- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 53
- 24
ay benimki hamilelikten ama theSen hiç gazla ilgili yorum yapma kız
3 gün çektim gaz sıkışmasınıSelam konu sahibi.
Osurmak gibisi var mı? Her insan osurmalı. Bilinçli veya bilinçsiz. Uykudayken zaten kontrol edilemez de gün içinde içinizde gaz var ise herkesten uzak bir yere geçin ve salın.
Gaz sıkışması denen bela oluyormuş sonra.Hastanelerde en az 2-3 bin osurtma hizmeti haberiniz ola.
Şimdi belki daha pahalıdır.
Hayırlı pırt pırtlar
Ne işe yarıyor ki ? Hangi çayı içmeliyiz?
gaz spazmı kalp krizi ile karıştırılırmış genelde o yüzden gerçekten sağlıksiz aslinda tutmaya calismakArkadaşlar bu arada gazinizi tutmayin. Ben bir kere gündüz bir uyandım mide bulantısı istiğfar sonra kalbim ağrıyor yuruyemedim pijamalarla acile kalp krizi geçiriyorum sanıldı . Hemen kan tetkikleri , röntgen bilmem ne gazım varmışhayatımda unutamayacağım bir anı sürekli serum verildi doktorun bile gözleri büyüdü o yüzden çokta tutmayın .
Evet bende yaşamadan önce hiç bilmiyordumgaz spazmı kalp krizi ile karıştırılırmış genelde o yüzden gerçekten sağlıksiz aslinda tutmaya calismak
bunu bende anlamadımArkadaşına bunu nasıl anlattın konu sahibi ben ona takıldım: ya bu sabah sizin odaya girdim sen uyurken ama sen osuruyordun haberin olsun falan mı dedin? Niye söylenir ki böyle bir şey.
ama mecbur tutuyorsun ya adamın yanında salacak halimiz yokArkadaşlar bu arada gazinizi tutmayin. Ben bir kere gündüz bir uyandım mide bulantısı istiğfar sonra kalbim ağrıyor yuruyemedim pijamalarla acile kalp krizi geçiriyorum sanıldı . Hemen kan tetkikleri , röntgen bilmem ne gazım varmışhayatımda unutamayacağım bir anı sürekli serum verildi doktorun bile gözleri büyüdü o yüzden çokta tutmayın .
Bana da misafirliklerde oluyor uzun süreli ya. Kayınvalidemlere gittim bi kere 3-4 gün kalacağız. 3.gün ölüyorum artık ama. En son kayınvalidemle eltim sıcak havlu falan koydular belime yabancı yok diyeArkadaşlar bu arada gazinizi tutmayin. Ben bir kere gündüz bir uyandım mide bulantısı istiğfar sonra kalbim ağrıyor yuruyemedim pijamalarla acile kalp krizi geçiriyorum sanıldı . Hemen kan tetkikleri , röntgen bilmem ne gazım varmışhayatımda unutamayacağım bir anı sürekli serum verildi doktorun bile gözleri büyüdü o yüzden çokta tutmayın .
Hemen balkona ay bir çay alayım . Peçeteye ihtiyacım var hapsuramadimama mecbur tutuyorsun ya adamın yanında salacak halimiz yok
tuvalete gitmek lazım onda da yolda kaçarsa daha kötü
illa iş tutmaya geliyor maalesef
Misafirlik çok zor ne zaman birne gitsem bombardıman oluyor resmenBana da misafirliklerde oluyor uzun süreli ya. Kayınvalidemlere gittim bi kere 3-4 gün kalacağız. 3.gün ölüyorum artık ama. En son kayınvalidemle eltim sıcak havlu falan koydular belime yabancı yok diye
Misafirlik en kötüsü bence ben birde stresten de siserimBana da misafirliklerde oluyor uzun süreli ya. Kayınvalidemlere gittim bi kere 3-4 gün kalacağız. 3.gün ölüyorum artık ama. En son kayınvalidemle eltim sıcak havlu falan koydular belime yabancı yok diye
Merhaba herkese. başlıktanda anlaşılacağı üzere soru çok açık. flört olur date olur sevgili olur birlikte uyurken gaz çıkarmak sizce nasıl bir durum. ben arkadaşımı rahatlatmak için her şeyi söyledim elimden geleni yaptım ama bir türlü kötü hissetmesinden vazgeçiremedim.
olay şu şekilde gelişti onuda anlatayım;
ev arkadaşım takıldığı çocukla uyurken çocuk evden çıkmak uzereydi ve kapıları açıktı bende müsait olduklarını düşünüp odalarına girdim almam gereken bir şey vardı. neyse işte arkadaşım o sırada çok derin uyuyordu ve birden osurmaya başladı. çocuk ise koltukta oturuyordu ve çantasını topluyordu. ben hiç tepki vermediğim gibi o çocukta hiç tepki vermedi. ben alacağımı alıp arkadaşımın üstünü örttüm çocukta evden çıktı. sonra arkadaşım uyandı ve durumu ona anlattım. normalde söylemezdim ama bu durum onun başına çok sık geldiği için ve kendide bu olaydan rahatsız olduğu için bu konu hakkında konuşuyorduk ve bilmesi daha iyi olur diye düşündüm. söylemez olaydım. en son belki ben yaptım sanmıştır ben odaya girince oldu sonuçta öyle düşün dedimde öyle biraz rahatladı. yani güldük geçtik ama rahatsız olduğu aşikar. sizce bu durum nasıl önlenebilir. yani bi ilişki ciddi oldugu zaman bu durumlar normal karşılanılabilşr ama başta ister istrmez karşı tarafta bir soğuma olabilir. açıkçası ben olsam soğurum yeni tanışıyorsam. bir tür ilaç olur taktik olur vs... ne yapılabilir sizce. çünkü bu problem onun hep başına geliyor ve dikkat etmek icin biriyle uyudugunda ya derin uyumamasi gerekiyor o zamanda uykusuz ve kalitesiz bi gun geciriyor.
Kaynak: Osuranlar.Osuruk 9 doktora bedelmiş elleşmeyin
Yıllar önce kitabı okurken uyku sahnesinde bunu düşünmüştüm. Bu Bella osurmuyor mu? Ay ben çok utanırdım herif bütün gece pırtlarımı dinledi diye
Bi üye vardı çok iğreniyordu gelecekteki eşinin osurmasını duyacak olmasından. Kendisi piremsesti çünkü. Bekledim de gelmedi bu konuyaYıllar önce kitabı okurken uyku sahnesinde bunu düşünmüştüm. Bu Bella osurmuyor mu? Ay ben çok utanırdım herif bütün gece pırtlarımı dinledi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?