kızlar en son pazar günü görüştük sevgilimle çok ama çok güzel geçti konuşmalarımız herşey ama niye aramdığını sordum bana ilginç geldiğini söyledim yine aynı şeyleri söyledi bana...çok dalgın bir yapısı var ve seni düşünmediğimden değil anla bunu dedi.bende bu sefer değişik birşey denedim.ne zaman tekrar buluşuyoruz haftasonu olurmu lütfen dedi bende olur dedim ok gelicem dedim ama hangi gün gelebilirim onu tam bilmiyorum ben seni aradığımda haber veririm dedim oda ok dedi. kızlar bu beni haftaiçi aramadığı için bende onu aramadım arayıp haber vercem dememe rağmen. dün akşam msne girdim ve inanırmısınız cuma günleri hiç msne girmemesine rağmen ben girdikten hemen sonra online olduama her zaman selam veren ilk o olmasına rağmen bu sefer selam vermedi bana yani benden bekledi konuşmamı bende konuşmadım bakalım ne yapıcak diye ikimizde dışarıdaya aldık ve konuşmadık..2 saat sonra çevrimdışı oldu bu 3 saat sonrada ben.herneyse anlayacağınız benden arayıp konuşmamı bekliyor şimdi bugünde cumartesi sizce ne yapsam hiç aramamaya devammı etsem(görüşmek istemediğimi falan düşünürmü diye korkuyorum) yoksa bu akşam arayıp napıyosun falan dedikten sonra bu bana neden gelmedin diye sorunca beni ne arayan ne soran oldu davette etmedin bende gelmedim diye sitemmi etsem diyorum çok kararsızım lütfen fikir verin banaaaa:-((
aç derken neyi dedin tam anlamadım ama açıklayayım bebem kaydirigubbakcemile5
şimdi ben çok ilişki yaşamadım hatta 1 tane, ama kıyısından geçtiğim biri oldu yakın zamanda. onunla bu mevzuların içini dışını cıncığına kadar konuşup deli etmişliğim var intikam adına, o yüzden bunu bu kadar kesin söyledim :) neyse konuya dönelim.
şimdi bir erkek, bizim genel türk erkeği üzerine konuşuyorum, evleneceği kadında mantık arar. kafasında bi profil oluşturmuştur. mesela, ilk erkeği ben olcam, aile kızı olcak, okumuş olcak, çalışcak, bana ilgi göstercek, annemler beğencek, ev işinden anlıcak. mesela, atıyorum yani.
tamam mı?
bunları tamamladığı ilk kıza kapak atıyorlar. gerisi mühim değil onlara göre. aynı evde bir ömür geçirebilmek için bu kafasında belirlediği kriterler her ne ise onları tamamladığı vakit başka hiç bir sorun olmuyo. sevmesine gerek yok onun. çünkü zaten erkek kadına zaafı olan bir varlık, sevmese de cinsel dürtüsü bi şekilde ona iter. sevmese de mühim değil, yaşar.
aynen böle düşünüyolar canım.
halbuki biz kadınlar, sevemezsek aynı yatağa nasıl girerim koynuna yatarım, onu bırak bir ömür nasıl bakarım yüzüne diye düşünürüz. sevgisiz hiç bir şekilde mutlu olamayacağımıza inanırız. kadın için evlilik bir dönüm noktasıdır hep, hayaller kurarız falan.
oysa erkek için öyle değil. gerekeni yapıyorlar. al işte kafama uyan bi kız, eh fena da değil, gerisini kurcalamama gerek yok. bütün olay bu.
e durum böyle olunca, adam sevmeye ihtiyaç duymuyor. sevginin de ne olduğunu bilmiyor. üç ay ilgi gösterip kafasına uygun kızı evlenmeye ikna ettiyse kendine göre, artık eski haline geri dönüyor uğraşmıyor. bu işi halletti ona göre, sırasını savdı.
ben olsam mesela düşünürüm, hadi bunla sevmeden evlendim, ya ilerde başkasına aşık olursam afedersiniz ne bk yerim? erkek bunu düşünmüyo. ben bu yüzden böle erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu düşünüyorum.
tabi hepsi böyle değil, bu benim kendi tespitimdir. kendime hayrım yok bari size olsun.
en iyi yaptığım şey bu çeşit tespitler zaten kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?