• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz aramazsa?

Biraz acımasızca gelebilir ama tarz meselesi demek ki bu işler..:delphin:
Sevdiğim adam beni hergün aramıyorsa ben bitiririm..
Hem de öyle mesajmış,çağrı atmakmış ben anlamam o işlerden..:dilcikar:
Günde 3,4 defa arayacak,illa aşk nağmelerine,aşkım seni seviyorum,ölüyorum,bitiyorum muhabbetlerine de gerek yok,nasıl olduğumu merak etmesi bana yeter...:asigim:

kızlar en son pazar günü görüştük sevgilimle çok ama çok güzel geçti konuşmalarımız herşey ama niye aramdığını sordum bana ilginç geldiğini söyledim yine aynı şeyleri söyledi bana...çok dalgın bir yapısı var ve seni düşünmediğimden değil anla bunu dedi.bende bu sefer değişik birşey denedim.ne zaman tekrar buluşuyoruz haftasonu olurmu lütfen dedi bende olur dedim ok gelicem dedim ama hangi gün gelebilirim onu tam bilmiyorum ben seni aradığımda haber veririm dedim oda ok dedi. kızlar bu beni haftaiçi aramadığı için bende onu aramadım arayıp haber vercem dememe rağmen. dün akşam msne girdim ve inanırmısınız cuma günleri hiç msne girmemesine rağmen ben girdikten hemen sonra online oldu:-)ama her zaman selam veren ilk o olmasına rağmen bu sefer selam vermedi bana yani benden bekledi konuşmamı bende konuşmadım bakalım ne yapıcak diye ikimizde dışarıdaya aldık ve konuşmadık..2 saat sonra çevrimdışı oldu bu 3 saat sonrada ben.herneyse anlayacağınız benden arayıp konuşmamı bekliyor şimdi bugünde cumartesi sizce ne yapsam hiç aramamaya devammı etsem(görüşmek istemediğimi falan düşünürmü diye korkuyorum) yoksa bu akşam arayıp napıyosun falan dedikten sonra bu bana neden gelmedin diye sorunca beni ne arayan ne soran oldu davette etmedin bende gelmedim diye sitemmi etsem diyorum çok kararsızım lütfen fikir verin banaaaa:-((

kızlar en son pazar günü görüştük sevgilimle çok ama çok güzel geçti konuşmalarımız herşey ama niye aramdığını sordum bana ilginç geldiğini söyledim yine aynı şeyleri söyledi bana...çok dalgın bir yapısı var ve seni düşünmediğimden değil anla bunu dedi.bende bu sefer değişik birşey denedim.ne zaman tekrar buluşuyoruz haftasonu olurmu lütfen dedi bende olur dedim ok gelicem dedim ama hangi gün gelebilirim onu tam bilmiyorum ben seni aradığımda haber veririm dedim oda ok dedi. kızlar bu beni haftaiçi aramadığı için bende onu aramadım arayıp haber vercem dememe rağmen. dün akşam msne girdim ve inanırmısınız cuma günleri hiç msne girmemesine rağmen ben girdikten hemen sonra online oldu:-)ama her zaman selam veren ilk o olmasına rağmen bu sefer selam vermedi bana yani benden bekledi konuşmamı bende konuşmadım bakalım ne yapıcak diye ikimizde dışarıdaya aldık ve konuşmadık..2 saat sonra çevrimdışı oldu bu 3 saat sonrada ben.herneyse anlayacağınız benden arayıp konuşmamı bekliyor şimdi bugünde cumartesi sizce ne yapsam hiç aramamaya devammı etsem(görüşmek istemediğimi falan düşünürmü diye korkuyorum) yoksa bu akşam arayıp napıyosun falan dedikten sonra bu bana neden gelmedin diye sorunca beni ne arayan ne soran oldu davette etmedin bende gelmedim diye sitemmi etsem diyorum çok kararsızım lütfen fikir verin banaaaa:-((

Seni aramayan,msn'de selam vermeyen,hatta dalgınlığının bahanesine sığınan adamla gerçekten görüşmek istiyor musun?:uhm:
Eğer cevabın evetse,ara tabii,görüş.. gamyoncuiremsu
Sitem etmeye de gerek yok,adam nasıl olsa aramamasının sebeplerini söylemiş,sen de ikna olmuşsun bence.:delphin:

önce yorumumu yapayım sonra okuyayım diğer yorumları. ya bana bi garip geldi o kadar ilgili ciddi evlilik düşünüyo seviyo vs. ama aramıyo ve msnde dahi konuşmuyosunuz birbirine tavır yapan çiftler gibi dışarıda falan yapıyosunuz,iki üç saat msnde bakışıyosunuz ama diğer herşey normal:uhm:garibime gitti ilişkide buluşup görüşme kadar arayıp aranma da önemlidir,beraber olmadığn zamanlarda nasılsın diye taraflar birbirini arayıp sesini duyarlar normal bi ilişkide,aramazsa o ilişkinin biyerinde bi eksiklik vardır yani mutlaka.hele böle msnde karşılıklı durmalar falan,garip bi karakteri var erkek arkadaşının,insan aranmayı bekler özlendiğini bilmek ister ilgi gösterilmek ister bi boşluk olur bu şekilde ilişkide kopukluk olur bence :sm_confused:

dejav bacım bu adam kapris yapıyo. yav erkeğin kaprisi de hiç çekilmez hee. yol ver bu ne böle şımarık liseli halleri. yol veeerrr. erkek erkekliğini bilsin kadın kadınlığını. hiç de erkeğin peşinde koşturmamalı kadın.

Arkadasım yapma etme...evlilik ciddi iştir...
3gün aramıyor gece de mi çalışıyor gece de mi kafası dalgın...3gün habersiz gecen bir ilişki ilişki degildir...
sizinki ilişki değil çok garip bi şey...ben sözlümle gün içinde cok cok yoğun calışsam da 3kez konuşurum cok uzun sürmez ama sesini duymak yeter bana..
sabah işe gitmeden o beni uyandırır mesela..
akşam zaten yatmadan bir saat sohbet ederiz tel.de..
bahanesi yok bunun benim basıma gelse 3gün aramasa beni şahsen ya düzeleceksin ya gideceksin ben paylaşım istiyorum derim...
size evlenelim diyebilir de her adam keşke dediğini düşünse..yarın gel babamla tanış de bakalım eminim ki arkasına bakmadan kaçacak bu adam...

eşimle flört ederken de şimdi de 2 saatte bir telefonlaşırız. bu ara 3 saati pek bulmaz.

yani insan eğer seviyorsa merak eder acaba hastamı neler yapıyor diye...

ki biz bir yere giderken bile haber veririz birbirimize.

bence siz onu sık arayarak bunu alışkanlık haline getirmesini sağlayabilirsiniz. seni bu aralar daha çok özlüyorum diyebilirsin.

bence aramamsı hiç normal değil.

Son düzenleme:
wala canım ben anlamadım bu nası bi ilşki
tabi bu bnm kendi fikrm ama bnce bu tarz bişi olmaz aramaayım sormayayım o ne ki yani
aşk dediğin ilgi emek ister o aramasın ben aramayyaım oh ama arada buluşalım bu kız ii bi kız ewlniriz de aman ne güzel
bnce tepkini koy
çok klişe bi laf olcak ama
sewiosa seni kazanmak için uğraşır yok uğraşmazsa ztn sewmmemiştir
yani kmse aşık olduğu birini aramadan duramaz

Hımmmmmmmm...Vahim bir durumm arkadaşım bir kere zaten ikizler ve balık uyumu biraz zor ki ben bunu etrafımda ki insanlardan biliyorum,yani sen onu o seni pek anlayamaz ayrı dillerde sevgi büyütrsünüz! Sen ilgi,şefkat,sevgi istersin o ise kaçar yada arada gelir sanaa aşk yaşatır aptallaştırır! ıkizler burcu birden parlar hemen olsun pat der yanii biraz acelecidir.Ben terazi burcuyum ve balık burcu erkeğinin dayanılmaz cazibesiyle bir okadarda zamanla ortaya çıkan dayanılmaz ilgisizlik ve kaprisleriyle boğuştumalsanaalsanasmile yanii 'ya bu BALIKI ah pardon devee olcekti kaydirigubbakcemile2 güdersin ya da bu diyardan gidersin' hesabı bişey...ılk zamanlar uffff yiyip tadından yenmeyen hattaa söylediği her güzell sözde içinizi eriten BALIK ADAMI bir bakmışsınız alığın,ilgisizin nerdeyse aramayanın taaa kendisi olup çıkmışkaydirigubbakcemile2 Yani bu adama öyle neden aramıyosun,ayy görüşelim hadii deyipte bunaltma hattaa sıksık arama yada ucunuda o bırakıyo diye bırakma yanii ayarını bileceksin azcık bu ADAMLAR insana kök söktürüyorsempatiksalakcinni Onun dilinden anlaman gerekicek,onu yap bunu yap değil sen böyle böyle yapıyosun ya benim hoşuma gidiyo sen çok güzel yapıyosun gibilerinden yaklaşıcaksın ( yalnız size bir sır BALIK ADAM insanı salaklaştırıyor tecrübeyle sabittirkaydirigubbakcemile2 )....

Son düzenleme:

seven insan sevdiğinin sesini duymadan güne iyi başlamaz:umursamaz:
ve seven adam 24 saat içinde bir dakikada dahi olsa sevdiğine ayırabilir
seven insan hep karşı bana gelsin hep o adım atsın demez:delphin:

ben sevdiği kanıda degilim arkadaşım:1closedeyes:

vallahi bence bu ilişki çok sağlıklı ilerlemiyor birgün biyerde bişeyler patlak verirse hiç şaşırmam seven insan herzaman sevdiğinin ne yaptığını merak eder günde enaz birkerede telefon açar halini hatrını sorar 3gün konuşmadığınız oluyormuş bence hiç normal değil moralini bozmak istemem ama bu çocuktan hayır gelmez canım.

Pinti olabilir mii acaba, kontürü biticek diye aaramıyodurr :uhm:

bende bir ikizlerim ve çok fazla ilgi bekliyorum...erkek arkadaşım aslan...çok iyi anlaşıyoruz...ama o da beni çok sık aramaz...çok yogun çalışıyor ve çok iş odaklıdır.iş yerindeyken çok nadir arar aradıgında da kısa tutar...aramızda ilk zamanlar bu konuda cok fazla problem oldu...bende nedenini merak edip ona defalarca sordum ama bana göre bir cevap alamadım...ama mutlaka hergün arar...hiç aramamazlık yapmadı...hatta şuanda asker hergün arıyor...çok üstüne gitme derim ben...zamanla düzene girer..

aç derken neyi dedin tam anlamadım ama açıklayayım bebem kaydirigubbakcemile5
şimdi ben çok ilişki yaşamadım hatta 1 tane, ama kıyısından geçtiğim biri oldu yakın zamanda. onunla bu mevzuların içini dışını cıncığına kadar konuşup deli etmişliğim var intikam adına, o yüzden bunu bu kadar kesin söyledim :) neyse konuya dönelim.

şimdi bir erkek, bizim genel türk erkeği üzerine konuşuyorum, evleneceği kadında mantık arar. kafasında bi profil oluşturmuştur. mesela, ilk erkeği ben olcam, aile kızı olcak, okumuş olcak, çalışcak, bana ilgi göstercek, annemler beğencek, ev işinden anlıcak. mesela, atıyorum yani.

tamam mı?
bunları tamamladığı ilk kıza kapak atıyorlar. gerisi mühim değil onlara göre. aynı evde bir ömür geçirebilmek için bu kafasında belirlediği kriterler her ne ise onları tamamladığı vakit başka hiç bir sorun olmuyo. sevmesine gerek yok onun. çünkü zaten erkek kadına zaafı olan bir varlık, sevmese de cinsel dürtüsü bi şekilde ona iter. sevmese de mühim değil, yaşar.

aynen böle düşünüyolar canım.

halbuki biz kadınlar, sevemezsek aynı yatağa nasıl girerim koynuna yatarım, onu bırak bir ömür nasıl bakarım yüzüne diye düşünürüz. sevgisiz hiç bir şekilde mutlu olamayacağımıza inanırız. kadın için evlilik bir dönüm noktasıdır hep, hayaller kurarız falan.

oysa erkek için öyle değil. gerekeni yapıyorlar. al işte kafama uyan bi kız, eh fena da değil, gerisini kurcalamama gerek yok. bütün olay bu.

e durum böyle olunca, adam sevmeye ihtiyaç duymuyor. sevginin de ne olduğunu bilmiyor. üç ay ilgi gösterip kafasına uygun kızı evlenmeye ikna ettiyse kendine göre, artık eski haline geri dönüyor uğraşmıyor. bu işi halletti ona göre, sırasını savdı.

ben olsam mesela düşünürüm, hadi bunla sevmeden evlendim, ya ilerde başkasına aşık olursam afedersiniz ne bk yerim? erkek bunu düşünmüyo. ben bu yüzden böle erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu düşünüyorum.

tabi hepsi böyle değil, bu benim kendi tespitimdir. kendime hayrım yok bari size olsun.
en iyi yaptığım şey bu çeşit tespitler zaten kafamçokkarıştı

yok artık ya sız erkeklerı ne zannedıyorsunuz evlenmek ıstemese evlenmez gider pavyona yada ne bılım anasının buldugu kızla evlenır çevremde hıcbır erkek boyle degıl tabı erkek arkadaşımda .onlar için sevgi önemli seviyorsa bır adam herseyı yapar ilgilenirde oda buda ama sevmıyorsa yada ılıskıde bırseylerın farklı olmasını umuyorsa o zaman ilişkiyi karşı tarafa bırakır ve yürürse yürür yürümezse suakar yolunu bulur der ve oyle hareket eder.kaldıki eğer dedğiniz gibi bir erkekle sırf o sevmeden onun kıstaslarına uygunsunuz dıye evleneceksenız vay halinize.aldatılmaya mahkumsunuz demektir.

açıkcası yoğunluksa benım erkek arkadaşım otelci ve cok yogun calısıyor malesef hatta bazı haftalarda izin günleri bile olmuyor.fakat günlük mesajlaşmalarımız oluyor hatta o gun hıc arayamıyorsa akşam canım uyumuşsundur şimdi iyi geceler meleğim sana dıye mesaj atar kendisi bılmıorum ama hıcbır sey mesaj atmasına seven bır ınsanın engel degıldır ha mesajlaşmayı sevmıyomu nefret ederım mesajlaşmaktan ama sevdiğim adamın kurallarına uymak zorundayım oda sızı sevıyorsa gercekten evlenmeyı dusunuyorsa sıze en azından bı gunaydın mesajı atacak kadar vaktı olmalı belkı yanlışım ama ben sızın ılıskınızın cok sağlıklı yürümediğini düşünüyorum çünkü bende benzeri durumdan cıktım ve ılıskım bıttıkten 1 yıl sonra farkına vardımç

yoğun gecen bir günün ardından aramayabilir bu kabul edilebilir, yani sen ararsın o zamanda ne olacakki, dün ben aradım bugün o arasın tarzı ince hesaplar bence çok yorar insanı.. ama tabiki 2-3 gün boyunca hiç aramaması insanı huzursuz eder, ben böyle bi durumda kalsam yine endişelenirim aramadı başına birşey mi geldi diye.. ama bu sürekli böyle gidiyorsa bence bir el atın merak etmemesi aramaması çok da umursamadığını göstermezz mi :olmaz:

canım mesela sen mesaj atsana sabahtan günaydın canım dıye akşamda ıyı geceler dıye karşındakide cevap verır zaten boylece kontak içinde olursun.kavga çıkarmak yerıne sen mesajla ondan cevap almaya bak ama gene yapmıyorsa o zaman zaten sevmıyordur.

Ben bu adamın sevgisinden şüphe duydum açıkçası bir iletişimsizlik söz konusu bu ilişkide istenilen kontakt yada elektrik kurulamamış bence ve yakında patlak verir diye düşünüyorum. Bgn o aramadı bgn ben diye bir şey olmaz. Sevgiliyi 3 gün aramamak ne demek? ınsan her gün halini hatrını sormalı bunlar yapıcı şeylerdir. Bu ilişkide yolunda gitmeyen birşeyler var bence baksanıza msn'e giricek vakti var sevgilisini msnde görüyor bir naber canım bile yazmıyor böle adamı salla gitsin.

Back