Anket Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Ankete Katılan
    116

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız? fisfisfissenağlama

mutlaka benımde onun yapmasını ıstemedıgım bır sey vardır bende onu yasaklarım eger kabul ederse bende ederım

Sende girmezsen bir daha tabiki girmem sevdiceğim derimmm anındada aa peki aşkım tamam geri aldım lafımı der :)

Hiç bir seçeneği işaretlemedim...
Yahu sevginin şartı mı olur......
İstediğimi yaptığın taktirde beni seviyorsundur yoksa sevmiyorsundur diye...
Bunu diyen kişinin bence ilk önce kendi sevgisini bir gözden geçirmesi gerekir diye düşünüyorum....

kafasının üstüne bi yumruk:oklava::roflol:tabi şaka..şakkıdıöyle bi çene yapmaya başlarım arkadaşlarınla maça gidemezsin derim zaten susayım diye lafını geri alır...:icecream::icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey

bu isteğini mantık çerçevesine oturtursa düşünebilirim.(ki bu işin mantığı olamayacağı için) geçerli nedenleri olmalı. mesela nette geçirdiğin zamanı birlikte bir şeyler yaparak geçirelim derse.yada seni netten daha fazla meşgul edebilirim, oyalayabilirim derse. yada sen ne istiyorsan söyle hayatım ,gözlerin yorulmasın ben senin yerine araştırayım derse. yada sana 1000 lerce kontör alırım aşkım,msn le uğraşma direkt ara sevdiklerini vs. gibi.....çok mu istedim? o çok şey istemiş olmasın???bunları yapmayacaksa cevap basit ve net HAYIR!

Son düzenleme:
öyle şey olmaz. sevgi şartla olmaz. kabul etmezdim. iki gün snra beni seviyosan çalışma, beni seviyosan bilmemne yapma.. ne bu ya karşımdaki 3 yaşında çocuk mu sevgilim mi? uzatırsa ayrılırım. ne kadar sevsem de bu karakterdeki insanların sevginin kökünü kuruttuğuna birebir şahidim, uğraşmam değmez. çok saçma. ama var böyle yapan erkekler evet.

ne alakası var derdim senin sevginle internetin allah allah böyle şey mi olur :dilcikar:

"Önce kendi yapmaman gereken ama benim seni eleştirmediğim,sabırla sustuğum hareketlerine bak" der,laptop'ın kapağını açardım,sigaramı yakarken..:1closedeyes:

Hiç sevmem böyle muhabbetleri :mymeka: Yani beni seviyosan bilmemne yapmazsın..yada omu benmi ? şeklinde şeyleri..Sinir olurum..Benim aşkımda ilk tanıştığımız zamanlarda yapacak olduda burnundan getirdimjeyyar

Şimdi bu gibi konularda gıkı çıkmaz :icecream: Bilir başına geleceği:icecream:

Ya ben ya internet gibi saçma bişey olmaz yahu , bir ilişkide yani mantıklı bir ilişkide böyle bir seçenek olmaması lazım sanırım :uhm:

Bu arada girme demiyoda az gir diyo benimki :roflol::roflol::roflol:

Kendisini ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha dile getiriyim fırsat bu fırsat :asigim::nazar:

Böyle bir şey yapmaz sevgimden emin çünkü :sm_confused: Beni seviyorsan ne demek fisfisfis seviyorumki sevgilimsin derdim herhalde :sm_confused:
Hem böyle basit birşeyle mi sevgimi ispatlayacağım yani :smiley-cool:
Ha internete girmemi istemiyorsa, önce beni mantıklı bir nedenle ikna etmeli naniknanik
Bir erkek böyle bir şeyi hangi nedenle isterki :uhm:

wolla pişman olur öle derse çenem bi düştümü kiii vay halinee
o zaman sende arabalara bakma derim
iddaaa sonuçlarına bakma derim
maçlar ne zamanmış onlara bakma derimm.........vs.
sıkıysa desin yada bunları göz önüne alarak desin:1rolleyes:

en sinir olduğum şeydir Kötü Kazenbeni çok az bile tanımışsa bana bunu soramıyacağını bilir böyle saçma konuların sonunun getireceği :mymeka:başında konuşulmuştur bana hiç bir konuda yasak getiremez yasakkelime:dilcikar:ben adamı oyarım:oklava:

bana interneti yasaklıcağına pişman ederimm :kızgın:
ondan sonra ayaklarıma kapanır yalvarır internete girmem için.........jeyyarjeyyar

Back