Kızlar bu yaz sevgilimle nişan yapacagız. Ben Çanakkalede yaşıyorum. Onun Ailesi ise Trabzonda. İsteme töreninden önce Trabzona gidip ailesi ile tanışmamı istiyor. Benim annem aile ile tanışmak için kalkıp Trabzona gitmemi uygun bulmuyor. Sevgilimde isteme töreninden önce nerde görecekler seni onlar mı Trabzondan kalkıp gelcekler seninle tanışamak için diyor sen geliceksin diyor.Bizim gibi uzak şehirlerde olanlar ne yapıyor nasıl oluyor bu işler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilinin Ailesi ile Tanışma Acil
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 30
Ortak sehir belirleyin tam ortada bulusun :d
Ahaha Keşke canım öyle olsaydı ben kabul ederdim . Ama benim ki de bir inat illa sen gelceksin diyor.
- 10 Ekim 2014
- 31.839
- 142.565
- 798
- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- 15 Ocak 2018
- 60
- 101
- 3
Karadeniz powerEşimin ailesi geldi. Sonra biz ailecek gittik. Sonra eşimin ailesi nişan için geldi. Siz neden tek gidiyorsunuz. Doğu Karadeniz erkekleriyle geçinebilecek misiniz şimdiden İnata başlamış. (Saçma tepkiler vermeyin ben de karadenizliyim oradan biliyorum)
- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
Ya ne sacma sey. Herhalde gitmelisiniz. Nasil taniyacaklar yoksa? Anneniz kendini müstakbel kayinvalidenizin yerine koysun, oglu evlenecek ama daha sevgilisiyle tanışmamış. Kalkip ordan sizinle tanismaya gelecek halleri yok ya. Gider 1 gece kalir donersiniz. Annenizin cok derdiyse siz bir polisevinde filan kalirsiniz olur biter.
Biz 2 tane erkek evlendirdik, birinin sevgilisi Istanbul'dan, digerininki Balikesir'den kalkip Ankara'ya geldiler. Isterken gormek sacmalik gercekten.
Evleneceksiniz artik agirdan satmasi mi kaldi.
Biz 2 tane erkek evlendirdik, birinin sevgilisi Istanbul'dan, digerininki Balikesir'den kalkip Ankara'ya geldiler. Isterken gormek sacmalik gercekten.
Evleneceksiniz artik agirdan satmasi mi kaldi.
- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 27
Benimde erkek arkadaşım sakaryada ben istanbuldayım. Bizim mesafe o kadar değil. O yüzden o meseleyi sorun etmedik. Ama tek başına değilde ailenle birlikta tanışmaya gitmen gerektiğini düşünüyorum. Onlr nasıl geliyorsa. Adet çünkü. İlk onlar gelir sonra siz gidersiniz. Uçak diye bir şey var canım sabah gitseniz akşam üstü dönersiniz
- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
İlla görmesi şart mı istemede görsün kaldı ki sadece seni görmesi değil istemeden önce erkek tarafının bir tanışmaya gelmesi lazımKızlar bu yaz sevgilimle nişan yapacagız. Ben Çanakkalede yaşıyorum. Onun Ailesi ise Trabzonda. İsteme töreninden önce Trabzona gidip ailesi ile tanışmamı istiyor. Benim annem aile ile tanışmak için kalkıp Trabzona gitmemi uygun bulmuyor. Sevgilimde isteme töreninden önce nerde görecekler seni onlar mı Trabzondan kalkıp gelcekler seninle tanışamak için diyor sen geliceksin diyor.Bizim gibi uzak şehirlerde olanlar ne yapıyor nasıl oluyor bu işler.
- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
Ben nişanlım benim ailem ve nişanlımın ailesi hepimiz 4 farklı şehirde yaşıyorduk, ben daha yakındım ailesine ben gittim tanıştım sonra tayin istedik nişanlım ailemle tanıştı asıl ben annesiyle tanıştıktan o annemle tanıştıktan sonra ailesi ailemle tanıştı ve sonra nişan. İmkanın kalacak yerin varsa gidebilirsin ailenden önce seni görmek istemeleri anormal değil o kadar da
- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Böyle biliyorum bendeBen de biriyle gorusmustum. Cocugun ailesi ile aramizda 9 saat uzaklik vardi. Ilk once onun ailesi geldi benim ailemle tanismak icin. Daha sonra da benim ailem gitti onlara. Istemeden once aileler tanisssin diye. Tabi isteme falan olmadi. Bitmisti istemeye kalmadan.