sevgilinin yanında uyurken osurmak

öncelikle odalarına girmen aşırı yanlış
gaz çıkarma gibi şeyler kazayla olduğunda ben üzerinde durmam
soğumadım da kimseden şimdiye dek böyle bişi için
ama bilerek yapılırsa o zaman saygısızlık oluyor
yani uyuyan insan gazını nasıl kontrol edebilir ?

Ay popo temizleme konusu neee

İnsanın uyanıkken ağzı uyurken ise g..tü açılırmış.Öyle bir söz vardı.Bunu kontrol etmenin bir yolu yok yani.

Ay popo temizleme konusu neee
Ayy okumadın mı çok komikti.taharet nasıl alınır ya da nasıl alıyorsunuz konuları vardı.hem de sayfalarca yorum.o kadar komikti ki. Ben şöyle yapıyorum, eşim şöyle yapıyor, bence doğrusu şu, öyle olur muymuş falan filan gerçek mânâda b.ktan bir muhabbetti

Selam konu sahibi.

Osurmak gibisi var mı? Her insan osurmalı. Bilinçli veya bilinçsiz. Uykudayken zaten kontrol edilemez de gün içinde içinizde gaz var ise herkesten uzak bir yere geçin ve salın.

Gaz sıkışması denen bela oluyormuş sonra.Hastanelerde en az 2-3 bin osurtma hizmeti haberiniz ola.

Şimdi belki daha pahalıdır.

Hayırlı pırt pırtlar

Gayet normal bir durum, arkadaşın bu konuyu bu kadar dert ediyorsa, erkek arkadaşı aynı şeyi yapsa sonuç ne olur pek bilemedim

Bizler yiyip s.ıçıyoruz

Uyurken olabilü böyle şeyler, hele erkeklere karşı hiç takmamak gerek bence

Ama sağlık açısından şunu söyleyebilirim cıbıl cıbıl yada ıslak ıslak uyuyorsa gaz yapar normal yani . Bi de birisiyle uyuyorsun üstün açılıyor üşüyorsun tüm suç beyefendi de kendi pırtlamış gibi düşünmeli kızcağıza iyi bakmamış

Ohaaa eşim şöyle yapıyor mu? Eşimin popişini nasıl yıkadığını ben bilmiyorum yaaa çüş bana

Arkadaşına bunu nasıl anlattın konu sahibi ben ona takıldım: ya bu sabah sizin odaya girdim sen uyurken ama sen osuruyordun haberin olsun falan mı dedin? Niye söylenir ki böyle bir şey.

Ya acaba konu sahibinin başına mı geldi bu olay. İnsan arkadaşına neden anlatsın bunu ya. Olayın o kısmı inanılmaz absürt.

Ya acaba konu sahibinin başına mı geldi bu olay. İnsan arkadaşına neden anlatsın bunu ya. Olayın o kısmı inanılmaz absürt.
Bana da öyle geldi
İnsan sevgilisiyle kalan arkadaşının odasına da girmez orası da ayrı mesele bence. Kız uyuyor çocuk yeni kalkmış hazırlanıyor, girilmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…