- 22 Mayıs 2012
- 10.793
- 29.751
- 798
ya 25 yaşında ve tatilde eve geldiğine göre (hala tatil olduğna göre yani)demek öğretmen değil, öğrenci herhalde halaPeki, elinizden kacip gittiğinde cok aglayacaksiniz, bu sadece size zarar veriyor, sevgilinizi değiştirmiyor, degistirmezde.
Birakin annesi babasi dertlensin oglumuz gece yarilarina kadar nerelerde surtuyor diye.
Her gün böyle olması da mı normalya 25 yaşında ve tatilde eve geldiğine göre (hala tatil olduğna göre yani)demek öğretmen değil, öğrenci herhalde hala
e ne yapacaktı?
bekar erkek olup, 24 25 yaşında olup, sabah erken kalkıp işe gitme derdi de olmayıp, tatilde olup memlekette arkadaş ortamında olup
kim akşam 7de evde olur Allah aşkına? kaç kişidir? en yapcak annesiyle dizi mi izleyecek?
bu sürtmek değil onların ortamı öyle 12-1 de geliyormuş
çok normal sanki sabaha kadar evde değilmiş gibi abartmaya gerek yok
Kendisi öprenci çalışıyor , internet kafeye daha erken de gidebilir aslındaGündüzler çok kısa bence akşam çıkılması daha mantıklı . Çalışan eden derken haftaıcı gündüz nası gorussunler iş çıkışı saat 7-8 gayet normal . Ayrıca tatildesiniz
Bide yatın uyuyun yani madem böyle yapacağından eminsiniz 365 gun kalsa böyle olur diyorsunuz uykusuzluk sizi anca yorgun bitkin ve hasta olmaya sebeb olur.
Evet katiliyorum, hatta sabaha kadar da eve gelmeyebilir, surtedebilir (surtmeyi pavyon pavyon gezip yaramazlik peşinde diye dusunerek yazmadim)ya 25 yaşında ve tatilde eve geldiğine göre (hala tatil olduğna göre yani)demek öğretmen değil, öğrenci herhalde hala
e ne yapacaktı?
bekar erkek olup, 24 25 yaşında olup, sabah erken kalkıp işe gitme derdi de olmayıp, tatilde olup memlekette arkadaş ortamında olup
kim akşam 7de evde olur Allah aşkına? kaç kişidir? en yapcak annesiyle dizi mi izleyecek?
bu sürtmek değil onların ortamı öyle 12-1 de geliyormuş
çok normal sanki sabaha kadar evde değilmiş gibi abartmaya gerek yok
Hiç bir şey yapamazsın şuan , ikiniz de yaşlarınızın en güzel en heycanlı dönemindesiniz ve ikinizde hala aile evinde yaşıyorsunuz annesi babası hayatta karışmıyor ve evli de değilsiniz. Sevgilin senin üstüne bukadar düşmüyor ve seni düşünmeden hareket edebiliyorsa kendinden ödünç vermeyeceksin. Çok toysunuz özellikle de erkekler düşünce olarak çok geç olgunlaşıyorlar, uykunu al keyfine bak bu yaşta saçlarını erkek arkadaş yüzünden ağartma :)İyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Ben dışarı çıkacağım zaman öğlen çıkıyorum, 2 gibi. O ise akşam 7 gibi çıkıp gece 1,30 gibi dönüyor.
Bir kere arabayı vurdu o günden beri onun eve dönmesini beklerm uyuyamam diğer türlü. Sabah da erken kaldırılırım ,babam çok disiplinli fazla uyutmaz. Uykumu günlerdir alamıyorum.
Dışarıda arkadaşlarıyla 11 e kadae kafelerde oturuyor sonra da internet kafeye gidiyorlar oyun oynuyorlar. Ama artık sinirleniyorum. Siz olsanız naparsınız?
Sorun gezip tozması değil tabikii de , saatleri. Her gün onu bekliyorum . Çıkmadığı gün yok
Bunu burda biz çözemeyiz kendısıyle konuşacaksınızKendisi öprenci çalışıyor , internet kafeye daha erken de gidebilir aslında
Size sadece 21 yaşındasınız ve hayatınızı bir erkeğe göre yaşıyorsunuz diyebilirim.İyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Ben dışarı çıkacağım zaman öğlen çıkıyorum, 2 gibi. O ise akşam 7 gibi çıkıp gece 1,30 gibi dönüyor.
Bir kere arabayı vurdu o günden beri onun eve dönmesini beklerm uyuyamam diğer türlü. Sabah da erken kaldırılırım ,babam çok disiplinli fazla uyutmaz. Uykumu günlerdir alamıyorum.
Dışarıda arkadaşlarıyla 11 e kadae kafelerde oturuyor sonra da internet kafeye gidiyorlar oyun oynuyorlar. Ama artık sinirleniyorum. Siz olsanız naparsınız?
Sorun gezip tozması değil tabikii de , saatleri. Her gün onu bekliyorum . Çıkmadığı gün yok
tatilde b.ku çıkarılır bununHer gün böyle olması da mı normal
Bir hayatım yokSize sadece 21 yaşındasınız ve hayatınızı bir erkeğe göre yaşıyorsunuz diyebilirim.
Sadece tatillerde olsa yine iyi gbel olarak hep böyle . Annesi çalışıyor evde değil babası da erken uyur kafası o konuda rahattatilde b.ku çıkarılır bunun
bakın benim gayet muhafazakar bir çevrem var
buna rağmen köy yerinde bile biz tatillerde geceyarılarına kadar yazın top oynardık biraz büyüyünce kağıt okey batak tavla takılırdık, kız-erkek kuzenler olarak bundan 25-30 sene önce
yazın 3lere kadar (sabah tarlaya uykusuz gitmeyi göze alarak) kışın yine geceyarısını ederdik, sessiz sinema vs. sizin bilmediğiniz başka oyunlar oynardık.
köy yeri diyorum 30 sene diyorum -ha biz 25 yaşında hala öğrenci olmadık tabi bunlar ortaokul lise çağında yaşandı bitti. şimdi bizim 15 yaşında yaşadıklarımızı 25 yaşında yaşıyor insanlar ergenlik çok uzadı.
neyse herşey bi kenara, sene olmuş 2025 kaç erkek annesiyle evde dizi izler tatil zamanı? ne yapaca ktatilde evde mesela, ne yapsın istiyorsunuz?
onun liseden mahalleden arkadaşları, kuzenleri vs vardır ortamı vardır takılır bunda bişey yok. ha her akşam her akşam ne anlıyor diyosanız da diyorum ya b.ku çıkar tatillerde, olur öyle.
e yine dediğime geliyorSadece tatillerde olsa yine iyi gbel olarak hep böyle . Annesi çalışıyor evde değil babası da erken uyur kafası o konuda rahat
Bunu sevgilinizden de duyacaksınız. Yeter ya, sen benim anam mısın babam mısın ne bu hesap sorma diyecek. Kendi kulağınızla duymadan önce biz yazıyoruz. Bu tarz ilişkilerin sonu hep hüsran, çünkü tek taraflı ilerliyor. Fedakarlık tek taraflı, düşünme tek taraflı, üzülme tek taraflı. Babanızın tatil günü sizi erkenden kaldırması da mesela normal ve doğru değil. Ben böyleyim siz de böyle olacaksınız ı dikte ediyor. Siz de aynısını sevgilinize yapıyorsunuz. İsteklerinize beklentilerinize cevap vermeyen adamlar için ömrünüzü heba etmeyin. Kimseyi değiştiremezsiniz, zorla size uyum sağlatamazsınız. Değer veriyorsa üzüldüğünüzü hissediyorsa dikkat eder zaten. Konudaki sevgili böyle biri değil. 14 günün 12 si arkadaşlarıyla takılıp gece yarısı eve gelmiş.Sadece anneler mi evham yapar? ben de insan olarak evham yapıyorum. Çünkü değer veriyorum ve aklım kalıyor.
+1e yine dediğime geliyor
anne evde değil baba uyuyor
çocuk ne yapcak evde hakketen?
eve gel diyen de yoktur ona.
siz birlikte yaşıyor olsanız ve akşam birlikte bi plan yapmak isteseniz o çıksa hep dışarı kendi başına
tamam eyvallah haklısınız sizi ihmal ediyor olur
birlikte bir bütçeniz olsa o kafasına göre harcasa
arkadaşları sebep ortak sorumluklarınızı (atıyorum akşam köpeğinizi yürüyüşe o çıkartmalı, yapmıyor) yine eyvallah haklısınız derim
e o yok bu yok, uzaktasınız ortak hayatınız yok ortak bütçeniz yok tam olarak nedir sizin derdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?