- 28 Eylül 2022
- 1.329
- 4.902
- 63
- 37
- Konu Sahibi akcayaselinn
Allaha şükür 22 yaşında hemen evleneceği o müthiş adamı bulmuş annesine cicilikler yapan bir hanım kızımız var. Başlığı unuttum. Sevgilim mevgilim bişeylerdi.Hangi konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha şükür 22 yaşında hemen evleneceği o müthiş adamı bulmuş annesine cicilikler yapan bir hanım kızımız var. Başlığı unuttum. Sevgilim mevgilim bişeylerdi.Hangi konuda
Bunu kendisine sorsanıza. İş durumları yeterli bahane değil 3 yıl beklemenize.Neden kabul ettiremesin ki
Resmen ateşe yürüyorsun, cehenneme kendi ayaklarına gidiyorsun.Aile apartmanı yok çok yakın oturmayız dedi ama malesef aile işleri var babasının dükkanında
Yav bırakın ne yaparsa yapsın. Hem konu açıp hem gelen yorumlara söylenmek de yeni moda oldu.Resmen ateşe yürüyorsun, cehenneme kendi ayaklarına gidiyorsun.
Yaşamadan anlamaz bazıları. Yan bakalım
Ay ben üzülüyorum böylelerine.Yav bırakın ne yaparsa yapsın. Hem konu açıp hem gelen yorumlara söylenmek de yeni moda oldu.
Örnek verebilir misiniz mesela gidince canınızı sıkanBak şunu da sana bir ablan olarak söylüyorum.
Biz seküler bir aileyiz eşimin ailesi muhafazakar. Memleket desen zıt. Ben de evlenirken ailesinin hee tür şeyini miniminnoş göre bir gelin adayıydım. Evlendim içlerine girdim dank etti. Ki bizde eşim bizim gibi bir adamdır. Muhafazakarın m si yoktur. Ona rağmen yılda gidip gördüğüm 10-15 günde canım sıkılıyor moralim bozukuyor. Kendi aileme göre bir aile olsaydı keşke diyorum.
Bir de aynı şehirde, ortak işte, aile apartmanında diyorsun.
Ne yapacağımı idrak edemiyorsun sen.
Bak ocak tatilde gidip beş gün kalacağım ona bile şimdiden içim sıkılıyor.
Aklını başına topla.
Hayır aile apartmanı değil başka ilçede otururuzBak şunu da sana bir ablan olarak söylüyorum.
Biz seküler bir aileyiz eşimin ailesi muhafazakar. Memleket desen zıt. Ben de evlenirken ailesinin hee tür şeyini miniminnoş göre bir gelin adayıydım. Evlendim içlerine girdim dank etti. Ki bizde eşim bizim gibi bir adamdır. Muhafazakarın m si yoktur. Ona rağmen yılda gidip gördüğüm 10-15 günde canım sıkılıyor moralim bozukuyor. Kendi aileme göre bir aile olsaydı keşke diyorum.
Bir de aynı şehirde, ortak işte, aile apartmanında diyorsun.
Ne yapacağımı idrak edemiyorsun sen.
Bak ocak tatilde gidip beş gün kalacağım ona bile şimdiden içim sıkılıyor.
Aklını başına topla.
Ailesi ile iş yapan adam sizi başka bir ilçeye götürür mü sanıyorsunuz? Sizin gül hatrınız için 30 yıllık yurdundan, alışkanlıklarından, dostluklarından vazgeçer mi sanıyorsunuz? Siz değil o, işi gücü bırakıp koşa koşa gelecek.Hayır aile apartmanı değil başka ilçede otururuz
Mesela yemek kültürleri aşırı zıt. Aç kalıyorum. Temizlik anlayışları canımı sıkıyor. Argo konuşmalarına geriliyorum. Alkol almamıza külliyen karşılar ve arada laf sokmaya çalışıyorlar. Birinde ben ağızlarına ettim birinde eşim ett akıllanmadılar.Örnek verebilir misiniz mesela gidince canınızı sıkan
Valla ne arkadaşa desek işe yaramadı sabahtan beri. Sabır taşı çatladı. Size de örnek verin diye yorum yazmış ya sabır!Ay ben üzülüyorum böylelerine.
İnsan evlenmeyi düşünürken o süreçte içinde bildiğin gerizekalı bir Polyana yaşıyor.
Nişanlıyken şimdi suratın bakmadığım mendebur kayınpederim ne dese komik bulur adam okumamış ama kendini geliştirmiş derdim. Ay kör cahil sabit fikir bir adammış.
Şimdi yaparım dedikleri ileride ızdırap olacak haberi yok
Valla ne arkadaşa desek işe yaramadı sabahtan beri. Sabır taşı çatladı. Size de örnek verin diye yorum yazmış ya sabır!
Hayır 15-20 dk mesafede yakın bir ilçede ev tutması ile alışkanlıklarından dostluklarından vazgeçmesi ne alaka dükkanları zaten evlerinin olduğu ilçede değilAilesi ile iş yapan adam sizi başka bir ilçeye götürür mü sanıyorsunuz? Sizin gül hatrınız için 30 yıllık yurdundan, alışkanlıklarından, dostluklarından vazgeçer mi sanıyorsunuz? Siz değil o, işi gücü bırakıp koşa koşa gelecek.
Çocuk yetiştirmek bile dert.Valla ne arkadaşa desek işe yaramadı sabahtan beri. Sabır taşı çatladı. Size de örnek verin diye yorum yazmış ya sabır!
Ağızlarına ettim eşim de etti dediniz ya peki şuanda nasıl gidiyorsunuz yüz yüze bakıyorsunuzMesela yemek kültürleri aşırı zıt. Aç kalıyorum. Temizlik anlayışları canımı sıkıyor. Argo konuşmalarına geriliyorum. Alkol almamıza külliyen karşılar ve arada laf sokmaya çalışıyorlar. Birinde ben ağızlarına ettim birinde eşim ett akıllanmadılar.
Dünürlük denen şey yok. Annemin okul arkadaşları dünürleriyle yazlıkta mangal yapar gülüşürken ben bunların aynı saçma hikayelerini dinleyip oturuyorum. Sohbetleri de kısır zaten.
Eşim yüz verse bana karışacaklar bir kaç kere teşebbüs ettiler eşim ve ben sağlam konuşma yaptık. Güya geri adım attılar. Ama eşim benim kafamdan olmasa at koştururlardı.
Özetle olmuyor.
Olmuyor.
Ki dediğim gibi eşim kültürlü akıllı düzgün bir adam. Onlardan çok ayrı. Kendisi de mesafeli. Bir ocakta bir temmuzda 5 gün gidip geliyoruz. Bize çağırmaz bile aileci değildir/ ona rağmen diyorum sakın saçmalama sakın
Daha iyi. Sizi anasının dizinin dibine oturtur, kendi gecelere kadar eve girmez. Tabi evlenebilirseniz. 3 yılda iyi kazanamayan dükkan zaten artık çok da sıçrama yapmaz. Oradaki iş yapabilirliği o kadar demek ki dükkanın. Siz o dükkanı beklerseniz yaşlanırsınız zaten. Onu beklediklerini de hiç sanmıyorum. Ailesine sizi kabul ettiremiyor. Ailesi arkasında olsa bu konuda, 50 defa olmuştu düğününüz.Hayır 15-20 dk mesafede yakın bir ilçede ev tutması ile alışkanlıklarından dostluklarından vazgeçmesi ne alaka dükkanları zaten evlerinin olduğu ilçede değil
Ama eşinizden memnunsunuz o öyle değilmiş yinede seçmez miydinizÇocuk yetiştirmek bile dert.
Eşimle ben çocuğa dini bir eğitim vermeyeceğiz.
Bu bile arada laf edilmesi demek.
Ayrı şehirde yaşıyoruz. Çocuk baskete yüzmeye piyanoya gidiyor. Özel ilkokulda okuyor. Sanki bilerek kuran kursu diyorlar. Çocuğa dua etmeye çalışıyorlar. Birinde eşim kalbinizi kıracağım artık dedi.
Onlara göre tatil müsriflik. Fındığa gelin diyorlar. Altı yıldır gitmedik gitmeyeceğim. Bedava işçi yaptıracaklar bize akıllarınca.
Baştan sona kültür farklılığını yaşıyoruz. Şimdiki aklım olsa zoru seçmez kendim gibi bir ailede büyümüş birini tercih ederdim.
Sizin Ordaki giyiminize ailesi laf ediyor muÇocuk yetiştirmek bile dert.
Eşimle ben çocuğa dini bir eğitim vermeyeceğiz.
Bu bile arada laf edilmesi demek.
Ayrı şehirde yaşıyoruz. Çocuk baskete yüzmeye piyanoya gidiyor. Özel ilkokulda okuyor. Sanki bilerek kuran kursu diyorlar. Çocuğa dua etmeye çalışıyorlar. Birinde eşim kalbinizi kıracağım artık dedi.
Onlara göre tatil müsriflik. Fındığa gelin diyorlar. Altı yıldır gitmedik gitmeyeceğim. Bedava işçi yaptıracaklar bize akıllarınca.
Baştan sona kültür farklılığını yaşıyoruz. Şimdiki aklım olsa zoru seçmez kendim gibi bir ailede büyümüş birini tercih ederdim.
Valla çocuk tek gidecek yaşa gelene kadar gideceğim. Oğlumu zehirlenmeleri ihtimalini alamam. Kayınvalidem iyi biridir. Onla sorunum yok. Ama kayınpederle 3-4 yıldır küsüz, merhaba da demem. Bayramda da elini öpmem. Görmezden geliyorum. Çocuğu getirdiğime şükrettiler için ağzını açacak durumu yok.Ağızlarına ettim eşim de etti dediniz ya peki şuanda nasıl gidiyorsunuz yüz yüze bakıyorsunuz