sevgilim şuan askerde :))
mayısda izine gelcekkk , bizde günü birlik bi yere gitmek istiyorız şehir dışına farklılık olsun diyee ..
istanbula 2 3 saat kadar uzak olan yerler yalova koceli bursa tekirdag
yalovya gitmiştik :)
aklımda bursa tekirdag var ?? sizce hangisi bide nereli gezebilirz oralardaa ??
sevgilim şuan askerde :))
mayısda izine gelcekkk , bizde günü birlik bi yere gitmek istiyorız şehir dışına farklılık olsun diyee ..
istanbula 2 3 saat kadar uzak olan yerler yalova koceli bursa tekirdag
yalovya gitmiştik :)
aklımda bursa tekirdag var ?? sizce hangisi bide nereli gezebilirz oralardaa ??
Canim bursa istanbul trafik filan derken 2-3 saatten fazla suruyor oyle gunu birlik olcak kadar yakin sayilmaz yorucu olur. Deniz otobusuyle gitseniz iki saat surer o da mudanya ya indiriyor bursa merkeze de ordan bir bucuk saat.. Mudanya'da en fazla deniz kenarinda yemek yersiniz yapabilcek fazla bisey yok kucuk bi yer.
Kocaeli de keza oyle. Daha yakin karayoluyla iki saatte varirsiniz ama orasi da normal kiyi kenti bi ekstrasi yok yani. Avm ler az ilerde deniz
kenari filan.
Bunlar istanbulda da var.
Tekirdag i bilmiyorum mekan olarak.
Ben olsam istanbul dan cikmam bir gun icin. Tarabya'da balik tutup piknik yapar, geceyi de sile ye gecip butik sirin bi otelde gecirir donerim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben Tekirdağ-Çorluluyum. Çorluda gezilecek pek bir yer yok. alışveriş merkezi gezebilirsiniz sadece. Tekirdağda Tekira alışveriş merkezi var , sahil var oraya gidebilirsiniz. Sahilde cafeler falan var. İstanbul-Silivriye de gidebilirsiniz Kupeşte diye bir cafe var denizde yani denizin üstünde güzel bir yer. Hava da güzel orda canlı müzik falan oluyor bi saatten sonra.