Kan gelmedi hiç bilemedim işte ne yapsam onu da bilemiyorumKan geldiyse gitmiştir ama bakirelik falan değil düşünce önemli olan yaşın küçükse böyle işlere hiç girmeseydin keşke
Bu son cümle de sıkıntı. Ne olur kıza? Bakire değil diye kimse almaz mı? Bence de keşke reşit olmayı bekleseydi. Güzelce korunduysa gebe kalmayacaksa bu yaşta ve bir cinsel hastalık kapmadıysa ekstra bir sorun olmaz.Hayır ne alakası var her şekil de sorun o yaşlar da genellikle bir aşka bir sevdaya düştükleri için erkek bunları düşünmez bunlar önemsizdir onlar için olan kıza olur demek istedim
Teşekkür ederimBozulmaz tabiki ama bence bozulmasını istemiyorsan buna müsade etme.
Yapacak bir şey yok kendi hayatın birşeyler yaşarken sonrasını da düşünmek gerekiyor bazen. Bunu zar veya bakirelik için söylemiyorum hani acı bir hatıra kalmasın aklında. Yanlış bir ilişki pişmanlık duyma, piskolojik boyutu var herşeyin. İlişki de özeldir bana göre o heyecanı o kıpırtıyı nasıl biriyle yaşadığın önemliKan gelmedi hiç bilemedim işte ne yapsam onu da bilemiyorum
Hayır zorlamadı çok ileri seviye bir şey yoktu öpüşürken eli oraya gidince ben de engel olmadımSakin ol. Her şey olmuş olabilir. Biraz hymen nedir araştır. Ve iyi düşün. Bir şey yaparken çok iyi düşün.
Zorladı mı sevgilin seni? Nasıl ikna etti?
Sevgilim geçmişi atlattı geçmişim de önemli bir şey yoktu bir iki kere öpüşmüş olmamı takıyorduİlk konunuz sevgilim gecmisimi unutamiyor diyeydi şimdiki konununuz bu gecmisinizde ne yasadiniz ki sevgiliniz bu kadar takıntılı hale geldi yasiniz geregide doktora gidemeyecek kadar kucukseniz ne ara oldu tüm bunlar
Ciddi düşündüğüm bir insandı hiçbir şeyden pişman olmadım bu konuda tedirgin oldum teşekkür ederimYapacak bir şey yok kendi hayatın birşeyler yaşarken sonrasını da düşünmek gerekiyor bazen. Bunu zar veya bakirelik için söylemiyorum hani acı bir hatıra kalmasın aklında. Yanlış bir ilişki pişmanlık duyma, piskolojik boyutu var herşeyin. İlişki de özeldir bana göre o heyecanı o kıpırtıyı nasıl biriyle yaşadığın önemli
Ben sana diyeyim o zaman . Yaşadıklarının arkasında durabilecek sorumlulukta olana kadar adımlarını çok düşünerek , dikkatle ve ölçülü at.Çok haklısın ne diyeyim bilemiyorum
Tamam. Olur böyle yükselmeler. Sakinken bu konudaki doğru ve yanlışlar nedir ona karar ver. Ve böyle ateşin başına vurduğunda ne kadar ileri gitmenin doğru olduğunu düşünüyorsan o kadarına izin ver. Pişman olamayacağın şeyler yap. Bekaret önemliyse sürtünme mesela çok oluyo o yaşlarda böyle saçma ilişkiler. Bakira ama cinsel hastalıklı filan olabilirsin sonra. Seks herhangi bir sorun yaşadığımızda rahatça doktora gidebileceğimiz yaşta yaşanmalı bence. Gidemeyecek bir yerdeysen yapma. Risk alma.Hayır zorlamadı çok ileri seviye bir şey yoktu öpüşürken eli oraya gidince ben de engel olmadım
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için zaten bundan sonra bir adım atarken 10 kere düşüneceğimden eminim sevgilim de öyle çok pişman bir anlık heves neler doğuruyor maalesef teşekkür ederim yazdıklarınızdan dolayıTamam. Olur böyle yükselmeler. Sakinken bu konudaki doğru ve yanlışlar nedir ona karar ver. Ve böyle ateşin başına vurduğunda ne kadar ileri gitmenin doğru olduğunu düşünüyorsan o kadarına izin ver. Pişman olamayacağın şeyler yap. Bekaret önemliyse sürtünme mesela çok oluyo o yaşlarda böyle saçma ilişkiler. Bakira ama cinsel hastalıklı filan olabilirsin sonra. Seks herhangi bir sorun yaşadığımızda rahatça doktora gidebileceğimiz yaşta yaşanmalı bence. Gidemeyecek bir yerdeysen yapma. Risk alma.
Bundan sonra kesinlikle öyle yapacağımBen sana diyeyim o zaman . Yaşadıklarının arkasında durabilecek sorumlulukta olana kadar adımlarını çok düşünerek , dikkatle ve ölçülü at.
Rica ederim. Taş değiliz biz de geçtik o yollardan. Çok tehlikeli yaşlar gerçekten. Cinsellik başlayınca gerçekten doktora gitmek çok gerekiyor bu kadın bedeni çok hassas valla.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için zaten bundan sonra bir adım atarken 10 kere düşüneceğimden eminim sevgilim de öyle çok pişman bir anlık heves neler doğuruyor maalesef teşekkür ederim yazdıklarınızdan dolayı
Șu soyledikleriniz ne kadar kotu kalpli!İyi olmuş inşallah bozulmuştur yaşım gereği gidemiyorum diyor bide. Yaşın gereği doktora gidemiyorsun ama parmak sokturuyorsun gerçekten gençlik nereye gidiyor ya. Bakireliğe gram önem biri değilim ama bi insan reşit olmadanda yapmasın bir zahmet. Sevişmeyi biliyorsan bakireliğin bozulup bozulmadığınıda bilirsin.
Neden burdaki herkes yargilamis hemen herkesin kendi yaşantısı sizene yahu ister parmak sokturur ister sokturmaz isterse tam birleşir kızın yaşı küçük belliki yapmış biseyler. Kuzum eğer kan gelmediyse bozulmamistir tam anlamıyla parmağını sokuyor mu yarım fln mi ama sana akıl verecegim tek bir konu bidaha sakın yapma erkek arkadaşın zorluyorsada ayrıl benceSevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
Rica ederim. Taş değiliz biz de geçtik o yollardan. Çok tehlikeli yaşlar gerçekten. Cinsellik başlayınca gerçekten doktora gitmek çok gerekiyor bu kadın bedeni çok hassas valla.
Maalesef öyleRica ederim. Taş değiliz biz de geçtik o yollardan. Çok tehlikeli yaşlar gerçekten. Cinsellik başlayınca gerçekten doktora gitmek çok gerekiyor bu kadın bedeni çok hassas valla.
T tuana137 burada parmak sallayanlara kulak asma sakin.. Elbette kendi bedenini yeterince tanidiktan, cinsellikle ilgili temel konularda yeterince bilgi sahibi olduktan ve belirli bir ruhsal/zihinsel olgunluga ulastiktan sonra cinsel deneyimler yasamaya baslaman her bakimdan daha tercih edilir bir durum. Fakat yasadigin deneyim artik yasandi, bundan sakın utanma, endise duyma, tedirgin olma. Ne sen büyüt bunu kafanda ne baskalarinin büyütmesine izin ver. Yalnizca șunlari düșün: Ben bunu istiyor muyum? Bu kisiyle mi istiyorum? Beni rahatsiz eden, hoslanmadigim halde kabullendigim bir soz, bir dokunus, bir hareket vs var mi? Benim bir kizim olsa, 16 yasinda cinsel deneyimler yasamaya baslamis olmasina gercekten uzulurdum. Cunku farkinda olmadan, bilgisizce ve bilincsizce daha sonra uzuntu duyabilecegi herhangi bir deneyim yasasin istemezdim ama yasandiysa da yasanmistir, dunyanin sonu degil ya.. Bundan sonrasinda onu mumkun oldugunca bilinclendirmeye calisirdim. Lutfen bedeninin yalnizca sana ait oldugunu unutma. Burda parmak sallayanlara karsi da yarin obur gun bakirelik hesabi sormayi kendine hak sayacak herhangi bir partnere ya da sana bu yuzden asiri tepkiler verebilecek aile uyelerine karsi da.. Lutfen cinsellikle, cinsel hastaliklarla, korunma yontemleriyle ilgili bol bol oku arastir ogren. Ve sana dokunmasini istemedigin hicbir an - sevgilin dahi olsa- hicbir kimsenin dokunamayacagini aklindan cikarma.. Allah hep iyilerle karsilastirsin seni dilerim
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben bunu kendime hep sordum aslında evet olmak istediğim insanla yapmış oldum fakat erken oldu zaten o da pişman oldu çünkü o anın etkisiyle pek bilinçli değildik sonra tedirgin oldum çünkü çevre baskısı ve bu bakirelik adı altında olan cinayetler tacizler çok yaygın olduğu için ve doktora gidemeyeceğim için buraya yazmak geldi aklıma Teşekkür ederim içimi biraz rahatlattığınız için haklısınız ben kendim de olsaydım kızımın bu yaşta bunları yaşanmasını istemezdim tabi ama her hata bir anlık hevesle olur derler ya öyle oldu maalesef kızlık zarımın bozulup bozulmadığı konusunda şiddetli korku yaşadımT tuana137 burada parmak sallayanlara kulak asma sakin.. Elbette kendi bedenini yeterince tanidiktan, cinsellikle ilgili temel konularda yeterince bilgi sahibi olduktan ve belirli bir ruhsal/zihinsel olgunluga ulastiktan sonra cinsel deneyimler yasamaya baslaman her bakimdan daha tercih edilir bir durum. Fakat yasadigin deneyim artik yasandi, bundan sakın utanma, endise duyma, tedirgin olma. Ne sen büyüt bunu kafanda ne baskalarinin büyütmesine izin ver. Yalnizca șunlari düșün: Ben bunu istiyor muyum? Bu kisiyle mi istiyorum? Beni rahatsiz eden, hoslanmadigim halde kabullendigim bir soz, bir dokunus, bir hareket vs var mi? Benim bir kizim olsa, 16 yasinda cinsel deneyimler yasamaya baslamis olmasina gercekten uzulurdum. Cunku farkinda olmadan, bilgisizce ve bilincsizce daha sonra uzuntu duyabilecegi herhangi bir deneyim yasasin istemezdim ama yasandiysa da yasanmistir, dunyanin sonu degil ya.. Bundan sonrasinda onu mumkun oldugunca bilinclendirmeye calisirdim. Lutfen bedeninin yalnizca sana ait oldugunu unutma. Burda parmak sallayanlara karsi da yarin obur gun bakirelik hesabi sormayi kendine hak sayacak herhangi bir partnere ya da sana bu yuzden asiri tepkiler verebilecek aile uyelerine karsi da.. Lutfen cinsellikle, cinsel hastaliklarla, korunma yontemleriyle ilgili bol bol oku arastir ogren. Ve sana dokunmasini istemedigin hicbir an - sevgilin dahi olsa- hicbir kimsenin dokunamayacagini aklindan cikarma.. Allah hep iyilerle karsilastirsin seni dilerim
Hayır zorlama gibi bir durum yok kesinlikle kan gelmedi sonrasında da gelmedi ama parmağını tam sokup sokmadığından emin değilim çünkü kendisi yarısına kadar oldu dedi ama benim o anlık istekle hoşuma gitmişti internette zedelenmiştir yazıyor zaten bir daha yapmayacağımdan eminim o da çok suçlu hissediyor anlık bir yükselmeyle oldu işte maalesefNeden burdaki herkes yargilamis hemen herkesin kendi yaşantısı sizene yahu ister parmak sokturur ister sokturmaz isterse tam birleşir kızın yaşı küçük belliki yapmış biseyler. Kuzum eğer kan gelmediyse bozulmamistir tam anlamıyla parmağını sokuyor mu yarım fln mi ama sana akıl verecegim tek bir konu bidaha sakın yapma erkek arkadaşın zorluyorsada ayrıl bence
Keşke sevişmeden önce internette araştırıp sevişseymişsin.ölmüş eşeği diriltemezsin.yemişsin bir nane otur oturduğun yerde.ahlanıp vahlanma zamanını çoktan geçmişsin.sevgilinin parmağını sokturmasaydın sende.bile isteye sokturmuşsun şimdi de gelip akıl danışıyorsun.yapmadan önce danıştınmıki şimdi gelip danışıyorsun.oh iyi olmuş sana.madem ailen ve senin için bekaret bu kadar önemli,neden rüzgara karşı tükürüyorsun?İnternette araştırdığımda hiçbir şeyin kesin olmamasıyla beraber mutlaka doktora gösterilmesi gerektiği yazıyordu gidemeyeceğim için burda fikir almak istedim peki ne yapabilirim bilmiyorum