da atıklarını sizin atmanıza izin verilmiyor, öz halanızın oğluyla tokalaşamıyorsunuz bile. Aşırı aşırı kıskançlığın çok sevmekten kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası.Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
Sen kocanı kardes dedıgımız kuzenlerden kıskanıyorsun, kocan sana cop attırmıyor.Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
Aynen katılıyorumAyrildigimi soylemeye bile zahmet etmezdim.
Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
Karı koca çok iyi denk gelmişsiniz. Tencere kapak misali. O kıskançlığı dan çöp attırmıyor siz kuzenlerin sosyal medyalarına bakmasına izin vermiyorsunuz.Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?