yorumunuz için teşekkür ederim kızlar..öncelikle belitmek istediğim noktalar var özeellikle yazmak istiyorum...
1)muratın şöyle bir problemi var, benim seçeceğim kız benimle çıkar çıkmaz evlenme meraklısı olmayacak,benim mesleğim üzerinden prim yapmayacak.(hayatında ve çevresinde subay düşkünü kız çok olduğu için). akıllı olacak, kendi ayakları üzerinde durmasını bilecek,kendi işini sevecek ve kariyerli olacak.. kendine son derece güvenecek..ve kesinlikle çalışan birisi olacak..( 2 defa nişan atmış birisi..birincisi nişanlısı tam bir rütbe meraklısı olan, kendinden alt olan asker eşlerini daima hor gören, ve kendisi çalışmayan biriydi...2 nişanlısı kendisinden 1 yaş büyük old için ailelerin anlaşmaması üzerien atılmış bir nişan)
2)muratın hayatına giren insanlar beni ilgilendirmiyor sizin dediğiniz doğru, ama okurken şu noktaları kaçırmışsınız, dikkat etmemişsiniz...yada ben uzun olur diye yazamadım..(o bayanla ilişkisini bitirmek üzereyken ki 6 aylık bir ilişkisi oldu) bana ilk gördüğünden beri benden çok hoşlandığını ama buna cesaret edemediğini ve artık dayanamayacağını sonucu ne olursa olsun bana açılacağını belitmesi üzerine, benim verdiğim cevap şu oldu: madem benden çok hoşlanıyordun o yüzden mi hayatına bir başkasını aldın.....
3)kendimdende biraz bahsedeyim, doktoraya başlamak üzereyim, çok şükür kendi ayaklarım üzerinde duruyorum, erkeklerle gezmek tozmak arkadaşlık seviyesinde tuttum daima,çevrem çok geniştir...belirlediğim kariyerimi tutturana kadar hayatıma girmek isteyen birçok erkek oldu ve bunlara izin vermedim.çünkü tek düşüncem aklımdaki ideallerimi gerçekleştirmekti...bu süre zarfında iletişim kurduğum biride murat oldu, benim bu zamanlardaki sıkıntılarıma, ne yaşadığıma birebir şahit oldu diyebilirim...çok konuda fikir danıştım..çok konuda da onu aydınlattım..(halada kpds seviyesi 90 bende 80 üzeri almak için çalışırız)ama asla arkadaşlığın üzerinde bir aşk niteliğinde yaklaşmadım..buna taviz vermedim...
4) murat, tüm izinlerinde yanııma gelmek için bana danışır,(ki ben şehirdışında yada yutdışında bulunabilme ihtimalim olabilir heran) planlarını benim yanımda yapmak ister, ama ben onun düşüncelerinin bana yakın ilgi hissetmesin diye daima belli sevieyede tuttum...en son 2 hafta önce 2 günlük izinde bana söylemeden çıktı türkiyenin bir ucundan benim yanıma geldi..benden yaptığı hatadan dolayı özür dilemek adına.(doğuda görevli, cumartesi ve pazarda çalışıyor)..ve ben onunla görüşmedim..geldiği gibi gittii....
5) benim muratı kıskanma, sevgili edinmemesi için uğraşma gibi bir takıntım olmadı.tam tersine uzun süre hiç ilgilenmediğim için asla hayatında kim var kim yok diye sormamışımdır o bana anlatmadığı sürece...(ki keşke hayatına birini alsada bu işkence bitse)..tam tersine benimle ilgilenen bir çok erkeğin olması, bunun kendisinin görmesi, muratı bir nevi rekabete soktu...
6)en son annesinin ve annanesinin onu evlenmesi için ikna çalışmaları..onu üzerime daha çok düşürmüştür...
7)yaklaşık 3 aydır tayinini benim bulunduğum şehirde görev yapacağı birim olmadığı için yanımızda bulunan şehire aldıracağını, hatta kasımda tercih yapacağını ve kesinlikle o ili seçeceğini, bunu ailesiylede paylaştığını defalarca bana anlatan bir kişi...(ki o bir istanbul aşığıdır, istanbulda yaşamak için herşeyini oraya ayarlamıştır, benimde istanbulda asla yaşamak istemediğimi bilmesi bu durumu yaratmıştır)(kısacası kendi şartlarını bana uydurmaya çalışmıştır)
anlatmak istediğim evet yine söylüyorum sevmiyorumm, defalarca anlattım ama yine anlatayım, benim uzun zamandır bir çok zor zamanımda desteklerini unutamayacağım günler oldu, ben ona arkadaş gözüyle gördüm herzaman ilgisini bilmeme ragmen ona bu fırsatı vermedim.benden uzaklaşsın istedim.taki bana ilgsini kendi ağzıyla söyleyene kadar...bende buna karşılık tavrımı korudum..çok iyi bir arkadaş , arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum bu bir gerçek ama o bana aşıkken ne yapabilirm...diye düşüncelerinizi sordum..
konu başlığı sonradan aşk olurmu neden yazdım: acaba ben böyle düşünerek hata mı yapıyorum, ona bir şans vermelimiyim diye teredütte kalmamdan kaynaklanıyor...yoksa aşık değilim etkilenmiyorum ama tek sıkıntım onun bu aşk takıntısı yüzünden onun arkadaşlığınıda kaybetmek istemiyorum..
eğer bu böyle sürerse mecburen tüm arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalacağım..umarım anlatabilmişimdir..