Sevgilinin eve gece gelmesi

Aleeyy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
58
16
8
21
İyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Ben dışarı çıkacağım zaman öğlen çıkıyorum, 2 gibi. O ise akşam 7 gibi çıkıp gece 1,30 gibi dönüyor.
Bir kere arabayı vurdu o günden beri onun eve dönmesini beklerm uyuyamam diğer türlü. Sabah da erken kaldırılırım ,babam çok disiplinli fazla uyutmaz. Uykumu günlerdir alamıyorum.
Dışarıda arkadaşlarıyla 11 e kadae kafelerde oturuyor sonra da internet kafeye gidiyorlar oyun oynuyorlar. Ama artık sinirleniyorum. Siz olsanız naparsınız?
Sorun gezip tozması değil tabikii de , saatleri. Her gün onu bekliyorum . Çıkmadığı gün yok

Son düzenleme:
Bence normal. Erkekler öyle. Biz kızlar gibi oturup bi cafede kahve dedikodu yapmıyorlar :) ps atalım derler gider oynarlar. Eşimle 7 sene sevgili kaldık. O da öyleydi. Ben aile evinde takılırken o arkadaşlarıyla ya 101 oynar ya da ps oynarlardı. Bence normal yani.

Yani normal geldi bana adam hayatini yasiyor napcan eve mi kapatcan? Sevgilisiniz ve uzak mesafe :/ Uzak cok zor be bacı

yaptıkları normal tabii de saatleri beni geriyor artık

Saat geç değil mi sizce
Biraz aile yapisi ile kaynakli. Bana gore her zaman yapiyorsa sikinti ama arada bir gayet normal. Cunku bende cikinca gec gelirdim. Gec buluşunca geç gidersin eve. Aksam bulusuyolarmis o saatlere kalmasi cok normal.
2 erkek kardesim var ikisi de eve erken pek girmezler. En erkenleri 12 yani. Kiz kardesimde bu sekilde o civarda girer eve. Ama onunki 12 bucugu gecmez. Gunduz zaten herkes çalışıyor bulusamiyo kimse.

Okuduğu şehirde bunu yapmıyor ama yaşadığımız şehirde hep böyle arkadaşlaeı yüzünden sanırım. Teşekkür ederim

Mesela sizin babanız sıkıymiş herkesi erkenden kaldirirmis. Bizde oyle seyler olmazdı. Dedim ya tamamen aileden kaynakli bir durum. Benimde babam disiplinli olsaydi mecbur eve erkenden girmek zorunda kalırdı. Oyle yasayan erkek arkadaslarim da vardi.

Okuduğu şehirde bunu yapmıyor ama yaşadığımız şehirde hep böyle arkadaşlaeı yüzünden sanırım. Teşekkür ederim
Kesinlikle arkadas ortami cok onemli erken gidene laf soyluyolar dalga geciyorlar bile olabilir. Ya da okey falan oynuyosa arkadasin dedigo gibi bitene kadar oynarlar saatler geçer

Gün içinde neredeyse hiç konuşmadık. Max 40dk belki ya var ya yok . Böyle olması bana sağlıklı gelmiyor

2 haftadırlı buradaysak 12 günü hep böyleydi. Ve biliyorum ki 1 sene kalsa 360 günümüz böyle geçer maalesef
Sevgilinize annesiymissiniz gibi davranmayin, sahiplenmek ya da sevgi sebebiyle evhamlanmak vs annelere ozgu kalmasi gereken davranislar. Iliskinizi baltaliyorsunuz boyle yaparak.

Keyfinize bakip uyuyun.

Sevgilinize annesiymissiniz gibi davranmayin, sahiplenmek ya da sevgi sebebiyle evhamlanmak vs annelere ozgu kalmasi gereken davranislar. Iliskinizi baltaliyorsunuz boyle yaparak.

Keyfinize bakip uyuyun.
Sadece anneler mi evham yapar? ben de insan olarak evham yapıyorum. Çünkü değer veriyorum ve aklım kalıyor.

Sadece anneler mi evham yapar? ben de insan olarak evham yapıyorum. Çünkü değer veriyorum ve aklım kalıyor.
Peki, elinizden kacip gittiğinde cok aglayacaksiniz, bu sadece size zarar veriyor, sevgilinizi değiştirmiyor, degistirmezde.

Birakin annesi babasi dertlensin oglumuz gece yarilarina kadar nerelerde surtuyor diye.

Peki, elinizden kacip gittiğinde cok aglayacaksiniz, bu sadece size zarar veriyor, sevgilinizi değiştirmiyor, degistirmezde.

Birakin annesi babasi dertlensin oglumuz gece yarilarina kadar nerelerde surtuyor diye.
Evet o yüzden sormak istedim ağzına tükürsem mi yoksa bsy olmamış gibi mi davransam diye

yaptıkları normal tabii de saatleri beni geriyor artık
Ama erkekler öyle benim kardeşim de uzakta yaşıyor. Memlekete gelince ben akşam çıkıyorum der arabayı alır saat 12-1 gibi gelir

Evet o yüzden sormak istedim ağzına tükürsem mi yoksa bsy olmamış gibi mi davransam diye
Birsey olmamis gibi davranin. Sevgili ya da es ile annelik farkli seyler. Simdi yasiniz kucuk bunu ayirt etmeniz oldukca da zor ama erken yasta evlenseydim sizin yasinizda cocugum olabilirdi, bir abla tavsiyesi olarak alin.

Evhamlanmak elbette cok insani ama bunu karsi tarafin bilmesi gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…