tek çocuk değil kardeşi var ama 4 yaş küçük,o çocukta çok içine kapanık.Zamanında demiştim üçümüz bi şeyler yapalım açılır diye ama kabul etmedi. benim annem önermişti bi de bunu :) Her şeyin farkındayım,inanın şu yaşta bu kadar ciddiyetli bir aile yapısı bana fazla geldi :)
İnsan bazen herşeyin farkında olsada bir karar verip ne yapacağını bilemiyor. Helede erkekler bu bizim sorun yaptığımız ciddi şeyleri sorun olarak görmüyorlar malesef :) Hakkında hayırlısı olsun :)
açıklamaya ne yazdınız acaba merak ettim:) hadsiz de olduk:)
Polemiğe girmeden fikirlerimi belirttiğim bir konu üzerine,beni tanımadan,aile yapımı,nedeni,niçini,nasılı nezaketli bir şekilde sormak dururken,düzgün iletişim insanlara verilmiş en güzel yeteneklerden biriyken örneğin,''yanlış düşünüyorsunuz bence.bu tutumunuz yüzünden sorumlulukları kendi üzerine alamayan,aile kuracak yeterliliğe erişmeyen bağımlı erkekler yetişiyor ve bu ileride yaşamlarına zarar veriyor'' demek yerine ''valla yazık kaç kişi sizin gibi ablalar yüzünden bilmem ne bilmem ne...'' oldukça saygısızca bir yorum yaptığınızı belirttim. Tabii bu kadar uzun yazmadım :))
aynen öyle sorun görmüyorlar ve biz bayanlar sürekli sorun üreten trip atan taraf oluyoruz. Cidden garip varlıklar. Teşekkür ederim bu arada :)
yalnız duygularıma tekrar tercüman olmuşsun kusura bakmazsan yazından alıntı yapacağım.
arkadaşlar . tehlikenin farkında mısınız;
sorumlulukları kendi üzerine alamayan,aile kuracak yeterliliğe erişmeyen bağımlı erkekler yetişiyor
senle tartışmak güzeldi ne diyim :) iyi akşamlar:)
Merhabalar ,Az öncede bir konu açmıştım ama bundan tamamen bağımsız bu aralar sanırım biraz dertliyim :)
Bu derdim aslında uzun zamandır olan bir sorun erkek arkadaşımla ilgili. Buraya yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama fikirleriniz bana yardımcı olucak diye düşünüyorum.
2 yılı aşkın bir beraberliğim var. Lisede aynı okuldaydık ,dershanede aynı ve şu an üniversitede aynı okuldayız. Bu konuda gerçekten şanslıyız :) Ama gel gelelim her şeyi doya doya yaşayamıyoruz. Hep bir kısıtlama oluyor bu kısıtlamada sevgilimin annesinden kaynaklanıyor. Ne yazıkki babası vefat etti erkek arkadaşımın 5 yıl önce ve bundan dolayı ailesinin üstünde büyük bir sorumluluğu var ve annesinin tamamen kuzusu. Tabiki onu anlamaya çalışıyorum çok zor bi durumda,hiçbi zaman tam olarak da onun hissettiklerini anlayamam ama bazı şeyleri yapabilecekken yapmadığını düşünüyorum. Mesela kendine ait arabası var ama okul açıldığından beri okul dışında gezdiğimiz yer sayılıdır benim doğum günüm falandır o günler. üniversite öğrencisiyiz,gezemiyoruz istediğimiz yere gidemiyoruz. beni istediğim zaman arayamıyor bile. evde annesi telefonlarını dinliyor çünkü. Kulağa komik gelmiyor mu? bu yaşta ?yaşıtları neler yapıyor..günü birlik bi yerlere gidelim dedim çok katı annem izin vermez diyor. İnanın ben çok üzülüyorum bir erkek olarak ona çok ağır geliyordur hele..daha neler neler.. arabasıyla gezemiyoruz çünkü annesi benzin nereye gitti diye soruyormuş. Dedim ben para vereyim alalım diye artıkinanın sinirden gülüyorum ama gerçekten sabredemiyorum bazen. üniversitenin dibinde oturuyor ve ben 10 gündür görmedim onu uyanıp gelemiyor evden okula (benim okulum bu hafta tatil oldu onun 2 hafta önce) artık annesine mi ne diyeceğini bilmediği için gelemiyor o kadarını bilemiyorum ama anlayacağınız genç biri olarak hayatını yaşayamıyor,bazen onu suçluyorum bazen suçlayamıyorum..sizce ne yapmalıyım ben,suçun tamamen onda olmadığını bildiğim için bırakıp gidemiyorum hem seviyorum da,ama bi yandan da gençlik bi kere olur diyorum onun da yaşaması lazım diyorum..
Resmen zindan hayati yasatiyo cocuklarina.. Uzak durun yoksa
Sizde bu zindana dahil olcaksinz
yaşadı bunu ilk yılda daha fazla yaşadı,her seferinde değişicem dedi ona göre de değişti ama o değişimler benim için çok ufak şeyler oldu,beni bi türlü tatmin edemedi. Ama son zamanlarda yaşamıyor bu konuda ben de çok sinir oluyorum,ona öyle bir güven vermişimki hata olmuş bu ,10 gündür yüzyüze görüşmüyoruz demiştim ya bu sürede iki kere telefonla konuştuk o da benim zorumla,evde oluyor arayamıyor ,tatilde bile evde oturması zaten saçma. Her şey çok saçma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?