• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz aramazsa?

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
kızlar sizce erkek arkadaşınızın sizi aramaması normalmi?benim erkek arkadaşım benimle ilerisi için evlilik vs. planları yapıyor ve gerçektende bu konuda çok samimi çünkü ben o konulara hiç girmememe rağmen kendisi açıyor sürekli evlilik çocuk konusunu.. benim hep peşimden koştu 2 yıl boyunca hatta ayrıldığımızda bile yapamadı tekrar barışmaya çalıştı benle yani beni sevdiğinide kanıtladı davranışlarıyla ama benim anlamadığım şey ben aramasam beni aramıyor.yani aslında ben onu aradığımda asla telefonunu açmamazlık yapmıyor, mutlaka açıyor uzun uzunda konuşuyor gayet kibar ve ilgili bir şekilde. ama dediğim gibi ben aramasam aramıyor.bende o böyle yaptığı için aynı şekilde davranıyorum mesela 3 gün aramıyorum. sonra arayıp sen neden aramıyorsun beni hiç dediğimde şu cevabı veriyor:
"Sen seni düşünmediğimden falanmı sanıyorsun?asla öyle düşünme.inan bana aramamamın bir nedeni yok yani düşünmemekle falan alakası yok bu olayın.. sende bütün gün iştesin, benimde işim oluyo biliyosun her an aklımdasın yoksa, hem neden kızıyosun sende ara aramıyosun hiç" diyor. kızlar bende ikizler burcuyum aşırı ilgi beklerim o da balık burcu ama bazen gerçekten merak ediyorum neden arama konusunda böyle davrandığını onun dışında hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet güzel..kişiliğindende kaynaklanıyor biraz sanırım..sizce bu normalmi ve ben ne yapmalıyım?

En son pazar günü görüştük sevgilimle çok ama çok güzel geçti konuşmalarımız herşey ama niye aramdığını sordum bana ilginç geldiğini söyledim yine aynı şeyleri söyledi bana...çok dalgın bir yapısı var ve seni düşünmediğimden değil anla bunu dedi.bende bu sefer değişik birşey denedim.ne zaman tekrar buluşuyoruz haftasonu olurmu lütfen dedi bende olur dedim ok gelicem dedim ama hangi gün gelebilirim onu tam bilmiyorum ben seni aradığımda haber veririm dedim oda ok dedi. kızlar bu beni haftaiçi aramadığı için bende onu aramadım arayıp haber vercem dememe rağmen. dün akşam msne girdim ve inanırmısınız cuma günleri hiç msne girmemesine rağmen ben girdikten hemen sonra online oldu:-)ama her zaman selam veren ilk o olmasına rağmen bu sefer selam vermedi bana yani benden bekledi konuşmamı bende konuşmadım bakalım ne yapıcak diye ikimizde dışarıdaya aldık ve konuşmadık..2 saat sonra çevrimdışı oldu bu 3 saat sonrada ben.herneyse anlayacağınız benden arayıp konuşmamı bekliyor şimdi bugünde cumartesi sizce ne yapsam hiç aramamaya devammı etsem(görüşmek istemediğimi falan düşünürmü diye korkuyorum) yoksa bu akşam arayıp napıyosun falan dedikten sonra bu bana neden gelmedin diye sorunca beni ne arayan ne soran oldu davette etmedin bende gelmedim diye sitemmi etsem diyorum çok kararsızım lütfen fikir verin banaaaa:-((

Son düzenleme:
evlılık ıstemesı senı sevmesı arayınca savunması guzel
ama sen aradıgında boyle dırek savunmaya gecmesı senın aramanı ıstemesı
hele zaten 3 gun aramaması cok sacma
temsıl mısal 3 gun aramadın sen daha da aramadın gectı 1 hafta 2 hafta ?
hala evlılık mı ıstıyor hala sevıyor mu sen mısın aramayan sevmeyen
cok sacma
senın burcunla alakası da yok yanı 3 gun aramadın mı aramıyor adam bu ne yaa
ayrıca ıkızler burcu balıkla anlasamaz sen ne yapıyorsun onunla?
terazı bul kendıne balık erkegınden kıme ne hayır gelmıs hele bır de ben ıkızlerım dıyorsun sana mı hayır gelecek. her neyse dedıgım gıbı en garıp olanı 3 gun aramaması. cok sacma bence, sevgısı az. sevgısı cok olsa arar dayanamazdı ben de sevgıyı aramakla ölcenlerdenım ne yalan dıyeyım

potubor +1
erkekler evlenecekleri kadını sevmek gibi bir "lüks" aramıyorlar kendilerinde, kafalarına uyuyorsa tamamdır.
seni sevmiyor demiyorum da, senin sandığın gibi sevmiyordur diyorum.. ilgi bekleyen birisiysen bu adam ı ıh. bence.

mesajlaşın aramıyosa işi 24 saatmi akşamları arasın anlam veremedim
ama telefonla konuşmayı filan sevmiyodur belki:uhm::uhm:

evlılık ıstemesı senı sevmesı arayınca savunması guzel
ama sen aradıgında boyle dırek savunmaya gecmesı senın aramanı ıstemesı
hele zaten 3 gun aramaması cok sacma
temsıl mısal 3 gun aramadın sen daha da aramadın gectı 1 hafta 2 hafta ?
hala evlılık mı ıstıyor hala sevıyor mu sen mısın aramayan sevmeyen
cok sacma
senın burcunla alakası da yok yanı 3 gun aramadın mı aramıyor adam bu ne yaa
ayrıca ıkızler burcu balıkla anlasamaz sen ne yapıyorsun onunla?
terazı bul kendıne balık erkegınden kıme ne hayır gelmıs hele bır de ben ıkızlerım dıyorsun sana mı hayır gelecek. her neyse dedıgım gıbı en garıp olanı 3 gun aramaması. cok sacma bence, sevgısı az. sevgısı cok olsa arar dayanamazdı ben de sevgıyı aramakla ölcenlerdenım ne yalan dıyeyım

arkadaşa "terazi bul kendine" demişsiniz. anlamadım yani birine aşık olmadan önce onun burcunu mu öğrenmeliyiz, eğer terazi değilse bırak gitsin. ayrıca dediğinize göre bütün terazi erkekleri mükemmel mi oluyor...

kızlar sizce erkek arkadaşınızın sizi aramaması normalmi?benim erkek arkadaşım benimle ilerisi için evlilik vs. planları yapıyor ve gerçektende bu konuda çok samimi çünkü ben o konulara hiç girmememe rağmen kendisi açıyor sürekli evlilik çocuk konusunu.. benim hep peşimden koştu 2 yıl boyunca hatta ayrıldığımızda bile yapamadı tekrar barışmaya çalıştı benle yani beni sevdiğinide kanıtladı davranışlarıyla ama benim anlamadığım şey ben aramasam beni aramıyor.yani aslında ben onu aradığımda asla telefonunu açmamazlık yapmıyor, mutlaka açıyor uzun uzunda konuşuyor gayet kibar ve ilgili bir şekilde. ama dediğim gibi ben aramasam aramıyor.bende o böyle yaptığı için aynı şekilde davranıyorum mesela 3 gün aramıyorum. sonra arayıp sen neden aramıyorsun beni hiç dediğimde şu cevabı veriyor:
"Sen seni düşünmediğimden falanmı sanıyorsun?asla öyle düşünme.inan bana aramamamın bir nedeni yok yani düşünmemekle falan alakası yok bu olayın.. sende bütün gün iştesin, benimde işim oluyo biliyosun her an aklımdasın yoksa, hem neden kızıyosun sende ara aramıyosun hiç" diyor. kızlar bende ikizler burcuyum aşırı ilgi beklerim o da balık burcu ama bazen gerçekten merak ediyorum neden arama konusunda böyle davrandığını onun dışında hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet güzel..kişiliğindende kaynaklanıyor biraz sanırım..sizce bu normalmi ve ben ne yapmalıyım?
tatlım ben de ikizler burcuyum ben de önceden aşırı ilgi isterdim ama simdi maalesef bazı imkanlar el vermiyor artık ve bu duruma alıştım ama aşırısına gelemiyorum... güven meselesi tabii ki bu... hic aramıyorsa butun gün onda bi gariplik sezerim ya da gercekten mesgul yatıp uyuyor falan.. ama arkadasin dedigi gibi msj cekin...(ay benimki de hayatta sevmez mesajlaşmayı:@) neyse.. bunu sevgilinle konus yüzyüze bak böyle olmaz ben ilgi isterim tamam belki sana buunu gosteriyordur ama aramak da bir ilgidir dimi.. kuruntu yapma kendine.

potubor +1
erkekler evlenecekleri kadını sevmek gibi bir "lüks" aramıyorlar kendilerinde, kafalarına uyuyorsa tamamdır.
seni sevmiyor demiyorum da, senin sandığın gibi sevmiyordur diyorum.. ilgi bekleyen birisiysen bu adam ı ıh. bence.

bu erkekler başka nasıl davranırlar bebem
azcık aç bakem konuya dikkatimi çekti CADIARZU
kızlar söleyin bakem bu adamlar başka nasl davranırki
yada gerçekten böle adam varmıdırbenneyaptımki

"Sen seni düşünmediğimden falanmı sanıyorsun?asla öyle düşünme.inan bana aramamamın bir nedeni yok yani düşünmemekle falan alakası yok bu olayın.. sende bütün gün iştesin, benimde işim oluyo biliyosun her an aklımdasın yoksa, hem neden kızıyosun sende ara aramıyosun hiç" diyor.
canım benim bende aynı sorunu yaşadım sevgilimle inanırmısın, benimkide balık burcu ve cevabı seninkiyle harfi harfine AYNNIIII :teselli:. en sonunda dayanamayıp karşıma aldım konuştum, başka çarem yoktu cünkü. Ama sevgilinle konuşurken çok dikkat et derim, çünkü balık burcları inatcıdır. şöyleki bişey dersin onu inadına yapmaz ve eski alışkanlıklarına devam eder bilerek. yani benim balığım öyle :delphin:
mesela ben dedimki aşkıma '' bak aşkım ben senle ilgilendiğimde senin çok hoşuna gidiyor, için kıpır kıpır oluyor demi. bunu bizzat kendinde söylüyorsun bana her zaman. benle ilgilenmen hoşuma gidiyor bebeğim diye. İşte sevgilim bende bunları yaşamak istiyorum, banada ilgini sevgini göster ne mutlu olurum anlatamam sevgilim yaa. çok seviyom seni, bitanesin sen bitane '' dedim. herşey yoluna girdi :utangac:

ya ben bu erkeklerin aramama muhabbetini hiç anlamıyorum..
Kardeşim tamam çok meşgul olabilirsin ama gün içinde WC ye demi gitmiyosun. ellerini yıkarken 2 dk ara canım napıyosun çok yoğunum öptüm de bitsin.. Hele akşam evine girdikten sonra aramamak ne demek ya.
yok yok hiç normal değil.. bunun savunulacak hiçbir yanı yok.. akşam işleri bitip koltuğa oturunca insanın aklına sevgilisi gelip de bir sesini duyayım demiyorsa şüphe ederim ben o ilişkinin sağlamlığından..

bu erkekler başka nasıl davranırlar bebem
azcık aç bakem konuya dikkatimi çekti CADIARZU
kızlar söleyin bakem bu adamlar başka nasl davranırki
yada gerçekten böle adam varmıdırbenneyaptımki

aç derken neyi dedin tam anlamadım ama açıklayayım bebem kaydirigubbakcemile5
şimdi ben çok ilişki yaşamadım hatta 1 tane, ama kıyısından geçtiğim biri oldu yakın zamanda. onunla bu mevzuların içini dışını cıncığına kadar konuşup deli etmişliğim var intikam adına, o yüzden bunu bu kadar kesin söyledim :) neyse konuya dönelim.

şimdi bir erkek, bizim genel türk erkeği üzerine konuşuyorum, evleneceği kadında mantık arar. kafasında bi profil oluşturmuştur. mesela, ilk erkeği ben olcam, aile kızı olcak, okumuş olcak, çalışcak, bana ilgi göstercek, annemler beğencek, ev işinden anlıcak. mesela, atıyorum yani.

tamam mı?
bunları tamamladığı ilk kıza kapak atıyorlar. gerisi mühim değil onlara göre. aynı evde bir ömür geçirebilmek için bu kafasında belirlediği kriterler her ne ise onları tamamladığı vakit başka hiç bir sorun olmuyo. sevmesine gerek yok onun. çünkü zaten erkek kadına zaafı olan bir varlık, sevmese de cinsel dürtüsü bi şekilde ona iter. sevmese de mühim değil, yaşar.

aynen böle düşünüyolar canım.

halbuki biz kadınlar, sevemezsek aynı yatağa nasıl girerim koynuna yatarım, onu bırak bir ömür nasıl bakarım yüzüne diye düşünürüz. sevgisiz hiç bir şekilde mutlu olamayacağımıza inanırız. kadın için evlilik bir dönüm noktasıdır hep, hayaller kurarız falan.

oysa erkek için öyle değil. gerekeni yapıyorlar. al işte kafama uyan bi kız, eh fena da değil, gerisini kurcalamama gerek yok. bütün olay bu.

e durum böyle olunca, adam sevmeye ihtiyaç duymuyor. sevginin de ne olduğunu bilmiyor. üç ay ilgi gösterip kafasına uygun kızı evlenmeye ikna ettiyse kendine göre, artık eski haline geri dönüyor uğraşmıyor. bu işi halletti ona göre, sırasını savdı.

ben olsam mesela düşünürüm, hadi bunla sevmeden evlendim, ya ilerde başkasına aşık olursam afedersiniz ne bk yerim? erkek bunu düşünmüyo. ben bu yüzden böle erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu düşünüyorum.

tabi hepsi böyle değil, bu benim kendi tespitimdir. kendime hayrım yok bari size olsun.
en iyi yaptığım şey bu çeşit tespitler zaten kafamçokkarıştı

aç derken neyi dedin tam anlamadım ama açıklayayım bebem kaydirigubbakcemile5
şimdi ben çok ilişki yaşamadım hatta 1 tane, ama kıyısından geçtiğim biri oldu yakın zamanda. onunla bu mevzuların içini dışını cıncığına kadar konuşup deli etmişliğim var intikam adına, o yüzden bunu bu kadar kesin söyledim :) neyse konuya dönelim.

şimdi bir erkek, bizim genel türk erkeği üzerine konuşuyorum, evleneceği kadında mantık arar. kafasında bi profil oluşturmuştur. mesela, ilk erkeği ben olcam, aile kızı olcak, okumuş olcak, çalışcak, bana ilgi göstercek, annemler beğencek, ev işinden anlıcak. mesela, atıyorum yani.

tamam mı?
bunları tamamladığı ilk kıza kapak atıyorlar. gerisi mühim değil onlara göre. aynı evde bir ömür geçirebilmek için bu kafasında belirlediği kriterler her ne ise onları tamamladığı vakit başka hiç bir sorun olmuyo. sevmesine gerek yok onun. çünkü zaten erkek kadına zaafı olan bir varlık, sevmese de cinsel dürtüsü bi şekilde ona iter. sevmese de mühim değil, yaşar.

aynen böle düşünüyolar canım.

halbuki biz kadınlar, sevemezsek aynı yatağa nasıl girerim koynuna yatarım, onu bırak bir ömür nasıl bakarım yüzüne diye düşünürüz. sevgisiz hiç bir şekilde mutlu olamayacağımıza inanırız. kadın için evlilik bir dönüm noktasıdır hep, hayaller kurarız falan.

oysa erkek için öyle değil. gerekeni yapıyorlar. al işte kafama uyan bi kız, eh fena da değil, gerisini kurcalamama gerek yok. bütün olay bu.

e durum böyle olunca, adam sevmeye ihtiyaç duymuyor. sevginin de ne olduğunu bilmiyor. üç ay ilgi gösterip kafasına uygun kızı evlenmeye ikna ettiyse kendine göre, artık eski haline geri dönüyor uğraşmıyor. bu işi halletti ona göre, sırasını savdı.

ben olsam mesela düşünürüm, hadi bunla sevmeden evlendim, ya ilerde başkasına aşık olursam afedersiniz ne bk yerim? erkek bunu düşünmüyo. ben bu yüzden böle erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu düşünüyorum.

tabi hepsi böyle değil, bu benim kendi tespitimdir. kendime hayrım yok bari size olsun.
en iyi yaptığım şey bu çeşit tespitler zaten kafamçokkarıştı

anladım bebem ama bu çok acı birşey buda bir çeşit aldatmadır :çok üzgünüm:
hatta bu konu üzerine konu bile açtım
taktımmı takıyorum benneyaptımki
ama işte sorun bizlerin bayanların bu tip erkekleri anlamamız mühim olan
ama nasıl anlarız bir fikrim yok nasıl belli ederler kendilerini
yani sadece ilgisiz olunca hemen buna bağlıyamayız
gerçi bunu anlamamız çok zor olsa gerek...
ALLAHIm herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın..

anladım bebem ama bu çok acı birşey buda bir çeşit aldatmadır :çok üzgünüm:
hatta bu konu üzerine konu bile açtım
taktımmı takıyorum benneyaptımki
ama işte sorun bizlerin bayanların bu tip erkekleri anlamamız mühim olan
ama nasıl anlarız bir fikrim yok nasıl belli ederler kendilerini
yani sadece ilgisiz olunca hemen buna bağlıyamayız
gerçi bunu anlamamız çok zor olsa gerek...
ALLAHIm herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın..

haklısın tabi! seviyorum diye aldatmış oluyor... biz de "bizimle evlenmek istiyosa kesin seviyodur" gözüyle bakıyoruz, karşımızdakini de kendimiz gibi sanarak. ama olay farklı.
olayın özü, kaybetmekten korkup korkmadığı. seven bir insan kaybetmekten korkar.
bence karşımızdakinin böle bi adam olup olmadığını ancak böle test ederiz. eften püften bi kavga çıkarıp ayrılmak değil, taktik geliştirmek lazım onu da siz yapın kaydirigubbakcemile o kadarında tecrübeli deilim sırnaşık şey heh şimdi konunu da gördüm oraya geliyom kaydirigubbakcemile5

haklısın tabi! seviyorum diye aldatmış oluyor... biz de "bizimle evlenmek istiyosa kesin seviyodur" gözüyle bakıyoruz, karşımızdakini de kendimiz gibi sanarak. ama olay farklı.
olayın özü, kaybetmekten korkup korkmadığı. seven bir insan kaybetmekten korkar.
bence karşımızdakinin böle bi adam olup olmadığını ancak böle test ederiz. eften püften bi kavga çıkarıp ayrılmak değil, taktik geliştirmek lazım onu da siz yapın kaydirigubbakcemile o kadarında tecrübeli deilim sırnaşık şey heh şimdi konunu da gördüm oraya geliyom kaydirigubbakcemile5

ay oyarım adamı bak düşüncesi bile sinirlendirdi beni Çok üzgünüm çoook

korkuyomu bilmiyorum ama ne zaman kavga edip resti çeksem bırakmıyo peşimi
biliyo ben bitirirsem dönüşüm olmaz ne kadar inatcı olduğumu çok iyi bilir
hani haklıda olsa adım atamam ben o derece bununda farkında....
mesela ben bu adam beni bırakmaz diyebilirim ama o bu kız beni asla bırakmaz diyemez
kendide söyledi zaten bana kaydirigubbakcemile3 sanki heran tekmeyi basıcakmışsın gibisin diyokaydirigubbakcemile3

senın erkek sende o ımajı sergılıyor olabılır
bazı erkekler oyledır
sevgılım karım olucan otur der ama aramaz, ve kadında onun karısı olacam ama sevmese de olur dıye dusunuyor ımajı yaratır
senınkı de onlardan bırı, ne dıyeyım allah kurtarsın.hıc guzel görunmuyor burdan ılıskınız sekerım yanlıs anlama, sen de yazmıssın guzel degıl dıye.

aramıyo diye sevmıyo anlamına gelmiyoki.. sengözlerimebaksanab

bazısı msj cekmeyi sever tlf da konusmayı sevmes..
bazılarıda tam tersi..
kişilik farklılığıda olabilir yani..

beni aramadıgı zamanlar sorun etmem aslında böyle.. sengözlerimebaksanab

ama ne msj ne arama ne msn hiç habersiz duruyosa o zmn farklı.

ama ne msj ne arama ne msn hiç habersiz duruyosa o zmn farklı.

yani bence de. seven adam merak eder gerekirse wcde bile konuşur. hem erkek daha serbest, kız gibi deilki. ben 2 defa msj ceksem birine annem biter yanımda napıyon diye. erkeğe kimse hesap sormaz. o yüzden erkeklerin bahaneleri yok gibi bişey. işi mi varmış, yemesin kimseyi.. kafasını kaldırmadan çalıştığına inanmıyorum kimsenin ben de çalıştım.
bakın yakın zamanda bi yerde bi diyalog okumuştum netten onu kopyalıcam size. bi erkek yazmış.

konu, mesaja cevap vermemek. kız mesaj atıyo, parantezdekiler çocuğun düşüncesi. tamamane alıntıdır buyrun:

-aşkım npysn?
(of şmdi mesajlaş dur)
-aşkım npysn ddm?
(lan bi dur batak oynuyorum yeaa)
-aşkım çk skldım!
(allah'tan 'ı' yı koydun ha, yanlış anlayacaktım)
**1 saat geçer...
-aşkım npysn?
(bak abi o kadar seviyorum ki sizi kıza cevap yazmıyorum)
**1 saat daha geçer...
-küstüm sana ben!
(oh bee, mesaj atmaz daha bu gece)
-aşkım bak bu son uyarım cevap vermezsen senden ayrılacam!
(bişiler yazmak şart şimdi, hacı bi saniye mesaj çekecem) (bu arada 3 saat geçmiştir)

+aşkım avea işte yaa, mesajların vaktinde gelmedi hepsi birden şimdi geldi. seni düşünüyodum bende, sen napıyosun?
-ayyy aşkım seni çok özledim, size geliyorum şimdi, evde misin?
(haydaaaa!) (cevap verdiğine pişman olmak)

decemBer süper yazmıssın:)

walla beni aramayanı ben de aramam. :) hatta uzun zamandır arkadasım olan biriyle cıkmaya basladık. 3 senedir arkadastık. duygularını söyleyince bana bende bişeyler hissediyomusum demek ki bi deneyelim dedim :utangac:

anaaa arkadasken daha cok görüsüyoduk biz yaw dedim :1shok: tabi içimden. o aramazsa ben de aramam zaten deneyelim demiştim kaydirigubbakcemile3

canım benım eskı sevgılım denmez de
bı beraberlık denedıgım ınsan 15 gun ıcınde benım cok onemlı bı sınavım vardı ve benı bı kez aramıstı
benım kararım bellı netti ama sen ne yapabılırsın? belkı ona bıraz aradıgında da yerınde bulamayacagı hıssını vermek olabılr

Canım bende ikizler burcuyum ama ilgi beklemek bence çoğu bayanın doğasında var yani burçlarla çok alakalı bulmuyorum ben...Bence de bi tuhaflık var yani 3-4 gün aramamak ne demek..Hiç mi vakti olmuyor 3 günde..Al karşına açık açık konuş,üzüldüğünü söyle,böyle birşeyin hoşuna gitmediğini söyle ve eğer hala aramıyorsa kendini tut sende onu arama bakalım sabret nereye kadar gidecek böyle...

3 gün aramaması normal değil bence.
sen 1 hafta aramasan da aramayacak o zaman.
herşey seviyorum,evlenicem demekle olmuyor ki...
yoğun olabilir,işi olabilir ama işten çıkıyor,eve geliyor değil mi ?
24 saatini işyerinde çalışarak geçirmiyor heralde.
gün içinde çok yoğun olsa arayamasa bile en azından iş çıkışında aramalı.

Back