sevgilimin kız arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet gerçekten sözde olayın “vahametini” anlayayım diye kırıcı konuşmuşlar
Bunu ben söyledim ve arkasındayım dediklerimin.
Burada yazanların çoğu (ben de dahil) senden yaşça büyük, tecrübe sahibi insanlar. Neyin ne olduğunu göremesek de sonunu tahmin edebiliyoruz. Evet bazen sert konuşmak gerekir ki karşı tarafta tokat etkisi yaratsın. Kimse seni tanımaz etmez neden senin üzülmenle mutlu olsunlar?
Sen istediğin cevapları alamadığın için üzgünsün.

Ben guvenmezdim aynı yerde mi okuyorsunuz ki uzak yerlerdeyseniz acıkca konusmak gerekirse görünür de her 2 tarafta evli olup gizli saklı haltlar yiyen insanlarda var. Yok ya güvenmezdim bian onların gece evde basbasa kaldıkları falan geldi aklıma . Sizin nerden haberiniz olacak. Oyun oynugoz biz yuaa diyip susturuyolardır. Karsı tarafın erkek arkadası ne diypr acep duruma. Belki de cocugun hiç haberi bile yok bu 1 aylık dostluktan. Bu cinsel cekimden baska bişey olamaz. Ya bilmiyorum vardı boyle benm ev arkadasımın da 2 aylık kankası bizim onumuzde kankalardı ama 2 3 kez dersten erken cıkmıstım da cocuk hep bizim evde olurdu kızın odasından cıkmazdı ozaman game of thrones dizisi grays anatomy how i meetyour mother falan vardı izliyolardı pcden ama ben oyle biliyordum kapıyı bahar serinliginde kan ter içinde actıgı oluyordu. 😀 cocugun sevgilisi arayınca rahat konusurdu nasılsa arkadasımın sesi vıkmıyor diye ama kızın sevgilisi arayınca kız mutfagın camına kadr cıkardı ben duymayayım diye artık yalan soyluyordu heralde cocukcagıza. Aklına dusurmek istemezdim ama üzülmeni de istemem ya .ne bilim 3 yıllık neredeyse köklü bir ilişkinin erkegi birden bir kızı hayatına alıp senden cok vakit gecirip eglenmesi senin üzüldügünğ görmemesi garip geldi. Hayırlısı aynı yerlerdeyseniz daha yakından tanısıp en azından uzaktan bir inceleyin .kuzum ya gencecik duygusal bir ilişkideyken yanlıs bişeyle karsılasmak hayal kırıklıgı olur kıyamam valla her gece kafanda kurup kurup uyuyosundur simdi sen onun stresyle ilişkinide sorguluyor kendini kıyaslıyosun umarım dsundugum ve dusjndugun gibi bir durum yoktur için rahat olur. Yani ne güzel hiden bir ilişkiye ne halt yemeye böyle suphelet sokar ki su erkekler . sacma oyunlar yuzunden de iletişm kesildi artık ya.

hayal ettiğiniz kadar sıkıcı biri değilim arkadaşlarım komik bi insan olduğumu söyler genelde hatta ama çok çatlak biri de değilim yani genelde sakinliği seviyorum, oyun oynama konusuna gelince kolay bi oyun olsa oynarım bilardo, okey vs ama lol tarzı oyunlar çok zorlayıcı karmaşık sıkıcı geliyor bana ki çok zor oyunlar bunlar. zor geldiği için de sevmşyorum haliyle, bir de oyun oynamaktan daha cok zevk veren aktivilet var benim icin. sırf o oyun seviyo diy bendemi sevmek zorundayım , beraber spora yazılalım mesela bunu isterdim
Zorunda değilsinizdir ama sevgiliniz de ilelebet sizinle kalmak zorunda değildir. Taraflardan biri sıkılır ve gider çok normal şeyler. Kalkıp da bunun için üzülecek haliniz yoktur yani.

Uyumlu degilseniz konusacak birsey bulamiyorsaniz sevgilinizle bu kiz sadece bahane olur ayrilmaniz icin. Ben sizin yerinizde olsam konusamadigim eglenemedigim bir iliskide zaten bulunmak istemem. Ortak hicbirseyiniz yoksa iliskiye devam etmeninde mantigi yok sadece sevgi yetmiyor.

Sevmiyorum diyip geri çekilerek hayatınızdaki insanı hobilerinden mahrum bırakamazsınız. Ya yaptığı aktivitelere karışmayacaksınız ya da dahil olacaksınız. Ben yabancı dizi izlemeyi çok severim mesela kitap okumaya da bayılırım en büyük hayalim evlenince kocaman bir kitaplık kurmaktı yaptım da. Eşimin de hayali oyuncu bilgisayarı almakmış mesela içinde hep ukte kalmış aldık. Oyun geçmişim çocukluktan var ama bu yaşlarda yoktu. Baktım adam zevk alıyor ben de oynamaya başladım onunla, sonra gittik bana da bilgisayar aldık. Artık ben daha çok oyuna girmek istiyorum. Sonra baktı ki ben onun sevdiği şeyleri onunla yapmaktan keyif alıyorum bu sefer o da benle dizi izlemeye başladı merak edip. Şimdi karşılıklı olarak birbirimizin hobilerine katılıyoruz. Yürüyüş yapmaktan nefret ederim ama onunla zevk alıyorum. O havuzdan nefret eder ama benimle birlikte gelmek istiyor. Ya birlikte zaman geçirmek için dahil olacaksınız ya da ayrı ayrı vakit yaratacaksınız. Mesela şu da olabilirdi işten gelip o oyuna oturabilirdi ben dizi izleyebilirdim bu sefer ayrı ayrı geçirecektik zamanı. He yanlış anlaşılmasın yapışık ikiz gibi değiliz yeri geliyor herkesin kendine ait alanı oluyor ama genelde böyle vakit geçiriyoruz. Bir arkadaşım yeni evlendi. Adam playstation oynuyor kız ben sevmiyorum anlamıyorum diye tv izliyor sonra adama kızıyor. Yani insanlar ortak bir paydada buluştuğu insanlarla iyi vakit geçiriyorlar günün sonunda. Bana göre siz çok geç kalmışsınız. Bu saatten sonra onun hayatına dahil olabilir misiniz bilmiyorum.

sevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
Kendinizi çok üzüp strese sokmayın su akar yolunu bulur zaten sizinle devam etmesi doğruysa hiçbir problem olmadan ilişkinin seyrini ilerleyecektir ama eğer ki birbiriniz için uygun değilseniz zaten bir yerden sonra kopacaktır sakın zorlamayın her başlangıçlar iyidir ve her bitişler insan hayatı için muhakkak iyidir çünkü yeni güzellikler doğurur

Uyumlu degilseniz konusacak birsey bulamiyorsaniz sevgilinizle bu kiz sadece bahane olur ayrilmaniz icin. Ben sizin yerinizde olsam konusamadigim eglenemedigim bir iliskide zaten bulunmak istemem. Ortak hicbirseyiniz yoksa iliskiye devam etmeninde mantigi yok sadece sevgi yetmiyor.
+1
Hem yokluğunu da hissetmezsiniz konu sahibi. Herkes eğlenceli tipler olamıyor. Ben severim oyunu mesela çocuklarımla oyunlar oynarım kaydirakta bile kayarim. Eminim sizinle daha uyumlu biri çıkar karşınıza. Ben böyle bir durumda sogurum ve ilk önce kendim sıkıldim der ayrılırdim.

Bu yaşlardaki ilişkileri çok ciddiye alamıyorum. İnsanın kendini tanıma dönemi olduğu için yanlışa da kayabiliyor, süreci düzgün de yürütemeyebiliyor. O yaşlarda evlenip hiç sorun yaşamayanlar gözümde anne karnından olgun meyve gibi çıkmış görünüyor 😄
Önceki konulardan bahsedilmiş bilmediğim için yorum yapamayacağım. Ama burada bariz iki seçenek var. Erkek arkadaşınız sizi diğer kızlara göre daha durgun gördüğü için başkalarıyla böyle eğlense de gözünde sizi evlenecek biri olarak görebilir. Bu aslında yanlış bir değerlendirme. Ki bu da adamın bakış açısının nasıl hastalıklı olduğunu gösterir. Diğeri de sizi gerçekten seviyordur, o kişi de arkadaşıdır. Bu yaşlarda karşı cinsle o kadar çok vakit geçirmek bana normal geliyor. Üniversitede zamandan bol bir şey yok.
Asıl sorun sizin 3 yıllık ilişkinizde uzakta olmanıza rağmen konuşacak bir şey bulamamanız. İlgi alanlarınız aynı olmak zorunda değil, ortak noktalar bulunur ama insan nasıl sevgilisiyle konuşacak bir şey bulamaz. En uzun ilişkim 4 sene sürdü kendi çerçevemden yorum yapacak olursam her gün saatlerce konuşabilirdik. Bunun daha ileri zamanları var. Konuşamayıp ne yapacaksınız? Ya kendinizi geliştirmiyorsunuz, gündeminiz yok ya da gerçekten enerjiler uymuyor sohbet başlamıyor. Kırıcı dediğiniz yorumları dikkate alın bence.

madem onunla çok iyi anlaşıyor sizinle neden birlikte?
erkeklerin bu elde tutma takıntıları sonucu olan kadınlara oluyor
bence yol ver gitsin,hayatının kadınını bulmuş anlaşılan
sana saygısızlık yapmaya devam etmesine de izin vermemiş olursun.
ne kadar arkadaş da olunca hayatta herşeyin sınırı var kusura bakmayın
bunlarınki arkdaşlıktan öte.
hepimizin arkadaşı var ama böyle değil,olmamalı da

Tabi ki karşı cins arkadaş olabilir ama benim hayatımda biri varken karşı cinsle yeni tanışmışsam samimi olmam saçma geliyor bana. Sizi huzursuz etmek istemem ama böyle çok durum gördüm ve sonu iyi olmadı

Bu yaşlardaki ilişkileri çok ciddiye alamıyorum. İnsanın kendini tanıma dönemi olduğu için yanlışa da kayabiliyor, süreci düzgün de yürütemeyebiliyor. O yaşlarda evlenip hiç sorun yaşamayanlar gözümde anne karnından olgun meyve gibi çıkmış görünüyor 😄
Önceki konulardan bahsedilmiş bilmediğim için yorum yapamayacağım. Ama burada bariz iki seçenek var. Erkek arkadaşınız sizi diğer kızlara göre daha durgun gördüğü için başkalarıyla böyle eğlense de gözünde sizi evlenecek biri olarak görebilir. Bu aslında yanlış bir değerlendirme. Ki bu da adamın bakış açısının nasıl hastalıklı olduğunu gösterir. Diğeri de sizi gerçekten seviyordur, o kişi de arkadaşıdır. Bu yaşlarda karşı cinsle o kadar çok vakit geçirmek bana normal geliyor. Üniversitede zamandan bol bir şey yok.
Asıl sorun sizin 3 yıllık ilişkinizde uzakta olmanıza rağmen konuşacak bir şey bulamamanız. İlgi alanlarınız aynı olmak zorunda değil, ortak noktalar bulunur ama insan nasıl sevgilisiyle konuşacak bir şey bulamaz. En uzun ilişkim 4 sene sürdü kendi çerçevemden yorum yapacak olursam her gün saatlerce konuşabilirdik. Bunun daha ileri zamanları var. Konuşamayıp ne yapacaksınız? Ya kendinizi geliştirmiyorsunuz, gündeminiz yok ya da gerçekten enerjiler uymuyor sohbet başlamıyor. Kırıcı dediğiniz yorumları dikkate alın bence.
Konuşacak bir şey bulamamak tamamen uyumsuzluktan ve ortak ilgi alanları olmadığından. Yoksa 15 senedir aynı adamla konuşuyorum ben, hiçbir zaman konuşacak bişeyimizin olmadığı bir dönem olmadı. 3 senede insan neyi tüketebilir ki?

Dediğin gibi bu yaşlarda iki tarafta yürüyen hormon bulutu olduğu için biz anlaşabiliyor muyuz, iyi bir çift miyiz, uyumlu muyuz diye düşünmeden sadece duygularla böyle yıllar süren ilişkiler yaşıyorlar. Sonra o hormon bulutu seyrelmeye başlıyor, görüş alanları açılıyor, etraflarını görmeye başlıyorlar.

sevgilimin 1 ay önce tanıştığı yakın bir kız arkadaşı var. 1 aydır tanışıyorlar ama samimiler. aynı sınıftalar okulda, çalıştıkları yerde aynı. sevgilim okulda kendi arkadaş tayfasından çok bu kızla takılmaya başlamış 1 aydır. ve akşamları oyun oynuyorlar bazen, kızın sevgilisi var sevgilisiyle fotoları var sosyal medyasında, aynı şekilde benim sevgilimin sosyal medyasında da benim fotolarım var. yani kız benden haberdar. ama 1 aydır tanıştığı bi kızla oyun oynayacak kadar samimi olması normal mi sizce, ve kendi tayfasından çok bu kızla takılmaya başlaması okulda? kız fiziksel görüntü olarak sevgilimin kriterlerine uygun, karakter olarak da eğlenceli kafa dengi çatlak bi kızmış yani benim tam tersim, o kızla eğleniyormuş konuşurken o yüzden seviyomuş o kızı arkadaş olarak, o yüzden de okulda onunla daha çok takılmaya başlamış öyle diyor, sizce şüphelenmem gereken bir durum var mı, kıskandığım trip attığım zaman darlama diyor kızıyor arkadaşım sadece niye abartıyorsun falan diyor, biz sevgilimle buluştuğumuz zaman genelde buluşmalarımız suskun geçiyor konuşıcak konu pek olmuyor o kızla hep makara yapıyomuş falan konuşcak konusu çok oluyomus egleniyomus kısacası, kafa yapısı olarak uyusuyolar bu beni korkutuyor,
gitti gider erkek arkadaşın benden söylemesi benden önce tanıdığı bi kız arkadaşı olmuşsa uzun yıllardır bişey demem ama benden sonra yeni kız arkadaş edinip takılması beni pek ciddiye almadığını gösterir istemem yani darlamam ama tavrımı koyarım

Konuşacak bir şey bulamamak tamamen uyumsuzluktan ve ortak ilgi alanları olmadığından. Yoksa 15 senedir aynı adamla konuşuyorum ben, hiçbir zaman konuşacak bişeyimizin olmadığı bir dönem olmadı. 3 senede insan neyi tüketebilir ki?

Dediğin gibi bu yaşlarda iki tarafta yürüyen hormon bulutu olduğu için biz anlaşabiliyor muyuz, iyi bir çift miyiz, uyumlu muyuz diye düşünmeden sadece duygularla böyle yıllar süren ilişkiler yaşıyorlar. Sonra o hormon bulutu seyrelmeye başlıyor, görüş alanları açılıyor, etraflarını görmeye başlıyorlar.
Aynen öyle. O kadar çok çift tanıdım ki üniversite zamanı beraberlikleri başlamış 7 seneyi devirmişler, iletişimleri yok, taraflar birbirlerini aldatıyor, yalan söyleyip özel alan yaratıyor ama beraber evlilik yolunda ilerliyorlar. Çünkü bir kere adım atılmış.

sohbet etmeyi seviyorum sadece bazen cidden konu kalmıyor konu kalmayınca boş yapıyoruz o da bir süre sonra bitiyor
ya bişey soracağım
cidden bu çocukla neden tekrar birleştiniz
kendiniz yazmışsınız toksik ilişki diye
sırf ilişkiye girdiniz diye mi?

bence de temmuzdaki konunun intikamını alacak olabilir
ve kendini haklı görüp "bende sana yaptım ödeştik" diyecek ki tamamen haksız
o zaman sevgili değilmişsiniz şimdi sevgilisiniz

bu arada evet evet kimseyle bişey yaşamamıştır he heee

ya bişey soracağım
cidden bu çocukla neden tekrar birleştiniz
kendiniz yazmışsınız toksik ilişki diye
sırf ilişkiye girdiniz diye mi?

bence de temmuzdaki konunun intikamını alacak olabilir
ve kendini haklı görüp "bende sana yaptım ödeştik" diyecek ki tamamen haksız
o zaman sevgili değilmişsiniz şimdi sevgilisiniz

bu arada evet evet kimseyle bişey yaşamamıştır he heee
Herkesin yazdığı bu geçmiş konu nedir?

Herkesin yazdığı bu geçmiş konu nedir?

Sevgilisi varken sence yeni bir kız arkadaşı edinip tüm gün onunla vakit geçirmesi normal mi ?

Bu olayların dışında da sizin ilişkiniz zaten mok gibi. Sevgiliniz manipülatör ve doyumsuz. Kızla arkadaş mı flörtleşiyor mu bilemem ama kendiniz için ayrılsanız daha iyi olur.
Adamı kaptırmamak için lol oyna tavsiyesi verenler neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Ben kitap okumayı çok seviyorum flörtleştiğim kişi sevmiyor mesela ama o film izlemeyi çok sever ben sevmem. Aman kaptırmayayım diye sinefil gibi takılacak halim yok sevmiyorsam sevmiyorumdur. Ortak başka alanlar yaratılabilir. Zaten uyum doğal akışında yoksa yoktur zorlamanın anlamı ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X