• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan aşk olur mu?

anladığım kadarıyla farklı şehirlerdesiniz ve daha çok net ve telfon ile iletişiminiz var. beraber zaman geçirmeden ben şahsen bi insana ne aşık olabilirim ne de nefret edebilirim. tabi bu benim tarzım. yani paylaşımlar çok önemli. bi de aşk biraz tensel bişey bence. hissetmiyorsan yoktur;)

yaşlarınızı bilmiyorum ama birbirinizin zamanını harcamayın derim. siz onun size karşı hislerini biliyorken arkadaş kalalım falan demeyin bence, çünkü o size o gözle bakmayacaktır. hep sevgili olma ihtimaline odaklanacaktır. siz de sürekli kendinizi psikolojik baskı altında hissedeceksiniz ve zaman geçtikçe işler daha da zorlaşacak.

tabi en iyiyi yine siz bilirsiniz.

mesaj geldi...canın saolsun güzelim...
ay şimdide vicdanı benmi yapacağım topu bana attı heralade....ama ben niye vicdan yapayım ki...uff hadi yine kendini sevdirmeye çalışırsa,işte hep böyle yapıyor bu kadar anlayışlı olmak zorunda mı yaa... hep bişekilde anlayışla karşılıyor...hey allahım ya..iletişimi nasıl kopartim anlamadım ki...

ay şimdide vicdanı benmi yapacağım topu bana attı heralade....ama ben niye vicdan yapayım ki...uff hadi yine kendini sevdirmeye çalışırsa,işte hep böyle yapıyor bu kadar anlayışlı olmak zorunda mı yaa... hep bişekilde anlayışla karşılıyor...hey allahım ya..iletişimi nasıl kopartim anlamadım ki...

canım benim vicdan falan yapma. sonradan üzüleceğine şimdiden üzülsün ve hayatına devam etsin. sen ona ümit verip de sonradan " ayyy ben sana o gözleee bakmadım kankimmm" falan demiyorsun ki. delikanlı gibi ondan karşı cins olarak hoşlanmadığını söylemişsin.

üzme tatlı canını:16:

canım bana kalırsa ultra gereksiz bir ilişki.. zaten senden hoşlandığını sana haber yollatan (kesin o söylemiştir arkdşına bi ağzını yokla diye ) hemen ardından başka biriyle çıkmaya başlayan bi adam var karşında..ayrıca sevmiyorum diyosun. bence arkadaş takılın emin ol daha mutlu olursun

teşekkür ederim bayanlar bana emin olun çok yardımcı oldunuz..çünkü insan ne kadar ben yapmam desede bazı kararlarda tek başına karar alamıyor, yetersiz kalıyor..yönlendirmeniz için teşekkür ederim..:71:

canım ben face kullanmıyorum kapattım sırf onunla iletişimi kopartmak için diyebilirim...:1: ama telefonumu değiştirmek istemiyorum(aslında düşündüm) ki benimle iletişimi genelde telefondan kuruyor msn de açmıyorum zaten tutuştu bağları tamamen kopartacağımı hisseti mi nedir....tlf hattımı değiştirmek istemememin nedeni..çünkü o telefonda ailem ve arkadaşlarımın hepsi var...neden bir kişi için tlfnumu kapatayım ki öyle düşünüyorum....evet bunu ona anlatmaya çalışıyorum, oda üzüntü ve pişmanlık gösterisi yapıyor, açıkcası herkes hata yapar ben de bir hata yaptım beni bununla yargılama..sen hiç hata yapmadınmı diyor..

evet bizden sevgili olmaz ben ondan hiç hoşlanmadım ki...onu hiç sevmedim ki...birde anlatabilsem...yaptığım tek hata şu oldu(bilmiyorum hata değildi bana göre onu tanımak istemem, yakın olursak daha iyi görebilirim bazı şeyleri diye düşünmüştüm o an için....) o kızla çıkmadan önce eğer ona yakın yere tayin durumum olursa onu tanımak istediğimi söyledim...bu kadarcık...onun üzerinde zaten kızla çıkma durumu oldu..

zaten bende olmayan şeey tamamen toprak altı oldu...

şöyle bir mesaj yazmak nasıl: uzun zamandır tanıyorum seni çok iyi konuşup, sohbet ediyoruz ama seninle sevgili olmayı gerektirecek duygu yok içimde..bu iş sonradan olunacak bir şey değil ki, ya aşıksındır yada değilsindir..ama ben değilim..
eklemek ya da düzeltmek istediğiniz bir nokta varsa bekliyorum bayanlar..

off ne kadar zormuş birine sevmiyorum demek..:50:

Ne kadar sıkıyorsunuz kendinizi... Karşınızda (sonradan ayrılmış olsa bile) size açıldığında hayatında başkası olan biri var... Diğer arkadaşlara katılıyorum, eğer başta etkilenme olsaydı araya başka bir kız girmezdi... Aranızdaki durumu hırs yapmış... Gerçekten önemsiyor olsa olayı nette bırakmaz, çıkar gelir, sizi ilişkiye ikna etmeye çalışırdı... Siz istemediğinizi söylediğinizde, zaten kısıtlı olan iletişimi minimuma indirdiğinizde olay bitecek zaten... Muhatabınızı kırmaktan bu denli çekinmeniz için karşınızda masum, iyi niyetli, istikrarlı ve çekindiğiniz konuda fazlasıyla hevesli biri olmalı...

Bir de mesajınıza cevaben "Canın sağolsun güzelim" demesini sizin gibi "Bu kadar anlayışlı olmak zorunda mı..." diye yorumlayamadım ben... Sevgisinde kararlı birisi bu olayı smslere sığdıramaz kendini ifade etmenin değişik yollarını arar ve bu "anlayışsızlık" değil, aşkın ispatı olur... Belki de "İletişimi nasıl kopartacağım" diye kendinizi yıpratmanıza gerek yoktur... Hele bir arayıp sormayın, mesajlarına cevap vermeyin en geç bir iki hafta içinde kurtulursunuz... Tabii istediğiniz gerçekten buysa... :51:

Canın sağolsun güzelim gibi bir cevap kusura bakma ama bana çok kıro geldi yani adam sizin anladığınız gibi düşünceli falan değil tam tersi bu son mesajla alay etmiş.

Zerre kadar değer vermiyor size. Bunu kabul etmek zordur anlıyorum da artık yorumlarınız da gerçeklerden kopuk olmaya başlamış kendinizi dışarıdan bir izleyin bence.

Bu anlayışla karşılamak mı oluyor? :S

Sizi hiç takmadığının göstergesi, apaçık ortada.
Gerçekten seven adam böyle salak bir mesajla karşılık vermezdi yazdığınız şeye emin olun.

Olayın ne boyutta olduğunun farkına varabildiğinizi düşünmüyorum.

Ve ondan vazgeçemiyorsunuz gibi geldi bana yazdıklarınızdan. :S

Eski mesajları yeni okudum ben size 18 yaşında falan zannettim ama Yüksek Mühendisim demişsiniz çok şaşırdım biraz fazla safsınız:26:

aradan saatler geçtikten sonra gelen ikinci mesajı:
senin düşüncelerine herzaman saygılıyım ama şunu bilmeni istiyorum hala aklımda ve kalbimdesin oradan kolayca çıkaramam seni.sana sarılıp seni öpmek en büyük hayallerimden keşke olsa...

Eski mesajları yeni okudum ben size 18 yaşında falan zannettim ama Yüksek Mühendisim demişsiniz çok şaşırdım biraz fazla safsınız:26:

bunun saflıkla ve yaşla hiçbir ilgisi yok be canımın içi, inan bana çok akıllı olupta böyle durumlarda kafa karışıklığına düşen çok akıllı bayanlar gördüm.o yüzden .saf olmak demeyelim canım ya...inan bende şeytana papucun ters giydirmiş insanım hemde zamanında çok yapmış biriyim, ama bu herkese yapılmıyor.. neden böyle yapıyorum neden karşımdaki insanı kırmak istemiyorum, bu ondan vazgeçemiyeceğimden değil..en zor zamanlarımda bana çok büyük destek olmuş biri , sorunlarımı sıkıntılarımı dinleyip bana yardımcı olan bir insan, üstelik 1-2 değil herzaman altından kalkamayacağım durumlarda akıl danıştığım biri...ama aşk durumu çok farklı bir olay anlatabiliyormuyum sizlere..
benim tavırlarımı yanlış anlamasın kimse, buradaki her bir yorumunuz benim için çok değerli...
gelen hiçbir mesajına karşılık vermiyorum..bu arada 2 yıllık süren bir dava bu yeni bir durum değil..dışarıdan izliyorum kendimi ama bu duygularımı ona değil sadece sizlere yansıtıyorum..

aradan saatler geçtikten sonra gelen ikinci mesajı:
senin düşüncelerine herzaman saygılıyım ama şunu bilmeni istiyorum hala aklımda ve kalbimdesin oradan kolayca çıkaramam seni.sana sarılıp seni öpmek en büyük hayallerimden keşke olsa...

En büyük hayali öpmek ve sarılmakmış:37: siz bu mesajı romantik bulmuş olabilirsiniz ama bence bu adam hiç sağlam biri değil.

Murat denen bu bey, alt tarafı gelip seninle görüşmüş, tanışmış.

Arkadaşının onun adına yaptığı beyanatlar (senden hoşlandı vs) Murat'ı bağlamaz. Murat bunları gerçekten hissetse ve seninle paylaşmak istese zaten paylaşırdı.

Neyse sonuç olarak Murat'la ilişkiniz yokmuş, elbetteki sevgili edinebilir. Seni ilgilendirmez.

Yani "hayatına birini aldın" demen hatalı, aksine sen "hayatında biri olan" bir erkeğin "hayatında kalmışsın".. Sevgilisi olan kadına beraberce saygısızlık etmişsiniz. "Arkadaşlık" falan deme, olmaz böyle arkadaşlık. Yok sınavda beni aramadın, yok beni sormadın..

Sonra Murat diğerinden sıkılıp, seni hayatına almak isteyince kabahatli oluyor.. Niye ki, sen vermişsin bu cesareti..
Sevdim ben bu Murat'ı, yok ters bi hareketi bence..

Ha bu arada "sevmiyorum, sevemiyorum" diyorsun.. E derdin ne arkadaşım o zaman..
Hani seversin, aşık olursun da dert edersin eski sevgilisini falan.
O yok, bu yok.. Tuhaf..,

Son düzenleme:
yorumunuz için teşekkür ederim kızlar..öncelikle belitmek istediğim noktalar var özeellikle yazmak istiyorum...

1)muratın şöyle bir problemi var, benim seçeceğim kız benimle çıkar çıkmaz evlenme meraklısı olmayacak,benim mesleğim üzerinden prim yapmayacak.(hayatında ve çevresinde subay düşkünü kız çok olduğu için). akıllı olacak, kendi ayakları üzerinde durmasını bilecek,kendi işini sevecek ve kariyerli olacak.. kendine son derece güvenecek..ve kesinlikle çalışan birisi olacak..( 2 defa nişan atmış birisi..birincisi nişanlısı tam bir rütbe meraklısı olan, kendinden alt olan asker eşlerini daima hor gören, ve kendisi çalışmayan biriydi...2 nişanlısı kendisinden 1 yaş büyük old için ailelerin anlaşmaması üzerien atılmış bir nişan)

2)muratın hayatına giren insanlar beni ilgilendirmiyor sizin dediğiniz doğru, ama okurken şu noktaları kaçırmışsınız, dikkat etmemişsiniz...yada ben uzun olur diye yazamadım..(o bayanla ilişkisini bitirmek üzereyken ki 6 aylık bir ilişkisi oldu) bana ilk gördüğünden beri benden çok hoşlandığını ama buna cesaret edemediğini ve artık dayanamayacağını sonucu ne olursa olsun bana açılacağını belitmesi üzerine, benim verdiğim cevap şu oldu: madem benden çok hoşlanıyordun o yüzden mi hayatına bir başkasını aldın.....

3)kendimdende biraz bahsedeyim, doktoraya başlamak üzereyim, çok şükür kendi ayaklarım üzerinde duruyorum, erkeklerle gezmek tozmak arkadaşlık seviyesinde tuttum daima,çevrem çok geniştir...belirlediğim kariyerimi tutturana kadar hayatıma girmek isteyen birçok erkek oldu ve bunlara izin vermedim.çünkü tek düşüncem aklımdaki ideallerimi gerçekleştirmekti...bu süre zarfında iletişim kurduğum biride murat oldu, benim bu zamanlardaki sıkıntılarıma, ne yaşadığıma birebir şahit oldu diyebilirim...çok konuda fikir danıştım..çok konuda da onu aydınlattım..(halada kpds seviyesi 90 bende 80 üzeri almak için çalışırız)ama asla arkadaşlığın üzerinde bir aşk niteliğinde yaklaşmadım..buna taviz vermedim...

4) murat, tüm izinlerinde yanııma gelmek için bana danışır,(ki ben şehirdışında yada yutdışında bulunabilme ihtimalim olabilir heran) planlarını benim yanımda yapmak ister, ama ben onun düşüncelerinin bana yakın ilgi hissetmesin diye daima belli sevieyede tuttum...en son 2 hafta önce 2 günlük izinde bana söylemeden çıktı türkiyenin bir ucundan benim yanıma geldi..benden yaptığı hatadan dolayı özür dilemek adına.(doğuda görevli, cumartesi ve pazarda çalışıyor)..ve ben onunla görüşmedim..geldiği gibi gittii....

5) benim muratı kıskanma, sevgili edinmemesi için uğraşma gibi bir takıntım olmadı.tam tersine uzun süre hiç ilgilenmediğim için asla hayatında kim var kim yok diye sormamışımdır o bana anlatmadığı sürece...(ki keşke hayatına birini alsada bu işkence bitse)..tam tersine benimle ilgilenen bir çok erkeğin olması, bunun kendisinin görmesi, muratı bir nevi rekabete soktu...

6)en son annesinin ve annanesinin onu evlenmesi için ikna çalışmaları..onu üzerime daha çok düşürmüştür...

7)yaklaşık 3 aydır tayinini benim bulunduğum şehirde görev yapacağı birim olmadığı için yanımızda bulunan şehire aldıracağını, hatta kasımda tercih yapacağını ve kesinlikle o ili seçeceğini, bunu ailesiylede paylaştığını defalarca bana anlatan bir kişi...(ki o bir istanbul aşığıdır, istanbulda yaşamak için herşeyini oraya ayarlamıştır, benimde istanbulda asla yaşamak istemediğimi bilmesi bu durumu yaratmıştır)(kısacası kendi şartlarını bana uydurmaya çalışmıştır)

anlatmak istediğim evet yine söylüyorum sevmiyorumm, defalarca anlattım ama yine anlatayım, benim uzun zamandır bir çok zor zamanımda desteklerini unutamayacağım günler oldu, ben ona arkadaş gözüyle gördüm herzaman ilgisini bilmeme ragmen ona bu fırsatı vermedim.benden uzaklaşsın istedim.taki bana ilgsini kendi ağzıyla söyleyene kadar...bende buna karşılık tavrımı korudum..çok iyi bir arkadaş , arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum bu bir gerçek ama o bana aşıkken ne yapabilirm...diye düşüncelerinizi sordum..

konu başlığı sonradan aşk olurmu neden yazdım: acaba ben böyle düşünerek hata mı yapıyorum, ona bir şans vermelimiyim diye teredütte kalmamdan kaynaklanıyor...yoksa aşık değilim etkilenmiyorum ama tek sıkıntım onun bu aşk takıntısı yüzünden onun arkadaşlığınıda kaybetmek istemiyorum..
eğer bu böyle sürerse mecburen tüm arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalacağım..umarım anlatabilmişimdir..

Son düzenleme:
aşk yok anladığım kadarıyla ikinizde de, o yüzden çok da düşünecek bir durum yok tatlım. canını sıkmaa değmez, arkadaşsan arkadaş kal ama ötesi yaramaz size.

senin durumuna benzer bir durumda ben yaşamıştım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum..ama ondan önce bişey söylemek istiyorum bazı arkadaşlar bayana muhalefet olmuş sanki...sizden bir ricada bulunmuş, fikir almak isteyen birisi var. onu ters ters cevaplar vererek burada zor durumda bırakamak hiç hoş değil..
ben kızda bir sorun göremedim, onu suçlayacak bir tarafta görmedim...
tamamen bu murat denilen kişinin kızı elde edememesi üzerine yapılmış hırsı..
baksana subay diye peşinde dönen aptal kızlardan sanmış heralde, kızdanda yüz bulamayınca kıvranmış..
ohh olmuş tatlım iyi yapmışsın..kimilerine haddini bildirmek gerek kendilerini ne sanıyorlarsa..:41:
bence zamana bırak eğer sana karşı yine böyle bir tavır takınırsa at gitsin...arkadaş mı yok sana çevren zaten genişmiş..salla güzelim...:64:

Back