Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok geri kafalıyım bu konuda. ben önce erkeğin kızın ailesiyle tanışmasını doğru buluyorum. Aile olumlu davranırsa kız erkeğin ailesiyle tanışsın. O da evlerine gitmeden, dışarıda bir yemek olur, kahve olur. Kızın önce erkeğin ailesinden icazet aldığı takdirde işlerin ciddiye binmesi durumu benim en sinir olduğum şeydir. Aileden habersiz görücüye çıkmak gibi... Yani erkekten böyle bir hareket beklesin arkadaşınız ya da siz. Ortada birşey yokken ailesiyle tanışma isteği çok da şık değil.
Oğlumu ana kuzusu değilde, bir birey olarak yetiştirdim Her zaman şunu söylüyorum kendisine, ciddi olmadığın hiçbir kıza ümit verme, kul hakkına girme, çok iyi tanı, hiçbir kadınla tartışmaya girme, en önemlisi KADINLARA değer ver
Ve ben oğlum dışarıda arkadaşları ile beraberken hayatta aramam, sadece biraz gecikirse mesaj atarım çay içermisin diye o da cevap verir, o kadar
Onu ben doğurdum, benim evladım diye karışmaya hakkımız yok
O nedenle kendi çocuğum adına söyleyim, o hangi kızla beni tanıştıracağını bilir
Eğer kendi tanışmak için uğraşır ve tanışırsa şunu bilsinki ailesi ile olan iletişime 5-0 geriden başlayacak. Türk töresinde kanun budur malesef:) arkadaşınıza söyleyin kendi değerini düşürüp bacağına sıkmasın. Bu tarz ikili ilişkilerde tüm gelenekselci yaklaşımlara karşı biri olarak evlenme teklifi almadan hatta istemeye kısa süre kalmadan aileyle tanışılmasına karşıyım.