Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden bi yazı okumuştum, gaz çıkarma esnasında insan derin uyku halinde olmazmış diye. Mutlaka hafiften kendine gelirmiş.
Aa olur mu kadınların poposu onlar güzel görünsunler diye vardırİçinde kalıp kanser olacağına dışarı çıkıp konser olsun. merak ediyorum gaz çıkaran erkek olsaydı böyle dertlenir miydi? Erkekleri çok da umusramayin uyurken pırtladım diye soğuyacak adam da eksik kalsın zaten
Ay evet ben de ona değinecektim de kadınların her konuda kendini bir baskı altında hissetmesi ve uyurken gaz çıkarmak gibi asla elimizde olmayan bir şey yüzünden suçluluk hissetmek çok acı verici. Kızın odasına girmemeliydi, kendini kötü hissedeceğini bildiği hâlde bu durumu söylememeliydi. Çaresi yok, çözümü yok, ne gerek vardı ki?Aa olur mu kadınların poposu onlar güzel görünsunler diye vardır
Konu sahibi insanlar uyurken gaz çıkarabilir horlayabilir siz de yapıyorsunuz belki? Hem arkadaşınız uyurken ve sevgilisi varken kapı açık da olsa odaya girmeniz hoş değil.
tedavi gibidir yaniNasi yani
Göz kapanır göt uyanır da derlerOsuruğa gülenin ossuruk kadar aklı yoğmuş derler ahshjdjd
honki bugun atasozleri ve deyimler sozlugu gibisin masallahGöz kapanır göt uyanır da derler
Ahdjdjf çok doğru ahahahhajajdGöz kapanır göt uyanır da derler
Göt deyince içim bi şey oluyorhonki bugun atasozleri ve deyimler sozlugu gibisin masallah
Biri Beni Isırdı diye bir film vardı,Alacakaranlığın komik versiyonuydu,orda kız uyurken osuruyordu zort zort o geldi aklıma,bulabilseydim atacaktım hatta buraya,izleyenler hatırlar. Epey güldüm tabi o sahneyle anlattıklarınız birleşince.
Şaka bir yana gayet normal,uyurken yapmış sonuçta arkadaşınız,erkek arkadaşı da yapıyordur zaten garipsediğini sanmıyorum,gayet insani.