• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin ailesiyle nasıl tanısabılıriz

mervecm__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
1
0
1
33
Merhaba, arkadaşım sevgılısının aılesıyle tanışmak ıstıyor fakat bunu sevgılısıne soyleyemıyor. Sızce nasıl bı yol ızlemelı?

Arkadaşınızın sevgilisi hazır olduğunda teklif etsin, kendisi çok istekli görünmesin.Sevgilisi gerçek anlamda bunu istiyorsa zaten tanıştırır çok da kafaya takacak bir durum yok önemli olan hayatındaki kişi ile anlasabilmek..

Kendisi tanıştırmak istediğinde tanıştırır acelesi ne ki? Ciddi bir adım atmaya zaman varsa erkenden tanışmanın pek bir anlamı yok.

Arkadaşınız ailenle tanışmak istiyorum dememeli zaten, sevgilisi istese bunu kendisi der ben senin ailemle tanıştırmak istiyorum diye

Merhaba, arkadaşım sevgılısının aılesıyle tanışmak ıstıyor fakat bunu sevgılısıne soyleyemıyor. Sızce nasıl bı yol ızlemelı?
Hiçbir yol izlememeli. Sevgilisiyle evlenmeye karar verdilerse iki aile aynı anda tanışarken kendisi de o an da tanışmalı. Yüz göz olmaya gerek yok. Napacak tanışıp? Hiç tatlı canını sıkmasın.

Ben olsam, çiçeği, yüzükleri , çikolatayı kendim alır, sevgilime verir, akşama bunları ailenle beraber bizim eve getir derim.

Ay ne gereği var?
Ben oğluma ciddi düşünmediğin hiçbir kızla beni tanıştırma diyorum.
Belki onunda erkek arkadaşının ailesi benim gibi düşünüyordur

Tanışamazsınız,tanıştırılırsınız.sksjsjd Sevgiliniz böyle bir şeyi teklif etmedikçe meraklısı gibi davranmayın.

Bence kızlar bu durumda erkeğin ailesinin ayağına gitmemeli ilk aile tanışması eşimin ailesi bizim eve gelince oldu bence böylesi daha doğru diye düşünüyorum bide zaten erkek bu teklifi bile etmemisken bir ağırlığı olmamali

Tanismamali. Eğer bir gün evlenmeye karar verirlerse zaten tanışacak mecbur. Ne gerek var bu tarihi öne almaya? Sonra da çok çabuk yüz göz olunuyor. Ayrıca bunun teklifi karsidan gelir. Kişi kendisini hazır hissettiginde ailesiyle tanıştırır. Ne bu acele ya

Ailesi çocuk uygun görünce tanışır zaten, acele etmesin böyle aileyle yüz göz olmaya

Ay ne gereği var?
Ben oğluma ciddi düşünmediğin hiçbir kızla beni tanıştırma diyorum.
Belki onunda erkek arkadaşının ailesi benim gibi düşünüyordur

Siz gerçek misiniz, yoksa masallar diyarından mı geldiniz? 😍

Genelde erkek anneleri ciddi olsun olmasın, oğullarının hayatlarındaki kızlarla tanışmak isterler.

Back