- 12 Aralık 2023
- 119
- -34
- 13
- 31
- Konu Sahibi akcayaselinn
Direkt ayrıl diyenlere şaşırıyorum yani hemen bitirmek mi çözüm. Hiç böyle şeylerle karşılaşıp değiştirdiğiniz yada değiştirebilen olmadı mı etrafınızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirdiğiniz de düzelmek için çabalamadı mıAy neyinden emin olucam. Deli gibi sevdiğim biriydi. Ama düzelmez. Düzeltmeye çalışmak, sürekli çırpınmak sadece sizi yıpratır. Üstelik benimkinde böyle oraya gitme buraya gitme durumu da yoktu. Sadece biraz geç yazsam sürekli darlar mesaj atar beni boğardı.
Siz bir de yok onun istediği tatile gideriz yok dışarı çıksam hesap sorar falan diyorsunuz. Güzel giden ilişki bu değil.
benim erkek arkadaşımla aynı, ama kendi çalıp kendi söylüyor garibim çünkü ben kendimi değiştiremem kimse için işte kapı işte sapı dedim ayrıldım agla zırla 1 ay koşturdu gene barıştık yani karşı tarafın bu benden sıkılır ve gider diye oturup düşünmesi lazım sizinde iradeniz aklınız muhakeme yeteneğiniz var tepkinizi koyun anne gibi hele benimki çok abarttımı fırçalarımMerhaba
Uzun süredir forumu üyeliksiz takip ediyorum. Bende üyelik açıp bir sorunum için sizlerden fikir almak isterim. 3 senelik bir ilişkim var güzel gidiyor. Birbirimizi seviyor güveniyoruz. İlgiliyiz. Ancak bazen hayatımın sürekli onu memnun etme üzerine olduğunu düşünüyorum. İşin kötü tarafı onu memnun etmediğimde bende memnun olmuyorum yada sanki eskisi gibi olmayacağız aramız bozulacak diye korktuğum için onu mutlu etmeye çalışıyorum ama bu beni artık çok yoruyor. Sürekli kendimden ödün verdiğimi hissediyorum. Tatil anlayışımızı birbirinden farklı örneğin bu konuda çok çatışıyoruz. Giyim konusunda da öyle. Birde çok darlayan biri. Ben işteyken uzun süre yazmazsam sürekli ne oldu ne den bakmadın mesaja neyle uğraşıyorsun tarzında mesajları oluyor. Kendimi sürekli ona açıklamaktan yoruldum. Uzun süren toplantılarım oluyor. Bunlara hoş görülü değil. Uzun süre onu yanıtsız bırakmamdan hoşlanmıyor. Kız arkadaşlarımla buluşmalarıma gitme demez. Ama nereye gideceksiniz kaçta gidip kaçta döneceksin diye çok sorgular. Belli bir saatte evde olmamı ister o saati geçirirsem daralmaya başlar o ortamda sürekli mesaj arama vs. Diğer arkadaşlarımda bu durumu gözlemlemiyorum veya bana yansıtmıyorlar. Ancak ben geriliyorum gün sonuna doğru koştur koştur eve varmaya çalışıyorum. Onunlada tartışmamak istiyorum. Yani bilmiyorum. Ne giydiğimi iş yerinde falan soruyor kıyafetlerimi genelde o seçiyor tatile gidemiyorum zaten evlendiğimizdede genelde yurtdışı tatili yada kültür turu gibi gideriz diyor çok deniz meniz tatili istemiyor. Nasıl ikna edebilirim onu bana karşı biraz daha anlayışlı olmasına. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum
Hayırilişkiyi bitirme yönünde korkutsam gözünü düzelme olur mu
Hayır yaptığının normal olduğunu düşünüyordu. Hem çabalasa ne olur insanlar değişmez.Bitirdiğiniz de düzelmek için çabalamadı mı
Her şeyinizi kısıtlayan bir adamı düzeltmeyin hayatınızdan silin.Merhaba
Uzun süredir forumu üyeliksiz takip ediyorum. Bende üyelik açıp bir sorunum için sizlerden fikir almak isterim. 3 senelik bir ilişkim var güzel gidiyor. Birbirimizi seviyor güveniyoruz. İlgiliyiz. Ancak bazen hayatımın sürekli onu memnun etme üzerine olduğunu düşünüyorum. İşin kötü tarafı onu memnun etmediğimde bende memnun olmuyorum yada sanki eskisi gibi olmayacağız aramız bozulacak diye korktuğum için onu mutlu etmeye çalışıyorum ama bu beni artık çok yoruyor. Sürekli kendimden ödün verdiğimi hissediyorum. Tatil anlayışımızı birbirinden farklı örneğin bu konuda çok çatışıyoruz. Giyim konusunda da öyle. Birde çok darlayan biri. Ben işteyken uzun süre yazmazsam sürekli ne oldu ne den bakmadın mesaja neyle uğraşıyorsun tarzında mesajları oluyor. Kendimi sürekli ona açıklamaktan yoruldum. Uzun süren toplantılarım oluyor. Bunlara hoş görülü değil. Uzun süre onu yanıtsız bırakmamdan hoşlanmıyor. Kız arkadaşlarımla buluşmalarıma gitme demez. Ama nereye gideceksiniz kaçta gidip kaçta döneceksin diye çok sorgular. Belli bir saatte evde olmamı ister o saati geçirirsem daralmaya başlar o ortamda sürekli mesaj arama vs. Diğer arkadaşlarımda bu durumu gözlemlemiyorum veya bana yansıtmıyorlar. Ancak ben geriliyorum gün sonuna doğru koştur koştur eve varmaya çalışıyorum. Onunlada tartışmamak istiyorum. Yani bilmiyorum. Ne giydiğimi iş yerinde falan soruyor kıyafetlerimi genelde o seçiyor tatile gidemiyorum zaten evlendiğimizdede genelde yurtdışı tatili yada kültür turu gibi gideriz diyor çok deniz meniz tatili istemiyor. Nasıl ikna edebilirim onu bana karşı biraz daha anlayışlı olmasına. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum gerekli fedakarlığı da yapıyorum. Evlenirsek istekleri karışmaları artar mı bilmiyorum. Böyle olup değiştirebilen var mı?
30 yaşındasınız, karşınızdaki de aşağı yukarı o yaşta, belki de daha büyük. Nasıl değişecek bu yaştan sonra? İlk ilişkisi siz misiniz? Siz değilseniz sizden öncekiler düzeltememiş demek ki. Sizin değiştirebileceğinize inancınız neden?Direkt ayrıl diyenlere şaşırıyorum yani hemen bitirmek mi çözüm. Hiç böyle şeylerle karşılaşıp değiştirdiğiniz yada değiştirebilen olmadı mı etrafınızda
Aşkım olsa inan söyleriz. Yüzünü görmediğimiz kadına ve adama herhangi bir garezimiz olamaz yani. Şimdi bitirme, nasılsa bacağına yapışan 2 çocukla kavga dövüş tekme tokat bitireceksin.Direkt ayrıl diyenlere şaşırıyorum yani hemen bitirmek mi çözüm. Hiç böyle şeylerle karşılaşıp değiştirdiğiniz yada değiştirebilen olmadı mı etrafınızda
Şimdi olur. 2-3 ay ıkına sıkına insan taklidi yapar, ilk krizde yine özüne döner. Evlendikten sonra ona bile gerek görmez. Nasılsa garanti der, bi yere gitmez der, hakim bey ben garımı seviyom derim o da boşamaz, dava 5 yıl sürer der.ilişkiyi bitirme yönünde korkutsam gözünü düzelme olur mu
Neden evlenmedınız 3 yıl uzun bir süre.30. Farklı şehirlerdeyiz yan yana olduğumuzda azalır diye düşünüyorum
Dediğiniz gibi oraya tayin isteyeceğim veya tayinim nereye çıkarsa o gelir dedim ama aile işini bırakıp gelemezmiş. Ben şunu anlamıyorum ki ayrıldığı kişi sonraki ilişkilerinde arkadaşınıza yaptığı gibi yapmamış ya hani demekki düzelmiş değişmiş öyleyse şimdi değişsin bu ilişkisi in kaybettikten sonra başkasına değişse nolur hem insanlar değişmez diyor üyeler hemde sizden ayrılınca yeni sevgilisine öyle yapmaz diyorlar nasıl oluyor bu30 yaşındasınız, karşınızdaki de aşağı yukarı o yaşta, belki de daha büyük. Nasıl değişecek bu yaştan sonra? İlk ilişkisi siz misiniz? Siz değilseniz sizden öncekiler düzeltememiş demek ki. Sizin değiştirebileceğinize inancınız neden?
Biz buraya etrafımızda ve kendimizde yaşadığımız, gördüğümüz deneyimlerden yola çıkarak yazıyoruz zaten. Tek tek şu arkadaşım şöyleydi, benim eski sevgilim böyleydi diye yazmamız gerek yok bence. Size garezimiz olduğu için ayrıl demiyoruz ki.
İki kız arkadaşım evlilikten döndü, aileler filan tanışmıştı o derece. Birisi tam da sizin anlattığınız sebeplerden ayrıldı. Şu an çok da mutlu başka biriyle. Çocuğu var mis gibi yaşayıp gidiyor. Ayrıldığı kişi de arkadaşıma yaptıklarının hiçbirini yapmadı sonraki ilişkisinde. Alın örnek. İkna oldunuz mu?
Kendiniz söylüyorsunuz etrafımdaki arkadaşlarıma böyle davranılmıyor diye. Çünkü normal değil.
Bi kere babasıyla beraber çalışması da ayrı büyük bir sorun. Bunu da bizzat kardeşimden biliyorum. Ayrıca şehirlerdesiniz. Evlenince kim kimin yanına gidecek mesela? Tabi onun aile işi olduğu için siz gideceksinizdir heralde. Tayin falan isteme durumunuz var mı? Orda iş bulma imkanınız fazla mı? Hele ki işiniz de olmazsa orda oh tertemiz delirmelik. Yapmayın nolur. Çocuk değilsiniz.
Baba işini büyütmeye çalışıyorlar işini oturmak istiyor biraz borçları var onları toparlıyorNeden evlenmedınız 3 yıl uzun bir süre.
Bu kadar muhafazakar adam neden 3 yıl uzaktan bır ılışkı surduruyor
Anladınız mi siz okuduğunuzu? Üyenin arkadaşı sevgilisini bırakmış, kadın başkasıyla evlenmiş. Adam da başka birini bulmuş ona değişmiş. Yani ayrılan kadına değil. Sevgiliniz de size değişmeyecek. Ona en başından eyvallah etmemiş, emek emek diye 3 yıl saçını başını yoldurtmamış, onun için kendi olmaktan vazgeçmemiş birine değişecek. Sizde tren kaçmış artık, ilişki dinamikleriniz kemikleşmiş.Dediğiniz gibi oraya tayin isteyeceğim veya tayinim nereye çıkarsa o gelir dedim ama aile işini bırakıp gelemezmiş. Ben şunu anlamıyorum ki ayrıldığı kişi sonraki ilişkilerinde arkadaşınıza yaptığı gibi yapmamış ya hani demekki düzelmiş değişmiş öyleyse şimdi değişsin bu ilişkisi in kaybettikten sonra başkasına değişse nolur hem insanlar değişmez diyor üyeler hemde sizden ayrılınca yeni sevgilisine öyle yapmaz diyorlar nasıl oluyor bu
Neden yapmadı biliyor musunuz? Birincisi hödüklüğü yüzünden sevdiği insanı kaybetti kafaya dank etti. İkincisi sonraki ilişkisindeki kadın onu pohpohlamaya, ikna etmeye, memnun etmeye çalışmadı hiç. Ben buyum işine gelirse dedi. Şimdi siz üç yıllık ilişki motifinizi değiştirip bu adamı yola getiremezsiniz. Senelerce idare etmişsiniz, alttan almışsınız, adam sizi sindirmiş tabiri caizse. Siz bu saatten sonra ben senin dediklerini artık takmiyorum, normal insan gibi yaşıyorum, işine gelirse deseniz ya sizden ayrılacak ya da birkaç ay düzelmiş gibi davranıp sonra yine başa saracak.Dediğiniz gibi oraya tayin isteyeceğim veya tayinim nereye çıkarsa o gelir dedim ama aile işini bırakıp gelemezmiş. Ben şunu anlamıyorum ki ayrıldığı kişi sonraki ilişkilerinde arkadaşınıza yaptığı gibi yapmamış ya hani demekki düzelmiş değişmiş öyleyse şimdi değişsin bu ilişkisi in kaybettikten sonra başkasına değişse nolur hem insanlar değişmez diyor üyeler hemde sizden ayrılınca yeni sevgilisine öyle yapmaz diyorlar nasıl oluyor bu
Kaç yaşında ki?Baba işini büyütmeye çalışıyorlar işini oturmak istiyor biraz borçları var onları toparlıyor