• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım :((((((

teşekkür ederim canım saol, 2gün sonra yanımda inş :72: kesinle bulucaksın, belki biryerlerde sana hakettiğin aşkı vermek için bekleyen birileri vardır... Bu kışıye bağlı kalarak o şansı kaçırmaya değer mi sence... Bak ben 3 yıl zamanımı boşa harcarken nişanlım meğerse beni bekliyormuş, ben iyiki yapmışım diyorum. Senin ilişkin bu noktaya geldiyse eğer, sende iyiki yapmışım diceksin, hiç düşünme bence... onun söylediklerine de kulaklarını kapat, eğer sen kesin kararını verdiysen tabi. Seni kandırmasına izin verme, ben böyle defalarca kandırıldım. Beni bırakma, mutlu olamazsın, ben sensiz sende bensiz yapamayız falan filan. Hepsi palavra. Kimsenin kişiliğini değiştiremzsin, ve onunda kişiliğini belli ki beğenmiyorsun, yada tavırlarını. E o zaman boşa zaman harcamıyor musun sence... :36::36::36:

işte kesin kararını verdiysen. diyorsun ya. onu veremiyorum ki. o bana dönmeni istiyorum dediği zaman içim cız ediyor.....
ama bu sefer de acaba alışkanlık mı diyorum....

inşallah ayrıldığıma pişman olmam. bu arada sen ayrıldıktan ne kadar zaman sonra yeni bir ilişkiye başladın? bu arada nişanlısın Allah tamamına erdirsin. darısı benim başıma olsun en hayırlı insanla inşallah :))

Bu gece sabaha kadar uyumadım düşündüm ve ayrılmaya karar verdim. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Inşallah bu kararım hakkımda hayırlı olur. Allah pişman ettirmesin beni bu kararımdan dolayı. Amin.

Son düzenleme:
canım ya ne kadar verdin ne yaptın ben de aynı durumdayım
Sevgilimden ayrıldım :( ben istedim ayrılmayı..... o dön dedi.... ben seni seviyorum hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi...... ama bensiz daha mutlu olacağına inanıyorsan karar senin dedi.......... seni o kadar çok seviyorum ki benimle mutsuz olacağına bensiz mutlu ol dedi............. :((((((

yaaaaaa onunla beraberken çok kavga ediyoruz. çok tartışıyoruz. ama onsuz da olmuyor bir yıl olacak ilişkimiz başlayalı. onu seviyorum ama bazen kırıcı konuşmaları oluyor. sinirlenince. sonra bir anlık sinirimden söledim diyor. :(( aslında bende de suç var onda da..... daha önce de çok düşündüm ayrılmayı ama yapamadım söleyemedim :(( bu sefer söyledim ama içim rahat etmiyor....... pişman olmaktan korkuyorum.......

arkadaş kalamayız, ya hayatıma ebediyen gir yada ebediyen çık hayatımdan dedi, her an başka birisiyle olabileceğini düşünerek yaşayamam dedi.......

ben de aynı şekilde öyle yaşayamam ama pişman olmaktan korkuyorum......

çok tartılıyoruz birlikteyken.....o da çok sık görüşmüyoruz, özlemden dolayı kavga ediyoruz diyor..... ne bilim ya aslında herşey özlemden de değil bana göre.... eskisi gibi mutlu değilim sanırım ama ondan da ayrılamıyodum.....

ne bilim bana bi yıl boyunca hiç hediye falan almadı. sadece sevgililer gününde gül aldı bir de bizi anlatan bi kitap yazdı :)) bu çok güzeldi.......

ama başka öle incelikleri yok.... neden hediye almadın falan dediğimde bana bi defasında demişti ki....... yazın senin olduğun şehre geldim işte şu kadar para harcadım.... herşey hediye almak değil falan dedi.... ben de demiştim ki sadece sen harcamadın ben de en az senin kadar harcadım dedim........ yani bunu konuşmak bile çok kötü yaaaaaaa :((( ben parasal anlamda sölemememiştim halbuki hediyeyi. bi yerden bi çiçek de koparsa ben mutlu olurum..... incik bonzuk tezgahtan 1-2 tl lik bişey de alsa ben mutlu olurum.... gözüm yok fazlasında ama yanlıs anlasılıyorum sanırım.....

açtığım diğer konularada bakarsanız daha önce düşündüğüm ve yaşadığım bazı sorunları da görürsünüz.... :(((((

bu sadece bi örnek hediye için ayrılık olarak algılamasın arkadaşlar......

2 haftadır işe girdi hemen yakınmaya başladı ben bizim için çalılıyorum.... geleceğimiz için çalışıyorum..... bütün yük benim üzerimde.... yani duyanda evliyiz 10 tane cocugumuz var.. ben evde yan gelip yatıyorum da o çalışıyormuş gibi eve bakmak için.. yani şimdiden çalıştığı için yakınırsa ilerde ne olacak acaba merak ediyorum bunu da acıkcası........

şimdi bana yarına kadar düşün dedi....... ben hayatıma girmeni tekrar benim kollarıma gelmeni istiyorum dedi........ ama sen benimle mi bensiz mi mutlu olacaksın sadece kendini düşünerek bi cevap ver dedi........ ne onunla ne de onsuz olmuyor...... ilerde mutsuz huzursuz bi yaşantı istemiyorum...... ama ayrıldığıma da pişman olmak istemiyorum........ arada kaldım.... sıkıştım..... ne yapacağımı bilemiyorum....... :(((((( lütfen yardım edin :((((( teşekkür ederim.......

(bi de o benim ilk sevgilim) :((((((((

Back