sevgilimin kız arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde şunu eklemek istiyorum sende ne yapacaksın sıkıldığın adamla demek ki o da sana uygun değil . Ben hamileyken lol mobil oynamaya başladım sırf eşim oynuyor birlikte girelim dedi diye . Yani ortak bır şeyleri yapmaya gönlünüz yoksa nasıl ilişki devam edecek

sevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
Konudan bağımsız olarak sevgilinizle konuşacak şey bulamamanız garip değil mi?

Eski konularınıza bakınca hatırladım ben sizi siz bu insandan kendiniz ayrılın yahu sizi geçmişinizle hep vurur hiç gerek yok o da arkadaşlarıyla gezsin tozsun eğlensin fotoğraf yayınlasın sonra sizi gelir geçmişinizle vurur bu adamlar böyledir

Birde şunu eklemek istiyorum sende ne yapacaksın sıkıldığın adamla demek ki o da sana uygun değil . Ben hamileyken lol mobil oynamaya başladım sırf eşim oynuyor birlikte girelim dedi diye . Yani ortak bır şeyleri yapmaya gönlünüz yoksa nasıl ilişki devam edecek
Ben eşim için oyun oynayamam mesela bu bizim uyumsuz olduğumuz anlamına gelmez başka ortak noktalar olur illa ki partnerimize uyum sağlamak için sevmediğim bir hobiyi yapmam ben

Valla sevgilin gidici gibi yolcudur Abbas. Ne öyle sevgilisi var yeni bir kız arkadaş ve muhabbet hemen heryerde beraberler ne saçma. Ne buluyorlar bu kadar kız kıza bile vakit geçirmiyorum bu kadar ben.

3 yılda sorun olmayan durağan kişiliğiniz 3 yıl sonrası sorun olabilir çünkü yaşlarınız küçük ve zamanla daha çok kişi tanıyıp tecrübe ettikçe insan neyi sevdiğini neyi sevmediğini de farketmeye başlıyor.sevmek anlaşılmak anlaşmak demektir biraz da.

Ya kendinizi değiştirip ilişkiyi keyifli hale getireceksiniz ya da müdahale etmeden sık boğaz yapmadan sevgilinizi gözlemleyip onun için nerede durdugunuza bakıp öyle bı karar vereceksiniz

Belki hoşlanıyorlardır birbirlerinden bilemeyiz. Siz de pek sıkıcı bir tipsinizdir belki, burada okurken bile daraldım,oyun oynamayı sevmiyorsunuz,muhtemelen assolist gibi baston yutmuş şekilde duruyorsanız adamın yanında,o da gidiyordur ufak ufak. Normal bence bu yaşlarda.

ben ondan sıkılmıyorum ki aksine bazı buluşmalarımızn suspus geçmesi bana normal geliyor her gün sosyal medyadan çok konuşuyoruz konuşcak konuşarı sosyal medyada tüketiypruz buluşunca da konuşulcak şeyler bitince boş yapıyoruz bi süre sonra da sessizleşiypruz sürekli konuşmamak bana anormal gelmiyor bazen sessizliği de seviyorum sessiz bi şekilde ona sarılmak da benim için yeterli ama eğlenceli biri için beni satıcaksa demekki tek taraflıymış bu düşüncem ne diyim :KK43:

Belki hoşlanıyorlardır birbirlerinden bilemeyiz. Siz de pek sıkıcı bir tipsinizdir belki, burada okurken bile daraldım,oyun oynamayı sevmiyorsunuz,muhtemelen assolist gibi baston yutmuş şekilde duruyorsanız adamın yanında,o da gidiyordur ufak ufak. Normal bence bu yaşlarda.
hayal ettiğiniz kadar sıkıcı biri değilim arkadaşlarım komik bi insan olduğumu söyler genelde hatta ama çok çatlak biri de değilim yani genelde sakinliği seviyorum, oyun oynama konusuna gelince kolay bi oyun olsa oynarım bilardo, okey vs ama lol tarzı oyunlar çok zorlayıcı karmaşık sıkıcı geliyor bana ki çok zor oyunlar bunlar. zor geldiği için de sevmşyorum haliyle, bir de oyun oynamaktan daha cok zevk veren aktivilet var benim icin. sırf o oyun seviyo diy bendemi sevmek zorundayım , beraber spora yazılalım mesela bunu isterdim

Yalan söyleyemem . Dobra ve net yazacağım.
Sevgilini bu kız arkadaşla daha çok yakıştırdım.
Neden diye sorma lütfen ...
Yani kimsenin yorumuna karışmıyorum da sonuçta bu bir dizi değil gerçek hayat burada konu açan birini bu kadar kıracak yorum yapmak da..

bazı yorumlara şok oldum konu sahibi. Evet ben de sevgiliniz ve o kızın arasında bir şeyler olacağını düşünüyorum ama Sizin ayrılmanızı isteyip diğer ikisini yakıştırıp sevgili olmasını istemek, cidden bazen burada konu açmamak gerek heralde. Size ise şunu diyebilirim, ne yaparsanız yapın ikisinin sevgili olacağı varsa olur maalesef..

Ben eşim için oyun oynayamam mesela bu bizim uyumsuz olduğumuz anlamına gelmez başka ortak noktalar olur illa ki partnerimize uyum sağlamak için sevmediğim bir hobiyi yapmam ben
Bu zaten gönülsuz her yaptığı şeyi yapmak değil ki . Futbol oynadığında peşinden kaleci olmaya gitmiyoruz mesela . Bahsettiğim şey bu değil . Ortak alanlar yaratabilmek . Bu örnek sizin için farklı bir alandir

Yani kimsenin yorumuna karışmıyorum da sonuçta bu bir dizi değil gerçek hayat burada konu açan birini bu kadar kıracak yorum yapmak da..

bazı yorumlara şok oldum konu sahibi. Evet ben de sevgiliniz ve o kızın arasında bir şeyler olacağını düşünüyorum ama Sizin ayrılmanızı isteyip diğer ikisini yakıştırıp sevgili olmasını istemek, cidden bazen burada konu açmamak gerek heralde. Size ise şunu diyebilirim, ne yaparsanız yapın ikisinin sevgili olacağı varsa olur maalesef..
teşekkürler kırıcı olmayan objektif yorumunuz için, evet gerçekten sözde olayın “vahametini” anlayayım diye kırıcı konuşmuşlar ama böyle olmaz ya, dediğiniz gibi bu bir dizi değil benim hayatım, her türlü objektif yorumu duyup fikir almak için bu konuyu açtım, hemcinslerim yorumlasın fikir versin akıl versin diye, üzülmekten önümü göremiyorum çünkü, genel olarak herkes de objektif konuşmuş zaten istediğim buydu, ama sözde olayın ciddiyetini anlayayım diye kırıcı konuşanlar var ve kırıcı konuştuklarını kabul de etmiyorlar. benim durumumdaki bir insan ekstra alıngan olur bunun da farkında değiller. kadın kadının düşmanıdır tutumu hissettim gerçekten bazı kişilerde. sanki üzmekten üzülmemden keyif alıyorlar, kırıcı konuşanlar dışında birkaç kişide benim sevgilime ayak uydurmam gerektiğini savunmuş hep. onun ilgisi dağılmasın diye değişmeliymişim gibi konuşmuşlar. sıkıcı olmaya devam edersen adam seninle ne yapsın gibi bir tutumdalar, neden ayak uydurması gereken tek benim, biraz da sevgilim benim sakinliğime durgunluğuma ayak uydursun mümkün değil mi? neyse bu yorum sayesinde içimi de döktüm teşekkürler <3

ben ondan sıkılmıyorum ki aksine bazı buluşmalarımızn suspus geçmesi bana normal geliyor her gün sosyal medyadan çok konuşuyoruz konuşcak konuşarı sosyal medyada tüketiypruz buluşunca da konuşulcak şeyler bitince boş yapıyoruz bi süre sonra da sessizleşiypruz sürekli konuşmamak bana anormal gelmiyor bazen sessizliği de seviyorum sessiz bi şekilde ona sarılmak da benim için yeterli ama eğlenceli biri için beni satıcaksa demekki tek taraflıymış bu düşüncem ne diyim :KK43:
Bu bizim düşüncemiz belki de sadece kızla takılıyorlar . Eğleniyor öylesine . Ama 7/24 paylaşımda bulunmak ne bileyim bir başkasıyla çok tuhaf

Bilemedim, bende rahatsız olurdum ama o net. Bir aydır tanıştığı kızla bu kadar yakınlaşmak ve bu kadar uyumlu olmak işkillendirir insanı. Yazdıklarınızdan yola çıkarak söyleyebilirim ki aralarında bir çekim olmuş gibi.

sevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
1 aylık bu kadar samimiyet oluyorsa, 1 seneye de darlanma ama biz evleniyoruz derlerse şaşırma. Yavrum şüphelenmen gereken daha ne olsun? Erkek arkadaşlarından daha çok vakit geçiriyor, başbaşa takılıp, oyunlar oynuyorlar. Bir de sen bu durumdan rahatsız olduğun için çocuk darlanmış oluyor. İyi genişlik ne güzel, kılıfına da uydurmuşlar, darlama sen hiç. Nerede benim eşim biz evlenmeden önce gidip de 1 ayda bir kızla samimi arkadaş olacak da, zırt pırt vakit geçirip de oyunlar oynayacak. Sen benimle dalga mı geçiyorsun, hadi güle güle der geçerim.

Yillardir oyun oynadigim erkek olan arkadaslarim var, sevgilim olmadilar. Kizlar genelde oyun fln sevmedigi icin normal yani erkek olan kisilerle oynamalari. Illahi bir sey olacak degil.

onunla öyle oyun oynayabilecek ekipmanım da yok ki bilgisayarım çok yavaş
Oyunu sadece siz bahsettiğiniz için örnek olarak vermiştim zaten. Önemli olan ortak paydalarda buluşmak, ortak hobiler edinmek anlamında. O da sizin zevk aldığınız şeyler için adım atmalı tabiki.

Kızla tanışmak istemiyorsun ama yine de bir dörtlü görüşme ayarlasanız, en azından kızın erkek arkadaşıyla olan bağını da görmüş olursun falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X