Sevgilinin yakın kız arkadaşı

Bu kız bu çocuğun bir dönem flörtleştiği ya da flört ihtimalindan ötürü kenarda tuttuğu biri değilse ben de Dua Lipayım.

Neden bu hikayedeki herkes online ortamda, internet üzerinde tanışıyor? Kimse kimseyle arkadaş ortamında yüz yüze tanışamamış, ruhlar dünyası sanki.

Benim de oyundan tanıştığım arkadaşlarım oluyordu zamanında ama bu kadar yakınlık gereksiz ben karşı çıkardım arkadaş olmalarına.

Aralarında illa bir şey olacak diye bir durum yok. Benim 8 yıllık bir arkadaş grubum var. Online oyundan hatta mobil oyundan tanıştığım Biz 6 kişiydik ve içimizde 17 yaşında kız çocuğundan tut, 45 yaşında abla dediğimiz kişilerden, benimle yaşıt/ yaşı yakın erkeklerde vardı. İlk zamanlar çok tanımadığımız için birbirimizi no paylaşmadan tg üzerinden konuşuyorduk, oyun için haberleşiyorduk bu arada. Sonra ara ara gruptan sohbetler başladı. Hep çok seviyeli, eğlenceli sohbetler. Bazılarımız yakın şehirde olanlar buluştuk seneler sonra. O grup whatsapp üzerinden devam etti.
Kimimiz evli, kimimiz nişanlı (ben), kimi bekar. Netflix şifre paylaşanda oluyordu, yaptığı yemeği atanda. Ailevi sorunları için akıl danışanda. Zamanla grup çok sessizleşti ve dağıldık, artık oyunda oynamıyorduk zaten
Kimse birbirine yanlamadı. numaraları hala kayıtlı, sosyal medya hesaplarımda hala ekliler ama bir iletişim kalmadı.
Önemli olan konuşma sıklıkları ne? Üslupları ne? Yok ben kesinlikle karşı cinsle samimiyet istemiyorum diyorsan o ayrı.

Sanaldan tanışıp sanaldan devam ediyorsa ve hiç buluşmamışlarsa ARKADAŞ değillerdir orada bir sorun vardır çünkü arkadaşlık bir şeyler paylaşmakla olur,sanalda neyin paylaşımı olabilir böyleyse sıkıntı.Ama reelde görüşüp sonrasında ayrı şehirlerde sanaldan devam ediyorlarsa sıkıntı yoktur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…