- 25 Mayıs 2016
- 166
- 36
- 18
- Konu Sahibi karamelcoffee
-
Karar verebiliyorsaniz tatile gidiyoruz diyebilmelisiniz.
Soylemekten cekindigine gore kendi basina tatil karari alabilecek durumda degilsin demekki gitme tatile.
Ailenle ben konuşayım ne ya. Sanki senle bakkala gidiyor. Gizli gitme. Ben iki yıl sevgilimle gittim ama ya yolda kaza yaparsak ölürsem ya uçak düşerse falan diye şeyler düşündüm. Hiç rahat olamadım tatilde yalan söylediğim icin
Gitme bunu kaldirabilecek biri degilsin huzursuz olursun.Yani şuan aramızda bir söz, nişan vs yok gerçi nişanda olsa istemezler doğal olarak.. sebep bu
E o zaman gitmeyeceksiniz.Evet ya insan öyle rahat olamaz doğru bende habire düşünürümama söylesem kabul etmicekler
Canım hicbir aile kolay kolay kabul etmezki. Yani ben utanirim sormaya. Benim hicbir kizarkadasimda ben sevgilimle tatile çıkıyorum dememiştir ailesine. Ayni odada kalacaksiniz falan. Ben kesinlikle söyleyemezdim söylemedimdeEvet ya insan öyle rahat olamaz doğru bende habire düşünürümama söylesem kabul etmicekler
E o zaman gitmeyeceksiniz.
Gizli git , yok.
İzin al , vermezler.
Biz ne yapalım?
Her zaman gizli iş yapılmaması taraftarıyım.Fikir önerebilirsiniz varsa :)) yoksa teşekkür ederim
Canım hicbir aile kolay kolay kabul etmezki. Yani ben utanirim sormaya. Benim hicbir kizarkadasimda ben sevgilimle tatile çıkıyorum dememiştir ailesine. Ayni odada kalacaksiniz falan. Ben kesinlikle söyleyemezdim söylemedimde
Tatlım burası amerika değil :) otur oturduğun yerde. Gizli mi hiç gitme zevk alamazsın burnundan gelir
Gitme bunu kaldirabilecek biri degilsin huzursuz olursun.
Valla yalan yok bende kızımı göndermezdim sevgilisiyle tatile. Arkadaşların ya yalan söylüyodur ya ailelerde mezhep konya ovasıdır. Ki yalan söyleyip gittiklerine neredeyse eminimAma arkadaşlarım gidiyor onları görünce üzülüyorum ben niye gidemeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?