- 5 Ekim 2020
- 13.471
- 35.990
- 548
- 36
- Konu Sahibi akcayaselinn
OlmadıDirekt ayrıl diyenlere şaşırıyorum yani hemen bitirmek mi çözüm. Hiç böyle şeylerle karşılaşıp değiştirdiğiniz yada değiştirebilen olmadı mı etrafınızda
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlmadıDirekt ayrıl diyenlere şaşırıyorum yani hemen bitirmek mi çözüm. Hiç böyle şeylerle karşılaşıp değiştirdiğiniz yada değiştirebilen olmadı mı etrafınızda
Konuştum bu konular kırmızı çizgisiymiş kıyafet ve deniz konusu ile bana gelme dediA akcayaselinn konuştun mu sevgilinle
Ne olurmuş gelirsen?Konuştum bu konular kırmızı çizgisiymiş kıyafet ve deniz konusu ile bana gelme dedi
E siz ne dediniz? Adam net söylüyor size.Konuştum bu konular kırmızı çizgisiymiş kıyafet ve deniz konusu ile bana gelme dedi
orta yolu bile bulmaması çok kötü olmuşKonuştum bu konular kırmızı çizgisiymiş kıyafet ve deniz konusu ile bana gelme dedi
Başka konularda elimden geleni yapmaya çalışırım ama bu konularda yapmam dediorta yolu bile bulmaması çok kötü olmuş
Biraz üstüne gittim bende orta yol bulalım falan diye ama yok çok sert bu konularda konuşturmuyor bileE siz ne dediniz? Adam net söylüyor size.
Sizi her şekilde kabul etmeyen biri için siz tavizler verecek misiniz?
İşte napcak orta yol bulunmazsa?Başka konularda elimden geleni yapmaya çalışırım ama bu konularda yapmam dedi
Ben ona uyacakmışım başka durum yokİşte napcak orta yol bulunmazsa?
Diyelim uymadın? O meşhur 3 yıllık emeklerin üstüne basıp gidecek mi şimdi senin o çok aşık sevgilin?Ben ona uyacakmışım başka durum yok
Kabul edecek misin?Ben ona uyacakmışım başka durum yok
Gitmez heralde sürekli tartışırızDiyelim uymadın? O meşhur 3 yıllık emeklerin üstüne basıp gidecek mi şimdi senin o çok aşık sevgilin?
Bilmiyorum kendi zevklerimden vazgeçmek istemiyorumKabul edecek misin?
Ay ayrıl tabii ki ya.Bilmiyorum kendi zevklerimden vazgeçmek istemiyorum
Ya o kadar kolay mı böyle söylüyorsunuzAy ayrıl tabii ki ya.
Ay kolay tabii ki.Ya o kadar kolay mı böyle söylüyorsunuz
Ayrıl kardeşim. Yakma kendini. Şimdiden bunalmışsın. Asla değişmez. Evlenince daha beter olur. Bunlara benzer şeyler yaşadım ben. Zamanla durum fiziksel şiddete kadar gidiyor. Sonu da boşanma oluyor zaten. Ama giden hayat sizin hayatınız oluyor. Çünkü siz onun istediği hayatı yaşamış oluyorsunuz o ise kendi istediği hayatı. Ondan hiçbir şey gitmiyor. Biliyor musunuz, zamanla onun istediği şekilde yaşamaya da alışmıyorsunuz aksine aşırı öfkeli oluyorsunuz sizi kontrol etmeye çalıştığı için. Yapmayın, yakmayın kendinizi.Ya o kadar kolay mı böyle söylüyorsunuz
Bi gün tartışırsınız iki gün tartışırsınız. Ya alışır ya gider. 2 yol var.Gitmez heralde sürekli tartışırız
Alışan ben olmam inşallahBi gün tartışırsınız iki gün tartışırsınız. Ya alışır ya gider. 2 yol var.