How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sevgilinin yanında uyurken osurmak

Tamam da uyurken herkes gaz çıkarıyormuş,yanlış hatırlamıyorsam…

İçinde kalıp kanser olacağına dışarı çıkıp konser olsun. :KK14: merak ediyorum gaz çıkaran erkek olsaydı böyle dertlenir miydi? Erkekleri çok da umusramayin uyurken pırtladım diye soğuyacak adam da eksik kalsın zaten 😒
Aa olur mu kadınların poposu onlar güzel görünsunler diye vardır😂
Konu sahibi insanlar uyurken gaz çıkarabilir horlayabilir siz de yapıyorsunuz belki? Hem arkadaşınız uyurken ve sevgilisi varken kapı açık da olsa odaya girmeniz hoş değil.

Gayet insani bir durum. Ama çok oluyor böyle dediğiniz için diyorum arkadaşınız gastroentoroloji ye görünsün belki hassas bağırsak sendromu vs vardır bir baktırsın.

Ayrıca çift olarak kalınan odaya hiç bir koşulda girilmez. Kapıdan seslenip arkadaşınızı uyandırıp alacağınızı alsaydınız odadan. Odaya girmeler uyuyan arkadaşın üstünü örtmeler falan nedir yani. Bana çok garip geldi kusura bakmayın

Aa olur mu kadınların poposu onlar güzel görünsunler diye vardır😂
Konu sahibi insanlar uyurken gaz çıkarabilir horlayabilir siz de yapıyorsunuz belki? Hem arkadaşınız uyurken ve sevgilisi varken kapı açık da olsa odaya girmeniz hoş değil.
Ay evet ben de ona değinecektim de kadınların her konuda kendini bir baskı altında hissetmesi ve uyurken gaz çıkarmak gibi asla elimizde olmayan bir şey yüzünden suçluluk hissetmek çok acı verici. Kızın odasına girmemeliydi, kendini kötü hissedeceğini bildiği hâlde bu durumu söylememeliydi. Çaresi yok, çözümü yok, ne gerek vardı ki?

Biri Beni Isırdı diye bir film vardı,Alacakaranlığın komik versiyonuydu,orda kız uyurken osuruyordu zort zort o geldi aklıma,bulabilseydim atacaktım hatta buraya,izleyenler hatırlar. Epey güldüm tabi o sahneyle anlattıklarınız birleşince.
Şaka bir yana gayet normal,uyurken yapmış sonuçta arkadaşınız,erkek arkadaşı da yapıyordur zaten garipsediğini sanmıyorum,gayet insani.
Hah buldum şu videonun sonunda adamın suratına suratına osuruyor😁😁😁

Biri Beni Isırdı diye bir film vardı,Alacakaranlığın komik versiyonuydu,orda kız uyurken osuruyordu zort zort o geldi aklıma,bulabilseydim atacaktım hatta buraya,izleyenler hatırlar. Epey güldüm tabi o sahneyle anlattıklarınız birleşince.
Şaka bir yana gayet normal,uyurken yapmış sonuçta arkadaşınız,erkek arkadaşı da yapıyordur zaten garipsediğini sanmıyorum,gayet insani.
:D

Back