- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk defa duydum kızın önce gittiğini.pasamin başka emri var mi?
Ailesi gelsin ailecek tanışın.bizde de benzer kültürde bölgeler oldu onlar geldi
Böyle ailelerin saçma yarışları yüzünden yüzünden en güzel zamanlarımız olması gereken tanışma nisan düğün evreleri eziyete dönüşüyor. Ailesinin öncesinde seni görmek istemesi gayet normal. Ailene haber vermeden gidebiliyosan git tanış. Bu senin için de iyi olur. Yok kendini ağırdan sat yok bizde böyle sizde şöyle bu tarz şeylere çok takılırsan ilişkinizi yıpratirsin. İki gönül bir olmuş evlenmeye karar vermişsiniz bunu bir güç savaşına döndürmeyin ailenizin de döndürmesine izin vermeyin. Çok sancılı süreçlerden geçmiş ve terk edilmiş biri olarak yazıyorum. Ben şimdi acılar içindeyken ailem hayırlısı oldu bizim yüzümüzden değil deyip hayatına devam ediyor. Giden benim mutluluğum oldu.Kızlar bu yaz sevgilimle nişan yapacagız. Ben Çanakkalede yaşıyorum. Onun Ailesi ise Trabzonda. İsteme töreninden önce Trabzona gidip ailesi ile tanışmamı istiyor. Benim annem aile ile tanışmak için kalkıp Trabzona gitmemi uygun bulmuyor. Sevgilimde isteme töreninden önce nerde görecekler seni onlar mı Trabzondan kalkıp gelcekler seninle tanışamak için diyor sen geliceksin diyor.Bizim gibi uzak şehirlerde olanlar ne yapıyor nasıl oluyor bu işler.
Böyle ailelerin saçma yarışları yüzünden yüzünden en güzel zamanlarımız olması gereken tanışma nisan düğün evreleri eziyete dönüşüyor. Ailesinin öncesinde seni görmek istemesi gayet normal. Ailene haber vermeden gidebiliyosan git tanış. Bu senin için de iyi olur. Yok kendini ağırdan sat yok bizde böyle sizde şöyle bu tarz şeylere çok takılırsan ilişkinizi yıpratirsin. İki gönül bir olmuş evlenmeye karar vermişsiniz bunu bir güç savaşına döndürmeyin ailenizin de döndürmesine izin vermeyin. Çok sancılı süreçlerden geçmiş ve terk edilmiş biri olarak yazıyorum. Ben şimdi acılar içindeyken ailem hayırlısı oldu bizim yüzümüzden değil deyip hayatına devam ediyor. Giden benim mutluluğum oldu.
Kızlar bu yaz sevgilimle nişan yapacagız. Ben Çanakkalede yaşıyorum. Onun Ailesi ise Trabzonda. İsteme töreninden önce Trabzona gidip ailesi ile tanışmamı istiyor. Benim annem aile ile tanışmak için kalkıp Trabzona gitmemi uygun bulmuyor. Sevgilimde isteme töreninden önce nerde görecekler seni onlar mı Trabzondan kalkıp gelcekler seninle tanışamak için diyor sen geliceksin diyor.Bizim gibi uzak şehirlerde olanlar ne yapıyor nasıl oluyor bu işler.
Kızlar bu yaz sevgilimle nişan yapacagız. Ben Çanakkalede yaşıyorum. Onun Ailesi ise Trabzonda. İsteme töreninden önce Trabzona gidip ailesi ile tanışmamı istiyor. Benim annem aile ile tanışmak için kalkıp Trabzona gitmemi uygun bulmuyor. Sevgilimde isteme töreninden önce nerde görecekler seni onlar mı Trabzondan kalkıp gelcekler seninle tanışamak için diyor sen geliceksin diyor.Bizim gibi uzak şehirlerde olanlar ne yapıyor nasıl oluyor bu işler.
Aynen.Herkes kendi masalını anlatır,ondan yola çıkarak öğüt verir.Kv den alacagi cvp belli iyi bir kiz olsaydin anandan babandan gizli cikip gelmezdin